- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Еве ви го напаѓачот![]()
Многу имам кеф за играчот уште кога играше у Каљари го пратев али жабар е незнам како би се снашол у ПЛ.
Еве ви го напаѓачот![]()
Ако го купите Матри добивате навивач плус![]()
Е тогаш ке размислам се дури Венгер му е тренер ке имам двоумицаАко го купат Арсенал?![]()
Не ни треба баш класичен шпиц, го имаме него во Стариџ, нас ни треба крилен напаѓач, и оттаму да даваме по некој гол, ако чекаме само од Стариџ и Суарез(?) сме наебале, добро е шо имаме опција плус во Аспас, се надевам дека од клупа ќе дај 6-7 гола лигашки, е тоа ни фалеше лани, голови на играчи од клупа, многу ретко се случуваше ова, и изгледа лев бек ќе се купува и толку. Јас би бил презадоволен со овие два играчи, само Агер и Суарез да останат.Mlado rudo e...treba ushte eden minimuN!!
I ushte eden pozadi da pokriva, za da nema onakvi propusti kako so Seltik. I ushte eden za napad, klasicen napagjac.
Trebit trojca na tie mesta!
Rumour has it Stewart Downing has failed his medical. He stopped running on the treadmill, turned around and looked for Glen Johnson
Денеска е денот на леваците
Стварно кажете група на фантази да се приклучам??
Скролнете 2 пати на Mac Reds бре....море не ја оправајте дрина туку давајте код од фантази лига кај што сте мнозиство скаузери да се убацам![]()
A be, i jas sakam da ostanat ovie dvajca. Ama...Не ни треба баш класичен шпиц, го имаме него во Стариџ, нас ни треба крилен напаѓач, и оттаму да даваме по некој гол, ако чекаме само од Стариџ и Суарез(?) сме наебале, добро е шо имаме опција плус во Аспас, се надевам дека од клупа ќе дај 6-7 гола лигашки, е тоа ни фалеше лани, голови на играчи од клупа, многу ретко се случуваше ова, и изгледа лев бек ќе се купува и толку. Јас би бил презадоволен со овие два играчи, само Агер и Суарез да останат.