Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Нема нишо занимливо :D ..... пројде преодниот рок и сеа ќе има пост до зима ... :)
-Слушам Реал се интересираа за Суарез наводно со 35 м фунти ќе пробале ( шпекулација )
Утре играме со Стоук - едноставно мора да ги победиме па макар и 1-0 ( победа си е победа ипак ) , ќе немаат толку шанси од аут Делап( или како веќ се вика) е повреден ( шо значи не игра ) .
Состав шо би требало да игра утре( според мене )
Реина , Глен , Коатес , Шкртел , Енрике , Адам , Лукас , Хандо , Даунинг , Белами , Суарез
Клупа - Спиринг , Карол , Дони , Агер , Карра и Флано

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нема нишо занимливо :D ..... пројде преодниот рок и сеа ќе има пост до зима ... :)
-Слушам Реал се интересираа за Суарез наводно со 35 м фунти ќе пробале ( шпекулација )
Утре играме со Стоук - едноставно мора да ги победиме па макар и 1-0 ( победа си е победа ипак ) , ќе немаат толку шанси од аут Делап( или како веќ се вика) е повреден ( шо значи не игра ) .
Состав шо би требало да игра утре( според мене )
Реина , Глен , Коатес , Шкртел , Енрике , Адам , Лукас , Хандо , Даунинг , Белами , Суарез
Клупа - Спиринг , Карол , Дони , Агер , Карра и Флано
Мислам дека Кара, Агер и Енди ќе бидат место болдираниве....Кара и Агер, зошто се стандардни....а Енди, зошто играта на Стоук се базира на нафрлени топки и покрај тоа што Делап нема да им игра! Како и да е, ќе видиме утре!!
--- надополнето: Sep 9, 2011 10:23 AM ---
Па што знам, мислев нешо да не треба да се плаќа на државава (обично кај нас се така иде :LOL:).
Не бе, таман работа да треба за се и сешто да и плаќаме на државава...хахахахах
--- надополнето: Sep 9, 2011 10:27 AM ---
Ќе може ли момците шо се од Скопје,да се договориме да се најдеме и да позборуваме околу ова(без навреда за остали,ако може некој да дојде супер,ако не ќе биде пренесено тука).Иам луѓе шо можат да исполнат мн работи,од типот на превоз,спонзори и кафич со попуст,луѓе шо познаваат одлично фото шоп(кој јас сум еден од нив),мн ефтино штампање на маици и мн други работи шо се потребни за да се остфари фан клубов.Пишете коа ви одговара и каде.Може ете у сабота после утакмицата да праиме муабет во Агер и Сагер,шо викате?
Не е проблем, сите предлози се отворени на маса...еве утре играме со Стоук....утакмицата ќе се гледа во Агер и Сагер.....кажи што имаш да кажеш таму :))))
--- надополнето: Sep 9, 2011 10:33 AM ---
П.С. Предадени се денес документите во Централен регистар на Македонија........чекаме 2-3 работни дена за да си бидеме официјализирани:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
^ А,од кај ќе знам кој си?
Еден е Фичо, кога ќе видиш ќе знаеш!
Момците се потрудија и го официјализираа, околу сите понатамошни активности се очекува ангажман на повеќе членови, има многу идеи но треба финансиска и секаква друга поддршка, 4-5 души не можат да го остварат тоа!

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Де бе! Стоке биле јаки во воздух!
Зошто не размислувате Ливерпоол колку е подобар по земја ??? Зошто тие не играат со побрзи играчи да не спречат во контри , туку ние да играме со високи!

Треба само да игаме нашата игра , да имаме посед на топка едно 55,60 % и тоа е тоа!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Едноставно е за победа, да ја играме нашата игра и да не им дадеме да ја играат нивната игра.
Јас само се молам да ги играат Џонс и Крауч, па јеботе кој спор напад ќе биде тоа:)

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
абе какви јаки стоук одиме на победа и ништо друго

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Reina; Skrtel, Carragher, Agger, Enrique; Henderson, Adam, Lucas, Downing; Kuyt, Suarez. - почетниот состав ,Карол пак на клупа .... 35 м.ф ( вреди ли ? ) :confused:

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Дефинитивно не вреди 35милиони! Ке го чекаме да преработи! мада јас скептик и во тоа дека некогаш ке преработи! и мислам дека зимоска ке биде продаден во Анжи !!!

btw со добар состав сме излезени! само го сакав Белами место Кајт , али ајде и Кајт е добар!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom