Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Scouser88 и јас како тебе ептен сум и најаден на Арсенал. Ајде заедно ќе се обединиме и ќе бидеме посилни у хејтањето :D

Па кога ќе прочитам дека уште се надеваат на Суарез :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Scouser88 и јас како тебе ептен сум и најаден на Арсенал. Ајде заедно ќе се обединиме и ќе бидеме посилни у хејтањето :D

Па кога ќе прочитам дека уште се надеваат на Суарез :pos:

Па тој самиот се надева дека Суарез ќе не напушти :)
--- надополнето: 12 август 2013 во 00:29 ---
Џонсон, Енрике, Ален, Лукас, Даунинг.. се додека овие ќутуци играат па макар и само еден од нив да остани во прв тим, од нас ништо не бидува.
Го продадоја Шелви, а го остаја ќутукот Ален, да се врти како мува на лајно. И најмизерно ми е ко ќе прочитам кај шо ги правда некој трупциве од играчи, се движел добро без топка, па без топка и јас добро се движам..... Џонсон роварел, жими јајцава роварел три чисти нема од фудбал ќе дај некој добар гол еднаш на 3 месеци и така се ваѓа. Лукас, од трети обид само можи да одземи топка, првиот и вториот се пушта на празно, а во третиот му ја одзема со фаул.

За Енрике, Даунинг и Ален нема да коментирам ама Џонсон и Лукас. Дечко, опрај се :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Хахахахах

само за арно нека е, штом сфаќаш дека ЛФЦ не се слаб тим :)
Моите забелешки увек биле кон менаџментот:)
--- надополнето: 12 август 2013 во 00:47 ---
И јас мислам дека ќе не напушти ама кога ќе прочитам дека ќе одел у Арсенал :ROFLMAO:

Реално и може да иде тамо,не гледам некој друг тим да е заинтересиран освен ако не чекаат на Ливерпул да му пукне филм па да го даде и за 30м у Реал или негде ПСЖ и таквите сличните на нив.Сите опции се отворени сеуште по мене.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Моите забелешки увек биле кон менаџментот:)
И дел од играчите :)

Реално и може да иде тамо,не гледам некој друг тим да е заинтересиран освен ако не чекаат на Ливерпул да му пукне филм па да го даде и за 30м у Реал или негде ПСЖ и таквите сличните на нив.Сите опции се отворени сеуште по мене.

Освен од Арсенал, нема стигнато понуда од друг клуб.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
првите три утакмици ќе го одредат правецот на сезоната според мене. лани ако не се лажам имавме 1 бод од 9?
годинава ако имаме 9 од 9 и со решен суарез да остане, топ 4 и не е така недостижно со оглед на тоа како ја завршивме сезоната, да не речам цел пролетен дел.. оваа година се надевам и среќата конечно ќе биде на наша страна, во иста мера колку што бевме несреќни од типот промашување пенали и 50 стативи со кени, уште 50 со роџерс, без губење дома од леви екипи баш кога треба да се фати залет, поништени голови (евертон и сл)... да нема сузпензии, повреди, да се фати еден ред... и топ 4 е остварливо. и сериозно сваќање на сите купови, бидејки во случај на неуспех во лига добро би дошол некој пехар макар од трета класа. оваа година ќе има голема борба, многу поени ќе губат сите од топ 7 екипите, прво меѓусебно, после и со киксеви. квалитетот е добро избалансиран за разлика од други лиги, и ќе има права борба а тоа е шанса за сите, секако и за нас. роџерс ја има шансата, притисокот му е симнат...оставен е да работи, составува свој тим...ја остварува полека својата замисла, иако реални да бидеме рано е сеуште за неговата игра.
мислам дека играта треба да се врти околу кутињо..да му се даде целосна доверба и слобода, да дојдат голови од аспас, даунинг, џерард, кутињо... тие ќе бидат пресудни, не оние на суарез и стариџ кои горе доле ќе си ја исполнат квотата.
со среќа нека ни е сезнава, редно е! очекувам пеколен старт во смисол поени, макар биле и 3 х 1-0 од пенал.. посебно во трето коло ако се заокружи со 9ка против нашите "омилени"...

S

Stivie G

Гостин
Агер е исклучот а за Реина,Кајт слаба точка ми се како успеавме така лесно да ги дадеме..
Јас пак сум пресреќен за Реина. Дури и го прославив тоа :D
Мене покрај Кајт ептен ми недостасува Белами а ако не го задржат Сусо ќе ми биде најкриво. Никогаш нема да и простам таков пропуст.

Ете Кајт ќе има шанса да се прослави против шампионскиот Арсенал :icon_lol:.
--- надополнето: 12 август 2013 во 01:09 ---
а.
мислам дека играта треба да се врти околу кутињо..да му се даде целосна доверба и слобода

Ете мој човек :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Кутињо го гледам и некако ми изгледа поопасен кога игра на средина пошто тогаш прави многу добри пасови од кој искачаат чисти шанси за гол, на крилце коа ќе фати топка сите некако знаат т.е се приметува дека ќе иде на десно.
Мора да го стават позади Стариџ пошто со него одлично соработуваат.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Rodgers has also stated that he wants someone with pace and goals to play on the left.

For that shit im talking about :)

S

Stivie G

Гостин
Мое мислење е дека повеќето фанови тука имате ептен ниско мислење за Ливерпул моментално.
Со Кутињо, Суарез(ако остане) и Стариџ ќе го имаме можеби најјакиот напад у лигата. Хендерсон има голем напредок, истото го гледам и кај Ален. Реина имаше ужасна сезона и по негова вина загубивме доста поени минатата сезона. Мињоле тешко дека ќе може да биде полош од тоа. Имаме подобра клупа у споредба со минатата сезона. Е така, сега подигнете си ги критериумите малку, а не да ми пишувате 6 место ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom