superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
Нашите кошаркари го одземаа сето внимание!слабо живот по форумов
Нашите кошаркари го одземаа сето внимание!слабо живот по форумов
Мислам дека Кара, Агер и Енди ќе бидат место болдираниве....Кара и Агер, зошто се стандардни....а Енди, зошто играта на Стоук се базира на нафрлени топки и покрај тоа што Делап нема да им игра! Како и да е, ќе видиме утре!!Нема нишо занимливо ..... пројде преодниот рок и сеа ќе има пост до зима ...
-Слушам Реал се интересираа за Суарез наводно со 35 м фунти ќе пробале ( шпекулација )
Утре играме со Стоук - едноставно мора да ги победиме па макар и 1-0 ( победа си е победа ипак ) , ќе немаат толку шанси од аут Делап( или како веќ се вика) е повреден ( шо значи не игра ) .
Состав шо би требало да игра утре( според мене )
Реина , Глен , Коатес , Шкртел , Енрике , Адам , Лукас , Хандо , Даунинг , Белами , Суарез
Клупа - Спиринг , Карол , Дони , Агер , Карра и Флано
Не бе, таман работа да треба за се и сешто да и плаќаме на државава...хахахахахПа што знам, мислев нешо да не треба да се плаќа на државава (обично кај нас се така иде ).
Не е проблем, сите предлози се отворени на маса...еве утре играме со Стоук....утакмицата ќе се гледа во Агер и Сагер.....кажи што имаш да кажеш таму )))Ќе може ли момците шо се од Скопје,да се договориме да се најдеме и да позборуваме околу ова(без навреда за остали,ако може некој да дојде супер,ако не ќе биде пренесено тука).Иам луѓе шо можат да исполнат мн работи,од типот на превоз,спонзори и кафич со попуст,луѓе шо познаваат одлично фото шоп(кој јас сум еден од нив),мн ефтино штампање на маици и мн други работи шо се потребни за да се остфари фан клубов.Пишете коа ви одговара и каде.Може ете у сабота после утакмицата да праиме муабет во Агер и Сагер,шо викате?
Ке глеаш у нозете, ке бараш нога со ливербрд^ А,од кај ќе знам кој си?
Еден е Фичо, кога ќе видиш ќе знаеш!^ А,од кај ќе знам кој си?
Дај ми фејсбук акаунт^ А,од кај ќе знам кој си?
Стефан Стеф,иам слика од рубикова коцкаДај ми фејсбук акаунт