Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
цело полувреме им кружиме околу гол и не можат да погодат, сеа копачиве и автобус и авион ќе паркираат пред гол и нема шанса да ги пробиеме. Второ полувреме ќе глеам надвор од дома пошо ми е страв дека ќе скршам нешто вредно дома...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Е па толку од нас изгледа. Карагер треба да се седни на клупа па ме боли таквото дали бил легенда или слично. Стар е ,спор е не можи да игра константно.НА КЛУПА!!!! Сега не знам второво што ќе се прави со овие. Римпапа не може 2 гола да им стави на гости а притоа водат. Да видиме сега Керол и Белами ако не извадат ама мноооогу тешко.
Давајте кошарката сега :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
со господ напред и со кечерите на терен у Фторо

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Дефинитивно! Кара на клупа!
И Јануари мора десно крило! со Хендерсон немоземе!

ПЛС и пенал не ни судија! :mad:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Абве у пичку материн се нека фати :mad::mad::mad::mad::mad::tapp::tapp:
Изнервиран сум в крај. По кој да карам не знам....дали по Карагер,дали по Клатенбург да му e**м и жена и ќерка и се женско или пак по Хендерсон и него жената да му ја e**м ако ја има. Нити пак Суарез поарен беше на крајот. 11 удари во голот еејјјјј + 9 надвор. Па барем 6 од нив беа чисти шанси и да не можело гол да се стави абе копуци :mad:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Етее колку сме биле јаки, кога ви велам со овој состав нема шанса во топ 4 да се влези некој дроби ова она...За Хендерсон не коментирам, За тој трансфер почнав да го мразам и Кени, па сакам што побрзо да го шитнат па нека бил и легенда на легендите...Катастрофа денес, нема веќе шанси за титула, па и не ми се следи премиер лига повеќе, само си збираме нервози. Суарез катастрофа, промаши на крај празен гол...Ете бе Суперстар кој колку има разбирање од фудбал, јас или ти? титула ова она, се виде со ваква игра.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Играта беше ок. Имавме шанси. Само што Хендерсон е бетер од Макси,Суарез промашува како нездрав а Клатенбург не свирна 2 пенали. Плус Карагер си продолжува со киксови

Г

Гучи

Гостин
Не одиграа толку слабо колку што кажува резултатот, немаа среќа (или знаење)..

S

Stivie G

Гостин
Колку летав во воздух дека титула ќе земаме, но ете денес овие нашиве ме спуштија на земја, ни ја покажаа реалноста всушност, со овие играчи титула само може да сонуваме ништо друго, а секако и 4 место оваа сезона ќе биде еднакво како титула

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
се чуствувам исто како маратон да сум истрчал , тоа копиле под итно да оди на диоптрија и шес пара наочари да си земе абе три чисти пенала имаше сите со рака ги бранат овој ќориов па и тој неговиот помошник мутави се прават шо сакав суарез коа му се пушти да му ја траснеше една да му текнеше кај треба да гледа и тоа хендерсонот коа испадна сам пред гол се здрви кутриот ... пукам од нервоза друг пат поарен пост

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Етее колку сме биле јаки, кога ви велам со овој состав нема шанса во топ 4 да се влези некој дроби ова она...За Хендерсон не коментирам, За тој трансфер почнав да го мразам и Кени, па сакам што побрзо да го шитнат па нека бил и легенда на легендите...Катастрофа денес, нема веќе шанси за титула, па и не ми се следи премиер лига повеќе, само си збираме нервози. Суарез катастрофа, промаши на крај празен гол...Ете бе Суперстар кој колку има разбирање од фудбал, јас или ти? титула ова она, се виде со ваква игра.
Не знам дали те жалам тебе. Или да жалам зошто навиваш за Ливерпул..

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Среќа нашиве ѕверови у Литванија продолжија да газат, иначе ќе бев многу нервозен у моментов...

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Абе срање што да речам ??? Уште ќе чекаме на талентот КАРОЛ ли ? Незнам што е ова само кружевме ко муви без глави , една е*ена најдобар шанса иавме али тој Хандо ах тој Хандо до кога ќе чекаме и на него , може има талент али не талент за 2 години сега и да игра не да спие на тоа иам талент .... ако чекаме на вакви талент никоаш титула нема да зееме ( Пример за талент : Хазард , Алкантара и да не редам ) .... она па Карагерон колку наивно фаулира не ми се верува поубоо ја би го изиграл тоа ( стар е ) , не може ,беше шо беше али и Кени греши нека дае шанса на некој друг .... дур губиме на “маливе’’ незнам како тоа ТИТУЛА ќе освојуваме .... :mad: :mad: :mad:

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Kујт беше тешко дрво Белами кога влезе се размрда играва. И мислам Кујт веќе не е за во прв состав а белами е доста подобар и по снаодлив од него. Наместо Хендерсон треба да го игра Макси, овој малиов уште не е зрел за прв состав, а Керол се знае на клупа...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Скептици.....не серете и прекинете да се праите стратези!! Овој внатре оној надвор, овде транссфер, клупа појака..!!! И дечкото што почнал Кени да го мрази....:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom