RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Може он е, шпекулација за трансферПрегледај го приврзокот 47509Navivac na Liverpul opsednat so Baloteli !
Може он е, шпекулација за трансферПрегледај го приврзокот 47509Navivac na Liverpul opsednat so Baloteli !
Ко што тргнал овој Роџерс цел Свонси го донесе.... до толку ли беа јаки они лани ?Наслушнав нешто друго. Во случај Агер да си оди, Роџерс би го зел Ешли Вилијамс, од Свонси.
Зашто да не, не испадна Свонси лани, и онака е тоа поентата.
Појаки од она што му се спрема на Ливерпул како што оди работава.Ко што тргнал овој Роџерс цел Свонси го донесе.... до толку ли беа јаки они лани ?
Е ај чим така викаш, ај и јас ко така, ако ме примаш во друштвоА зошто па да го продаваме Агер? Ионака само 30 милиони вложија досега. Ако не им се дава повеќе нека не даваат, ќе средиме со позајмици некако. Агер мора да остани и се надевам на Хенри му е јасно тоа да му ебам жената (Линда) да му ебам!! И тоа со мерак!!!!
Ах таа Линда... Богами за мерачење еА зошто па да го продаваме Агер? Ионака само 30 милиони вложија досега. Ако не им се дава повеќе нека не даваат, ќе средиме со позајмици некако. Агер мора да остани и се надевам на Хенри му е јасно тоа да му ебам жената (Линда) да му ебам!! И тоа со мерак!!!!
А да го прочиташ мојот пост одново па да ме цитираш ? Исто и јас пишав дека ако замине Агер ќе биде по вина на сопствениците.Самиот кажа дека тетоважата нема никаква врска со моменталните случувања. Не ми е јасно како не ви е досадно да лупате само тези некои, безврска. АКО Агер биде продаден, ќе биде по вина на газдите зошто тој кажа дека сака Ливерпул да биде единствениот клуб во ПЛ за кој што тој настапувал и не може (не сака) да се види во друг дрес од таа лига. Тетоважата е само еден вид на благодарност за тоа како навивачите на Ливерпул се однесуваат према него.
П.С. Пари не ни требаат, Агер не сака да си оди...аналогно на тоа, не (би) треба(ло) да не напушти.
како мислиш слика да ставиш во потпис или овдека на темава?Абе како се става слика на ова чудово??
како да најдам линк од сликата??