Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не за бирање....далеку од бирање.
Него мое мислење околу перипетииве за Ќепецов.

Коа би гледал ни ја неможам да му најдам замена.....
Ама си го бара бе.....самиот си го бара!

Ја така мислам дека....Сити е на стендбај.
Прво да се реши неговата евентуална замена па тогаш може да оди....ваљда Комитетов од напатеноста по Суарез сега се плаши да не остане без играч!
Ништо чудно прво да сакаат да најдат замена, па да го шитнат. Јас не викам дека е најдобар на свет ама со таа возраст и тој потенцијал, не можам да најдам, искрено.

Колку и да изгледа смешно, во Ајб би вложувал, мојот омилен од младинците. Ти текнува колку го тупев со него? :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ништо чудно прво да сакаат да најдат замена, па да го шитнат. Јас не викам дека е најдобар на свет ама со таа возраст и тој потенцијал, не можам да најдам, искрено.

Колку и да изгледа смешно, во Ајб би вложувал, мојот омилен од младинците. Ти текнува колку го тупев со него? :D

Да да...дека е бољи од Сусо..вамтетамте!

Него да не биде варијанта Ковачич...евентуална замена за Стерлинг и да затвортиме врата!

Пошто ние знаеме да пребукираме позиција да останеме празни на критични места!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да да...дека е бољи од Сусо..вамтетамте!

Него да не биде варијанта Ковачич...евентуална замена за Стерлинг и да затвортиме врата!

Пошто ние знаеме да пребукираме позиција да останеме празни на критични места!
Подобар и од Стерлинг.

Него, мислам дека различна позиција играат Ковачиќ и Рахим.
Во тој случај би зајакнале средина а би ослабиле напад.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Подобар и од Стерлинг.

Тоа ми беше поентата...само изглеа ми фалат букви!

Ќе појачаме средина ќе ослабнеме напад....нешто налик ланската сезона.

А за подобар од Рахим...немаме “сила“ за такво нешто......пример еден Лукас Моура!

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Подобар и од Стерлинг.

Со еден нов, добар класичен шпиц и Лалана како полушпиц, Кутињо лево и Ајб десно ќе бидеме меѓу топ 3 најефикасни екипи...Плус Милнер, Хендо и Кова да ги хранат со топки мммммм....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Со еден нов, добар класичен шпиц и Лалана како полушпиц, Кутињо лево и Ајб десно ќе бидеме меѓу топ 3 најефикасни екипи...Плус Милнер, Хендо и Кова да ги хранат со топки мммммм....
вака напишано изгледа одлично ама...

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
вака напишано изгледа одлично ама...
Нападот нема да е проблем...Сите го критикуваат Лалана ама ќе видите дека сезонава ќе блесне. Него што ќе правиме со одбраната...Ни фалат бекови и тоа многу...Морено јес да е ок, али не е некој што ме импресионирал!Мора 2 бека да се земат и еден шпиц и топ ќе биде (плус Ковачич и ЛШ не ни бега)

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250

Oчигледнo и oн би дa влoжувa у себе, дoпoлнителни тренинзи кoa сите си гo лaдaт пo грчки и ибици :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.297
Поени од реакции
43.068
меркец ќе го замени стерлинг што ви е на вас, таман овој да замине и он да блесне во полн сјај

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Многу би сакал да го видам во Ливерпул, Витоло од Севиља. Кога и да ја гледав Севиља сезонава, гол даваше. :D

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Одбиена понудата од 30м за Стерлинг од Сити

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сите почнаа нешто на Ајб да се палат..ццц раја.
Не дека сакам да докажам нешто ама мене уште од академија ми бил тип кој може да постигне многу повеќе од Рахим.[DOUBLEPOST=1434059266][/DOUBLEPOST]
Одбиена понудата од 30м за Стерлинг од Сити
Мора сите да ги одбијат.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Секоја понуда под 50 милиони фунти треба да биде одбиена. Секоја понуда над 50 милиони фунти, треба да биде сериозно разгледана.

Kajgana Shop

На врв Bottom