Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Лошо денес, Роџерс ако планира Виздом да му биде опција за центар-бек против било која екипа сезонава, сме го наебале. Ако веќе не го користиме Коатес, треба да го продадеме, место него да донесеме некој на кој ќе можеме да се потпреме. Требаше повеќе утакмици да имаме против екипи како Селтик, за поубаво да се спремат играчите против потешки противници. Вака бар се надевам се спуштија малце на земја и сфатија дека ќе имаме голема работа сезонава.

Инаку од цела предсезонска подготовка, од новите играчи ја сум најимпресиониран од Коло Туре, делува најстабилно, поготово за 0 шо го земавме. Мињоле тешко е да се суди се додека не се соочи со Премиер Лигашки акции и шутеви. Вака кога 90% од времето топката е кај нас, не може да се суди на голманот. Луис Алберто е млад и налку уплашен, но се гледа дека има фудбалска интелигенција и визија, а Аспас исто делува пренервозно кога му доаѓа шанса, мора да се среди.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Само да потенцирам, не дека ги омаловажувам Селтик него муабетот ми беше што Селтик играа со далеку комбиниран, да не речам втор состав, додека пак ЛФЦ играше со скоро прв.
--- надополнето: 11 август 2013 во 01:03 ---
и не победија...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Епа вака сега, добро е што е ова пријателска, пошто очигледно беше едниот недостаток во играта, средината....не дека беше лоша, ама едноставно нит Ален, нит Џерард можат да направат некој продор, да направат дар-мар низ средината на противникот, незнам дали заприметивте сите напади ни одеа преку крилата, е така не се добива натпревар.....сепак друго би било со фит Стариџ, Суарез, и едно ново засилување во напад, и МОРА КУТИЊО ДА ИГРА ПОЛУШПИЦ таму ствара многу паника а не напикан крило таму.....за другиве немам коментар, импресиониран сум од Туре, искусен, стабилен, без грешка, засега перфектно засилување....има уште 1 недела до почетокот, времето истекува, мора да се корегираат грешките, инаку поразов до негде добро ни дојде, за да видиме до кај е работава и кај се грешките.....
Друга работа, Џо е добар пресинг играч, одличен читач на играта, одлично се движи без топка, ама тој во никој случај не смее да игра како 10ка, таму треба да игра играч со визија и агилност како Кутињо. Џонсон беше одличен, ровареше низ десна страна, како да е само негова, Даунинг беше одличен, ама мислам оти треба да се купи замена за него, а Енрике....нема подобар бек од него до 20 метри до противничкиот гол, оттаму потуп играч не постои....за Мињоле е уште рано да се кажи....барем кога не игра Кутињо полушпиц, нека игра Алберто (сепак на почетоков не би требало одма да се фрла во оган), има одлична визија, и одлично се движи по теренот.....

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
^

Треба да се земе креативец уште еден,нешто слично на Кутињо.

Мој фаворити

За сума до 20м било кој би можеле да го добиеме.
--- надополнето: 11 август 2013 во 13:49 ---
Или пак овој..

Хонда вреди 5-6 милиона, Милан се ценка за него али тие скинати се немаат ни 3 милиона буџет.
--- надополнето: 11 август 2013 во 14:21 ---
Каква заебанција прочитав

Кој вика дека овие од Ливерпул неможат да тепаат никој? Еве на пример Стерлинг си ја истепа девојката.

:pos::pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Хонда е договорен за во Милан од Јануари
Пато, не благодарам.
Немам коментар за Лукас Окампос
Ериксен, некако сите европски гиганти оладија кога станува збор за него.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Топџииве се ненормални,дај Роџо нека освои некој куп и нека влезе во таа ебана ЛШ има на глава да им се качам.:P:D

Ми го прават Арсенал подобар и тоа не подобар онака ,туку у стил они се Барса а Пул биле Мајорка.. море една ластегарка кога ќе земам:):)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Топџииве се ненормални,дај Роџо нека освои некој куп и нека влезе во таа ебана ЛШ има на глава да им се качам.:P:D

Ми го прават Арсенал подобар и тоа не подобар онака ,туку у стил они се Барса а Пул биле Мајорка.. море една ластегарка кога ќе земам:):)

Арсенал го тепа Сити, Ливерпул губи од половичен состав на Селтик. Кога ќе видиш, не се многу далеку :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дека се боље од Јуве по моабетот на Пеја:)

Хахахахах

Јас ги серам Ливерпул, ти ги браниш:pos:

Ми го изврте муабетот ама ајде, само за арно нека е, штом сфаќаш дека ЛФЦ не се слаб тим :)

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Џонсон, Енрике, Ален, Лукас, Даунинг.. се додека овие ќутуци играат па макар и само еден од нив да остани во прв тим, од нас ништо не бидува.
Го продадоја Шелви, а го остаја ќутукот Ален, да се врти како мува на лајно. И најмизерно ми е ко ќе прочитам кај шо ги правда некој трупциве од играчи, се движел добро без топка, па без топка и јас добро се движам..... Џонсон роварел, жими јајцава роварел три чисти нема од фудбал ќе дај некој добар гол еднаш на 3 месеци и така се ваѓа. Лукас, од трети обид само можи да одземи топка, првиот и вториот се пушта на празно, а во третиот му ја одзема со фаул.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
Џонсон, Енрике, Ален, Лукас, Даунинг.. се додека овие ќутуци играат па макар и само еден од нив да остани во прв тим, од нас ништо не бидува.
Го продадоја Шелви, а го остаја ќутукот Ален, да се врти како мува на лајно. И најмизерно ми е ко ќе прочитам кај шо ги правда некој трупциве од играчи, се движел добро без топка, па без топка и јас добро се движам..... Џонсон роварел, жими јајцава роварел три чисти нема од фудбал ќе дај некој добар гол еднаш на 3 месеци и така се ваѓа. Лукас, од трети обид само можи да одземи топка, првиот и вториот се пушта на празно, а во третиот му ја одзема со фаул.
А јас па мислам дека имаме добар тим сезонава и најголеми шанси за топ 4 во последните неколку години.

Kajgana Shop

На врв Bottom