Liverpool_4ever
се правите дека кујзнае какви стратези сте
Нешто што ти самиот ќе го направиш во продолжение на твојата „експертиза“. Ај што е клише муабет, ајде. Ама глуп е.
35 милионското засилување не покажа ама баш ништо
Како и многу други. Кои останаа.
А капитенот, зошто тој би бил поштеден? Кај голема екипа не смее да има штедење, па се работело и за Бог.
Плус, тоа беше аргумент на фановите ко тебе кога го избркаа Далглиш. Демек, ако легенда, не се покажа, аут.
Зошто Џерард не? Керол не покажа, Адам не, Хендерсон не, Карагер не, Даунинг не, Спиринг не, Џерард не. Зошто сите не се изгубат од Енфилд?
Ние ја земаме шансата на друг? кој Керол? Керол не доби шанса? и што направи? 6 гола у сезона .. дури и Далглиш не го играше стандард прва постава што он си го купи не па БР
Во пет збора успеа да бидеш контрадикторен. Прво тврдиш дека Керол добил шанса, па не ја искористил, и дал само шест гола. А после веднаш тврдиш дека Далглиш не го играл = дека сепак не играл. Што фактички ги оправдува тие шест гола.
Види го Стерлинг .. има само 17 год .. доби шанса на 2 натпревари и според мене ( а и мн други фанови како што читам .. на форумов на фб на официјална страна на лфц ) е одличен. Со Леверкузен ( иако само пријателска ) прави потег што ни Адам , ни Хендерсон не го направиле .. а Даунинг го направи еднаш во цела сезона.
Мотивиран е, пошо е млад, му се чини како да му е прва и последна шанса. Разбирливо е тоа. А и не негирам дека е талент. Башка, интересно е ова што „стратези“ како што ти знаеш да кажеш го оцениле како добар - што значи дека бил добар.
П.С. Подобар е и од Џерард општо гледано, и?
Во врска со Даунинг сам кажуваш некогашната најдобра левица .. значи било поминало. Даунинг е очаен како крило. Вчера не го гледав не знам како би одиграл на позиција лев бек ама останува да се испроба.
Даунинг не заборави да игра фудбал преку ноќ. Многу играчи ја вратиле својата форма. Затоа постојат тренери, нели?
Е сега, постојат и велемајстори кои наместо да му помогнат да блесне пак, ќе го направат непродуктивен и неконкретен одбранбен играч.
БР досега го водеше Ливерпул на 3 официјални натпревари и веднаш леле лоши одлуки леле вака леле нака .. чекај малце .. нека помине некое коло да ја видиме играта на Ливерпул , да видиме резултатите ако биде за пцуење сите ке го пцуат
Касно ќе биде тогаш. А и сега, најголем дел од кривицата воопшто не е на велемајсторот. Најголем дел отпаѓа на навивачите на Ливерпул. Оние, од КОП.
а не уште пред време само се носат свои субјективни мислења , идеи .. тактики
Кога е „на време“ и какви се тие „субјективни идеи и тактики“?
Субјективно, од типот: ако не ме потпише мене или брат ми, нема успех да има?
Уште еден P.S.
Керол сепак (кога играше) имаше многу поголем придонес во играта од многумина, многупати.
Керол беше чуван, Керол спушташе, Керол покриваше во одбрана, Керол ова, Керол она... ама јеби га, на лајвскор тешко се гледа тоа.