Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
И то е така се согласувам, ама многу страхуувам оти тие аути никогаш не сме можеле да ја контролираме скок-играта на Стоук, значи.....ке го имаме Кара,Агер како најдобри скокачи(макар шо и двајцата не се кизнеј шо во воздух), го имаме Кујт кој не е скокач ама знае да го процени летот на топката и да се постави, и го имаме Лукас кој е среден скокач, а тие ги имаат Шоукрос,Хут,Џонс,Волтерс....хммм можиме да ризикуваме без Енди
Апсолутно точно е дека имаат поќе скокачи, ама проблемот е шо Керол нема тоаква сила да иди одбрана да расчистува, а после да учествува во напад, а да не зборам за контра, нема шанса. Керол е мрзелив, ако не му ја наместиш на глава или на лева нога пред него, тој нема да мрдни со прст. Зато јас сум поќе да седи на клупа дури не му дојди паметот, барем борбен да е, и да ги начеква барем одбиените топки и да ги претвора во гол.

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
Суарез на твитер му посака добродојде на својот соиграч од репрезентацијата Coates (y)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
^ прва лига оваа година играат како шо чув ... :D
Најдобар трансфер во историјата на Evian Thonon Gaillard :pos:
--- надополнето: Aug 30, 2011 7:52 PM ---
Иначе тимов е основан 2003 ... :) овие секоај година по една лига иделе нагоре и ете ги сеа у Лига 1 :) :) :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
--- надополнето: Aug 30, 2011 7:52 PM ---
Иначе тимов е основан 2003 ... :) овие секоај година по една лига иделе нагоре и ете ги сеа у Лига 1 :) :) :)
Е па сега со Поулсен секоја сезона ќе се враќаат по една лига надолу. А да го земат и Деген експресно 2 лиги подолу ќе паднат за само една сезона

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
лека полека се исчистивме од ѓубрето ТОП :) со среќа нека му е на Полсен у Франција и на Нгог у Болтон.
Инаку Суарез го избришал постот од Твитер - изгледа го искарале :icon_lol:

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Па и тој пред време објавуе сака да ги заебе Ливерпул и да се напрае као демек еве ја знам прв ... :D
--- надополнето: Aug 30, 2011 8:44 PM ---
Лацио ја одби понудата за позајмица на Зарате во Ливерул, тие сакаат да го продатат за 20 М евра ..
Па нека дадат 20 шо се за Зарате ( за Карол пукнавме толку па за овој , манје више :D )

S

Stivie G

Гостин

Па нека дадат 20 шо се за Зарате ( за Карол пукнавме толку па за овој , манје више :D ) [/quote]

за овој играч мислам дека не вредат 20 милиони, ќе биде иста песна како Керол кој досега речиси ништо не покажа, има многу подбри опции, но ништо не ме чуди од нашиве, ке лупнат сега на крај 20 милиони

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
за овој играч мислам дека не вредат 20 милиони, ќе биде иста песна како Керол кој досега речиси ништо не покажа, има многу подбри опции, но ништо не ме чуди од нашиве, ке лупнат сега на крај 20 милиони
се има пари , може ќе го биде ако не ќе го продадеме у Сити :D .... тиа Овен Харгривс го купуаат ,а за Зарате ќе трупнат 30тина :vozbud:

Ej kako se citira nekoj ? Nemozam nikako sve probav ne mi uspeva :D

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Под постот имаш Одговори
Фала ... :)
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:31 PM ---
Гласини дека испратената понуда од Ливерпул вредна 10м. за Зарате е прифатена! оуфффф ми мириса на Зарате .... :vozbud:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Не бе Заратееееее. Не го сакам. Само Адам Џонсон или некако да можеше Хазард ама кај некој од комшивкиве ќе оди

S

Stivie G

Гостин
Фала ... :)
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:31 PM ---
Гласини дека испратената понуда од Ливерпул вредна 10м. за Зарате е прифатена! оуфффф ми мириса на Зарате .... :vozbud:
може за 10 да дојде, но мое мислење е дека нема да се снајде кај нас, не дај Боже

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Абе некако како за инает сите играчи што не ги сакав сезонава добро играат. Уствари само Енрике ќе ми беше по ќејф. Ама пак......дајте ваму некој супер играч каков Зарате карате

Kajgana Shop

На врв Bottom