Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Oд Tутунска сметка, a уплатницана со лого од Kомерцијална :icon_lol:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Juve трансфер политика гледам... веќе 3 free transfer.
Со здравје да си ги користите!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.734
Истина је ово?
YNWA напиша:
Ings wasn't free.

We have to pay Burnley something for him due to his age. Players under the age of 24 cannot move on a bosman in PL. If you wanna go by today's rumors it was apparently 7m :facepalm:

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
STEVEN GERRARD TRIBUTE маици и членство
MACEDONIAN REDS SUPPORTERS CLUB организира акција за уплата на годишна членарина за сезоната 2015/2016 со која како подарок добивате tribute маица, посветена на капитенот !

Со уплата од 500 денари на сметката на фан клубот добивате членство во истиот и tribute маица посветена на Стиви Џи. Уплатата се врши на сметката на фан клубот со назнака дека истата се однесува на членарина за сезоната 2015/2016 и допишувате големина на маица. Пример ако носите L маица, во цел на дознака пишувате: ‘’Членарина за сезона 2015/2016 L ’’

Акцијата трае до 10 јули 2015 година и рокот за уплата нема да биде продолжен.

Маиците ќе може да се подигнат во Скопје и истите не се праќаат преку пошта или автобус. За датумот и местото за подигање ќе бидете дополнително известени.

Зачленувањето во MACEDONIAN REDS ќе продолжи до почетокот на сезоната 2015/2016 а дополнителни информации ќе има повторно кон крајот на месецот.

Во продолжение ѕирнете го дизајнот

[DOUBLEPOST=1433872176][/DOUBLEPOST]Ова со праќање, јас зимам одговорност да ги пратам на ваша доплата од 130денари по карго. Толку ќе ве чини достава до врата.

Не верувам дека некој нема да го види постот ама ајде, да пројде и тука.
До кога е рокот за уплата? Јас не сум се зачленил до сега, ама би сакал да се зачленам па ако може некој нека ми каже каква е процедурата и какви активности има :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
До кога е рокот за уплата? Јас не сум се зачленил до сега, ама би сакал да се зачленам па ако може некој нека ми каже каква е процедурата и какви активности има :)
Активностите се состојат од повремени дружби во вид на пратење Ливерпул на ТВ, пратење Ливерпул во живо (кој има финансии), играње фудбал и пиење по кафани :D

Рокот на уплата е до 10ти јули и нема да се продолжува :)[DOUBLEPOST=1433917220][/DOUBLEPOST]
Juve трансфер политика гледам... веќе 3 free transfer.
Со здравје да си ги користите!
Ќе им ги простам овие три фри трансфери (ако биде и Богдан) САМО ако се опрчат за некое напаѓачиште кое ни е страшно потребно.[DOUBLEPOST=1433917283][/DOUBLEPOST]
Добра идеја, ми се свиѓа дизјанот.
Ни ги направи еден другар од Црна Гора, кој е дизајнер. Ни ги понуди и овие четири опции.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Активностите се состојат од повремени дружби во вид на пратење Ливерпул на ТВ, пратење Ливерпул во живо (кој има финансии), играње фудбал и пиење по кафани :D

Рокот на уплата е до 10ти јули и нема да се продолжува :)[DOUBLEPOST=1433917220][/DOUBLEPOST]
Ќе им ги простам овие три фри трансфери (ако биде и Богдан) САМО ако се опрчат за некое напаѓачиште кое ни е страшно потребно.[DOUBLEPOST=1433917283][/DOUBLEPOST]
Ни ги направи еден другар од Црна Гора, кој е дизајнер. Ни ги понуди и овие четири опции.

Требало у позадина да рокне нешто барок или камени мост.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Според твитерот и повеќето шпекулации по порталите мојата логика е дека Сити чека на Ливерпул да најде замена на Рахим.
Мислам дека се чека токму тој момент.

Мое мислење!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Според твитерот и повеќето шпекулации по порталите мојата логика е дека Сити чека на Ливерпул да најде замена на Рахим.
Мислам дека се чека токму тој момент.

Мое мислење!
Не смеат да го продадат, НИКАДЕ.
Не гледам замена за Стерлинг. Искрено, да треба да бирам, не знам кој би го одбрал.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не смеат да го продадат, НИКАДЕ.
Не гледам замена за Стерлинг. Искрено, да треба да бирам, не знам кој би го одбрал.

Не за бирање....далеку од бирање.
Него мое мислење околу перипетииве за Ќепецов.

Коа би гледал ни ја неможам да му најдам замена.....
Ама си го бара бе.....самиот си го бара!

Ја така мислам дека....Сити е на стендбај.
Прво да се реши неговата евентуална замена па тогаш може да оди....ваљда Комитетов од напатеноста по Суарез сега се плаши да не остане без играч!

Kajgana Shop

На врв Bottom