Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Some people saying that we have made a £30 million bid for Robin Van Persie make what you will of it i think its bullshit to be honest. #LFC

:vozbud:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.693
Поени од реакции
11.899
Хендерсон не чинел? Барем со Болтон беше супер. Гол и уште неколку одлични центаршути и додавања.Одете гледајте фудбал пошто сигурен сум дека имате рагби гледано и зборувате за некој имењак на Хендерсон.
--- надополнето: Aug 29, 2011 12:31 AM ---
Погоре некој пишал со доаѓањето на Коатес Агер ќе го загубел местото. Со доаѓањето на Коатес едино Карагер можи да остани на клупа а не Агер. Нормално ако се повреди Агер нема да игра. А здрав Агер?? Ќе игра па Јана мајка да е
--- надополнето: Aug 29, 2011 12:35 AM ---
Реално оваа сезона да се избориме за ЛШ за мене ќе претставува успех. Реално, мора да се победуваат редовно малите екипи зашто тие победи носат повисок пласман да не речам и титула.
И нешто што го имама спомнато во повеќе наврати, играта без Керол во тимот е 10 пати подобра, брза, атрактивна за очи и ефективна. Лани ако се сеќавате додека Керол беше повреден, Ливерпул водеа со 2-0 уште во 20 минута, се друго беше егзекуција.
Како и да е подобри времиња доаѓаат во Ливерпул, тоа е сигурно:)
Тоа ми делува патетично. Со вакви Спарс и Арсенал успех ли е топ 4 ? Тоа е морално моментално. Ништо помалку од тоа и не очекувам. Тоа е најниското достигнување сезонава. Тоа е нешто што само по себе треба да си дојди доколку не си закомпликуваме самите. Ние треба да се бориме за титула. Со вакви Сити и Јунајтед ќе биде пеколно тешко ама тоа треба да е целта. Доколку не успееме тогаш ок. Ама целта треба да е титула а не 4то место пошто тоа е нешто што ќе го освоиме ради реда сезонава и такво нешто не можи да биди успех

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Овие шпекулациите за Ван Перси и тоа како ми одат во прилог лелеле само да е најстина и да го земем! ТОП!!!
Инаку Хендерос добри си ја врши работа , да бидеме начисто тој принудно игра десно крило значи тој не е класично десно крило и затоа не очекувајте од него да ја има брзината на Даунинг и центаршутот!

Едно сакав да ве прашам! дали некој има информација колку е разликата во плата помегу Суарез и Керол ???

Г

Гучи

Гостин
Овие шпекулациите за Ван Перси и тоа како ми одат во прилог лелеле само да е најстина и да го земем! ТОП!!!
Инаку Хендерос добри си ја врши работа , да бидеме начисто тој принудно игра десно крило значи тој не е класично десно крило и затоа не очекувајте од него да ја има брзината на Даунинг и центаршутот!

Едно сакав да ве прашам! дали некој има информација колку е разликата во плата помегу Суарез и Керол ???
Добар е али 30 милиони за 28 годишен + стаклен што ке изигра 15 утакмици цела сезона, не фала.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не знам што ве буни ... Ван Перси никако не се вклопува во профилот поставен од новата политика на новите газди.
--- надополнето: Aug 29, 2011 12:59 AM ---
Од друга страна пак, се што реков во последнава недела овде - промашив. :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.693
Поени од реакции
11.899
^ Ајде речи дека нема да ја освоиме титулата во ПЛ

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не може, заврши таа недела. Понеделнички сеа ресетирано е. Ама титули не предвидувам за секој случај. :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.693
Поени од реакции
11.899
:mad::mad: Не е фер. Ајде и оваа недела се да згрешиш :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Повистинита ми делува онаа информација дека Комоли бил на утакмицата ради Волкот, отколку ради Ван Перси. Ама не верувам дека Арсен ќе пушти уште некој битен играч у 5 за 12. :)

skopje11

Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Ливерпоол во трка со Арсенал за десниот крилен напагач на Твенте Bryan Ruiz
Цената е околу 13 милиони!

Е овој да се земе супер ке биде!!!!! Овој и Коатер и крај за Летоска!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас мислам доволно е за летово. Многу нови играчи не е на арно, кога ќе ги укомпонираш???
Нека чуваат пари, да видиме колку можат овие што сега го сочинуваат ростерот па евентуално јануари корекции.
Хендерсон не чинел? Барем со Болтон беше супер. Гол и уште неколку одлични центаршути и додавања.Одете гледајте фудбал пошто сигурен сум дека имате рагби гледано и зборувате за некој имењак на Хендерсон.
--- надополнето: Aug 29, 2011 12:31 AM ---
Погоре некој пишал со доаѓањето на Коатес Агер ќе го загубел местото. Со доаѓањето на Коатес едино Карагер можи да остани на клупа а не Агер. Нормално ако се повреди Агер нема да игра. А здрав Агер?? Ќе игра па Јана мајка да е
--- надополнето: Aug 29, 2011 12:35 AM ---

Тоа ми делува патетично. Со вакви Спарс и Арсенал успех ли е топ 4 ? Тоа е морално моментално. Ништо помалку од тоа и не очекувам. Тоа е најниското достигнување сезонава. Тоа е нешто што само по себе треба да си дојди доколку не си закомпликуваме самите. Ние треба да се бориме за титула. Со вакви Сити и Јунајтед ќе биде пеколно тешко ама тоа треба да е целта. Доколку не успееме тогаш ок. Ама целта треба да е титула а не 4то место пошто тоа е нешто што ќе го освоиме ради реда сезонава и такво нешто не можи да биди успех
Не е патетично, реално е. Ние можеме и Вардар да го направиме со амбиции за шампион во лига на шампиони ама џабе.
Факт е дека тимот сеуште не е воигран како треба и факт е дека најскапиот ни напаѓач е стерилен као тип што го упукале во муда.
Оваа сезона топ 4 финиш е фантастичен а други цели е да се вклопи Керол во играта и да се создаде флуид меѓу играчите. Кога ќе се направи тоа и кога ќе се создаде победнички менталитет е тек тогаш можеме да размислуваме за титула.

skopje11

Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Since february 1. Martin skrtel scored more goals for liverpool than fernando torres did for chelsea. LoL
hahahhaha

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Како прво ти да јадеш гомна а не јас, како второ ова е форум за дискусија па не е битно што ќе кажам јас или ти, и нашето мислење нема да влијае на одлуката на Кени кој ќе го стави во игра. А ако имаше абер малце од фудбал ќе забележеше дека Хендо моментално не е достоен да го носи црвениот дрес, ама ајде сега читав негова изјава дека уште не го покажал најдоброто, па ќе го покаже. Ајде да видиме. Иначе немам ништо против него, али криво ми е за изгубените бодови со Сандерлед, а тој играше на местото од Кајт, а Кајт да беше прв состав сигурна ќе беше победата.
Значи таму стручњаци кажуват оти Хендо е супер играч, Кени даде 20м и страшно верува во него и од каде до каде сега некое дете во Македонија му се спортиставува на сите тие стрчњаци шо цел живот пратат фудбал, да ова е тема за дискусија ама ова не е дискусија ти шо го прајш ти водиш инает со нас....се надевам дека ке размислиш поубо и ке увидиш оти си во грешка...поздрав
--- надополнето: Aug 29, 2011 10:53 AM ---
Како прво ти да јадеш гомна а не јас, како второ ова е форум за дискусија па не е битно што ќе кажам јас или ти, и нашето мислење нема да влијае на одлуката на Кени кој ќе го стави во игра. А ако имаше абер малце од фудбал ќе забележеше дека Хендо моментално не е достоен да го носи црвениот дрес, ама ајде сега читав негова изјава дека уште не го покажал најдоброто, па ќе го покаже. Ајде да видиме. Иначе немам ништо против него, али криво ми е за изгубените бодови со Сандерлед, а тој играше на местото од Кајт, а Кајт да беше прв состав сигурна ќе беше победата.
Значи таму стручњаци кажуват оти Хендо е супер играч, Кени даде 20м и страшно верува во него и од каде до каде сега некое дете во Македонија му се спортиставува на сите тие стрчњаци шо цел живот пратат фудбал, да ова е тема за дискусија ама ова не е дискусија ти шо го прајш ти водиш инает со нас....се надевам дека ке размислиш поубо и ке увидиш оти си во грешка...поздрав
--- надополнето: Aug 29, 2011 10:57 AM ---
Реално оваа сезона да се избориме за ЛШ за мене ќе претставува успех. Реално, мора да се победуваат редовно малите екипи зашто тие победи носат повисок пласман да не речам и титула.
И нешто што го имама спомнато во повеќе наврати, играта без Керол во тимот е 10 пати подобра, брза, атрактивна за очи и ефективна. Лани ако се сеќавате додека Керол беше повреден, Ливерпул водеа со 2-0 уште во 20 минута, се друго беше егзекуција.
Како и да е подобри времиња доаѓаат во Ливерпул, тоа е сигурно:)
Дефинитивно се сложувам со тебе дека играме многу подобра и поатрактивна игра без Керол само со напомена оти Керол ке мора да игра против Стоук бидејки цела нивна игра се базира на прекини корнери,слободни удари и аути( должината на нивниот терен ја имаат максимално скратено за да може Делап да ги фрла подалеку аутите) и затоа мора да игра Керол да ги добива тие воздушни дуели

skopje11

Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Не мора да игра Керол!!! во одбрана имаме скокачи!! нека игра со истата одбрана од Болтон! мислам со Шкртел како десен бек!
Инаку ако целата игра се базира на нафрлени топки односно на скокање... тогас ние би требало да доминираме со брзината и техниката на суарез , даунинг ....
Ако ние нападнеме ке го добиеме натпреварот а ако ги оставиме они да диктираат темпе ке биде тешко!

Сепак фаворити сме!!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
До Simon Lfc и the master.Неможете да кажете поради еден играч сме изгубиле натпревар или титула,ќе ви се смеат....Во тим не се работи за поединец.Или ќе тепаат или нема.Еве на пр. утакмицата против Сандрленд,ако више ги плукаме играчите.Кај беше Керол,зошо Даунинг не го дае голот него погоди пречка,зошо Суарез промаши пенал???За никој од овие не збориш,туку за еден младинец кој тек му доаѓа времето.
За тоа како не сме освоиле титула ради Лукас.....Поголема глупост у живот неам слушнато.Ќе те замолам the master да видиш со какви екипи изигравме тоаш нерешено а со какви екипи тепавмеЛукас беше стандарден на сите утакмици.Значи не е до него,пак е целиот тим,така?

Kajgana Shop

На врв Bottom