Мислам дека Кушчак треба веќе да добие повеќе доверба кај Алекс...Знам што значи ВДС но во последно време не е во форма..А Кушчак според мене е одличен голман,мислам дека треба да добие шанса да се докаже.
Ван дер Сар во декември ќе донесе одлука дали ќе се пензионира на крајот од сезоната, и мислам дека човекот треба да се пензионира, го достигна врвот на кариерата, си освои ЛШ и Премиер, таман како за крај на кариерата. Во октомври ќе наполни 38 години, и релано, време му е за пензија. Ама јас за негов наследник го сакам Фостер, а не Кушчак.Мислам дека Кушчак треба веќе да добие повеќе доверба кај Алекс...Знам што значи ВДС но во последно време не е во форма..А Кушчак според мене е одличен голман,мислам дека треба да добие шанса да се докаже.
И мене Кушчак ми е несигурен, али тоа е. Само пак да немаме проблеми со голмани како што имавме. Штета што ВДС има 37 години.И јас го сакам Фостер,подобар каде каде е од Кушчак.Кушчак некако ми е несигурен многу.Сетете се лани на головите што ги прими против Евертон,Спортинг...
Добар е за резерва, се надевам дека нема да заигра за првиот тим.
Зошто ти пречи тебе толку Ван Дер Сар сега за сега е најдобар.kamo van der sar da se penzionira
ke slavam deset dena ....
dali ke mi se ispolni zelbata ke vidime ama ako se ispolni kebidam prezadovolen....