Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јасно јасно...

Вие по колку плаќате? и годишни ви е или месечни?
300 e, годишно. Затоа реков дека е у право за се што пиша, со истиве прашања се занимаваме и ние, иако е се транспарентно пак има по некои отоци од луѓе а можам да замислам за 1200 што ќе се случува :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
^ Немате вие гајле.....многу навивачи имате. Само во гејлада колку педери има а па за другите по светот да не зборувам :D:D:D
Само малку добри луѓе како нас има на светот
--- надополнето: Sep 6, 2011 11:30 PM ---
Абе ние сме едни од ретките во ПЛ кои немаат црнец во тимот. За расисти ќе не прогласат. Требаше Нгог да го задржиме :pos:
Уствари Глен е тука бе не го видов....како и да е....ни фали афрички црнец

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
300 e, годишно. Затоа реков дека е у право за се што пиша, со истиве прашања се занимаваме и ние, иако е се транспарентно пак има по некои отоци од луѓе а можам да замислам за 1200 што ќе се случува :)
ете браво, штом сте се усогласиле, јас незнам...имате официјализирано и вие здружение? Се собирате?....тие што плаќаат што добиваат...или се едноставно само членови?

Г

Гучи

Гостин
Ете можеме и ние по 300 да даваме за годишна..за маички, шалови и други тракатанци може да се собираат потписи преку фб (или лајкови) за тие што ке сакаат (можеби некој нема да сака маичка а ке сака шал и сл.)..тие што се разбираат со фотошоп ке изработат неколку логоа и ке гласаме на фб и тука и заеднички ке одбереме кое ке го печатиме.
Реално гледно никој нема да плати 1200, а и па никој нема да се замара секој месец да иде да плаќа..Вака еднаш 300 (пример) и после надокнадно ке си се плаќа дали за маички, шалови, заедничко гледање итн итн..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ете можеме и ние по 300 да даваме за годишна..за маички, шалови и други тракатанци може да се собираат потписи преку фб (или лајкови) за тие што ке сакаат (можеби некој нема да сака маичка а ке сака шал и сл.)..тие што се разбираат со фотошоп ке изработат неколку логоа и ке гласаме на фб и тука и заеднички ке одбереме кое ке го печатиме.
Реално гледно никој нема да плати 1200, а и па никој нема да се замара секој месец да иде да плаќа..Вака еднаш 300 (пример) и после надокнадно ке си се плаќа дали за маички, шалови, заедничко гледање итн итн..
Да...во ред, бива и тоа...ама за што тогаш би ни користеле нас тие 300 денари? Немаат примарна цел....не ни е поентата само да ги земеме парите (колку и да звучи неверојатно за нас, македонците :) )

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ете браво, штом сте се усогласиле, јас незнам...имате официјализирано и вие здружение? Се собирате?....тие што плаќаат што добиваат...или се едноставно само членови?
Да, официјализирано е, година дена направивме веќе. Се собираме да гледаме натпревари, договоривме во местото попуст и на пијачки зошто сепак во просек два пати неделно има натпревари, лш, мш, пл, фа, имаме две големи знамиња испринтани... Тие што плаќаат добиваат маички од здружението, по две во сезона и попуст во фан шопот во Аеродром. Во тек е и признавање официјално од горе од Англија и тогаш ќе се добијат повеќе привилегии нормално :)

Мој предлог ви е прво со пониска цена да почнете, истово му го кажав и на Правниче на ФБ летово, па после ќе видите како ќе ви одат сметките за следната сезона па ќе одлучите што како.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Да...во ред, бива и тоа...ама за што тогаш би ни користеле нас тие 300 денари? Немаат примарна цел....не ни е поентата само да ги земеме парите (колку и да звучи неверојатно за нас, македонците :) )
Дајте ми ги мене....ќе ги искоцкам па или ќе одиме сите на Енфилд или ќе одиме упм (y)
Земај пари и не одбивај! Знаејќи го ова- јас не плаќам :P

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Немате вие гајле.....многу навивачи имате. Само во гејлада колку педери има а па за другите по светот да не зборувам :D:D:D
Само малку добри луѓе како нас има на светот
--- надополнето: Sep 6, 2011 11:30 PM ---

Абе ние сме едни од ретките во ПЛ кои немаат црнец во тимот. За расисти ќе не прогласат. Требаше Нгог да го задржиме :pos:
Уствари Глен е тука бе не го видов....како и да е....ни фали афрички црнец
Баш у гејција со најмала наша фан база имаме воспоставено контакт. Сотир ваш ја направи најголемата разлика :Р

Г

Гучи

Гостин
Па што знам, мислев нешо да не треба да се плаќа на државава (обично кај нас се така иде :LOL:).

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Баш у гејција со најмала наша фан база имаме воспоставено контакт. Сотир ваш ја направи најголемата разлика :Р
Абе и тие малку што се се - ју ноу ват
Додека грчево наше женските ги лажеше. Е сега ако имаат откриено дека бил педер ...можеби и го имаат затоа шутнато. А и кога реков дека има малку луѓе како нас не мислев на тие од гејција. Луѓе ли се тие?
--- надополнето: Sep 6, 2011 11:50 PM ---
Па што знам, мислев нешо да не треба да се плаќа на државава (обично кај нас се така иде :LOL:).
Мислaм дека е добра идеја да се плаќаат по 300 денари. Тие пари нека седат на сметка и да се користат за знамиња ова она за клубски потреби :)
А би можеле да ги искористиме за пијачка кога ќе ја славиме титулата или пак после победа над некој ривал. Само ова со титулава.......да ставевме пред 20 години пари на сметка за таа намена со се камати едно друго сега ќе можевме да го купиме Ливерпул :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да, официјализирано е, година дена направивме веќе. Се собираме да гледаме натпревари, договоривме во местото попуст и на пијачки зошто сепак во просек два пати неделно има натпревари, лш, мш, пл, фа, имаме две големи знамиња испринтани... Тие што плаќаат добиваат маички од здружението, по две во сезона и попуст во фан шопот во Аеродром. Во тек е и признавање официјално од горе од Англија и тогаш ќе се добијат повеќе привилегии нормално :)

Мој предлог ви е прво со пониска цена да почнете, истово му го кажав и на Правниче на ФБ летово, па после ќе видите како ќе ви одат сметките за следната сезона па ќе одлучите што како.
Многу паметно си правите....мора да се разгледаат сите опции...и да се изнајде најреално и најисплатливо решение за сите....сепак, искрено фала :)

Г

Гучи

Гостин
Многу паметно си правите....мора да се разгледаат сите опции...и да се изнајде најреално и најисплатливо решение за сите....сепак, искрено фала :)
Спомна нешо спонзорства а у :D кои се, онака ме интересира кој се зафатил.?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Спомна нешо спонзорства а у :D кои се, онака ме интересира кој се зафатил.?
Несакам да звучам препотентно....да не ме сфатиш погрешно....ама пред да биде официјално, дека некој рекол, толку пари ќе ни даде...за ова или она, или ќе ни помогне на било кој друг начин....не би сакал да зборам (стално контра испаѓа, лошо суеверие, да го ебам :) ).......сепак и КД ни е менаџер.....мора да го почитуваме неговото размисување...никогаш не збори за трансфери пред да ги напраи :)) хахахаха....се шалам!!! Можам само да ти кажам дека делумна помош ќе добиеме, односно би требало да добиеме до пабот каде што глеаме утакмици во Скопје.....за принтање на маици, со тоа што ќе се обврземе на гледање таму преку сезоната а и на ракав мислам дека ќе има лого од пабот....али тоа отом потом!!! :) Прво да се регистрираме во централен регистар :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Се е тоа во ред....Но, месечна би требало да биде 100 денари....а годишна според тоа иде на 1200....е сеа, со оглед на тоа, што ние по природа сме тешки скептици....и сите идеме со размислување....како јас да му дадам толку пари, он таму ќе ги троши....а јас ништо....зошто ова, зошто она....и осеќам јас лично дека ќе наидеме на проблем и негодување (се надевам дека грешам)....плус...огромен плус...имаме доста малолетни потенцијални членови, студенти, ученици, невработени......1200 денари, на гладно срце, да му даде некој родител.....тешко.!!! не сум скептик, само мислам дека реално согледувам!
Доколку тие 1200 би оделе со некои реквизити и не е баш многу...... Лугето би се “прелажале“ за нив......

А доколку ме прашуваш мене...... уплатувањето секој месец на одредена сума на пари (било која) мене Лично не ми одговара...... ми довага ко да плакам сметки па само уште тоа ми фале!

Лично јас баш поради таа причина не сум ни уплатил..... додуша не знам ни каде да уплатам....

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Секој почеток е тезок! и сака повеке пари! јас искрено досега немам пратено пошто ми стоеше LAJT работа. Но по ова прочитено се согласувам и одма пракам колку ке казете.

Еден предлог, мислам дека 1200 се нога наеднаш да се дадат! поарно би било на пример по 300 на четери пати или по 100 секој месец. 2мин работа е во банка да уплатиш не е толку страшно!

Btw да направиме една free страна на net колку да има една база на податоци кој платил , и каде отишле парите. ( Ова е мој предлог , и се нафакам да го работам)

Kajgana Shop

На врв Bottom