Тоа ми делува патетично. Со вакви Спарс и Арсенал успех ли е топ 4 ? Тоа е морално моментално. Ништо помалку од тоа и не очекувам. Тоа е најниското достигнување сезонава. Тоа е нешто што само по себе треба да си дојди доколку не си закомпликуваме самите. Ние треба да се бориме за титула. Со вакви Сити и Јунајтед ќе биде пеколно тешко ама тоа треба да е целта. Доколку не успееме тогаш ок. Ама целта треба да е титула а не 4то место пошто тоа е нешто што ќе го освоиме ради реда сезонава и такво нешто не можи да биди успехРеално оваа сезона да се избориме за ЛШ за мене ќе претставува успех. Реално, мора да се победуваат редовно малите екипи зашто тие победи носат повисок пласман да не речам и титула.
И нешто што го имама спомнато во повеќе наврати, играта без Керол во тимот е 10 пати подобра, брза, атрактивна за очи и ефективна. Лани ако се сеќавате додека Керол беше повреден, Ливерпул водеа со 2-0 уште во 20 минута, се друго беше егзекуција.
Како и да е подобри времиња доаѓаат во Ливерпул, тоа е сигурно
Добар е али 30 милиони за 28 годишен + стаклен што ке изигра 15 утакмици цела сезона, не фала.Овие шпекулациите за Ван Перси и тоа како ми одат во прилог лелеле само да е најстина и да го земем! ТОП!!!
Инаку Хендерос добри си ја врши работа , да бидеме начисто тој принудно игра десно крило значи тој не е класично десно крило и затоа не очекувајте од него да ја има брзината на Даунинг и центаршутот!
Едно сакав да ве прашам! дали некој има информација колку е разликата во плата помегу Суарез и Керол ???
Не е патетично, реално е. Ние можеме и Вардар да го направиме со амбиции за шампион во лига на шампиони ама џабе.Хендерсон не чинел? Барем со Болтон беше супер. Гол и уште неколку одлични центаршути и додавања.Одете гледајте фудбал пошто сигурен сум дека имате рагби гледано и зборувате за некој имењак на Хендерсон.
--- надополнето: Aug 29, 2011 12:31 AM ---
Погоре некој пишал со доаѓањето на Коатес Агер ќе го загубел местото. Со доаѓањето на Коатес едино Карагер можи да остани на клупа а не Агер. Нормално ако се повреди Агер нема да игра. А здрав Агер?? Ќе игра па Јана мајка да е
--- надополнето: Aug 29, 2011 12:35 AM ---
Тоа ми делува патетично. Со вакви Спарс и Арсенал успех ли е топ 4 ? Тоа е морално моментално. Ништо помалку од тоа и не очекувам. Тоа е најниското достигнување сезонава. Тоа е нешто што само по себе треба да си дојди доколку не си закомпликуваме самите. Ние треба да се бориме за титула. Со вакви Сити и Јунајтед ќе биде пеколно тешко ама тоа треба да е целта. Доколку не успееме тогаш ок. Ама целта треба да е титула а не 4то место пошто тоа е нешто што ќе го освоиме ради реда сезонава и такво нешто не можи да биди успех
Значи таму стручњаци кажуват оти Хендо е супер играч, Кени даде 20м и страшно верува во него и од каде до каде сега некое дете во Македонија му се спортиставува на сите тие стрчњаци шо цел живот пратат фудбал, да ова е тема за дискусија ама ова не е дискусија ти шо го прајш ти водиш инает со нас....се надевам дека ке размислиш поубо и ке увидиш оти си во грешка...поздравКако прво ти да јадеш гомна а не јас, како второ ова е форум за дискусија па не е битно што ќе кажам јас или ти, и нашето мислење нема да влијае на одлуката на Кени кој ќе го стави во игра. А ако имаше абер малце од фудбал ќе забележеше дека Хендо моментално не е достоен да го носи црвениот дрес, ама ајде сега читав негова изјава дека уште не го покажал најдоброто, па ќе го покаже. Ајде да видиме. Иначе немам ништо против него, али криво ми е за изгубените бодови со Сандерлед, а тој играше на местото од Кајт, а Кајт да беше прв состав сигурна ќе беше победата.
Значи таму стручњаци кажуват оти Хендо е супер играч, Кени даде 20м и страшно верува во него и од каде до каде сега некое дете во Македонија му се спортиставува на сите тие стрчњаци шо цел живот пратат фудбал, да ова е тема за дискусија ама ова не е дискусија ти шо го прајш ти водиш инает со нас....се надевам дека ке размислиш поубо и ке увидиш оти си во грешка...поздравКако прво ти да јадеш гомна а не јас, како второ ова е форум за дискусија па не е битно што ќе кажам јас или ти, и нашето мислење нема да влијае на одлуката на Кени кој ќе го стави во игра. А ако имаше абер малце од фудбал ќе забележеше дека Хендо моментално не е достоен да го носи црвениот дрес, ама ајде сега читав негова изјава дека уште не го покажал најдоброто, па ќе го покаже. Ајде да видиме. Иначе немам ништо против него, али криво ми е за изгубените бодови со Сандерлед, а тој играше на местото од Кајт, а Кајт да беше прв состав сигурна ќе беше победата.
Дефинитивно се сложувам со тебе дека играме многу подобра и поатрактивна игра без Керол само со напомена оти Керол ке мора да игра против Стоук бидејки цела нивна игра се базира на прекини корнери,слободни удари и аути( должината на нивниот терен ја имаат максимално скратено за да може Делап да ги фрла подалеку аутите) и затоа мора да игра Керол да ги добива тие воздушни дуелиРеално оваа сезона да се избориме за ЛШ за мене ќе претставува успех. Реално, мора да се победуваат редовно малите екипи зашто тие победи носат повисок пласман да не речам и титула.
И нешто што го имама спомнато во повеќе наврати, играта без Керол во тимот е 10 пати подобра, брза, атрактивна за очи и ефективна. Лани ако се сеќавате додека Керол беше повреден, Ливерпул водеа со 2-0 уште во 20 минута, се друго беше егзекуција.
Како и да е подобри времиња доаѓаат во Ливерпул, тоа е сигурно