Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Не сум активен на фан клубовите али ај едно мислење од мене!
Милнер е тоа што фалеше во клубот, играч кој може да се уфрли на неколку позиции и да одигра одлично (ко Џонсон на времето кога ротираше од лев на десен бек и пак назад). Ингс е океј играч, али мислам дека не би се уклопил ко што треба (као Ламберт на пример иако ми е малце глупа споредбата). Сметам дека Ловрен ќе влезе во топ форма и мислам дека треба да се форсираат Ајб(енемејеби) и Ориги.
На крај според мене идеален тим со играчите на располагање.
----------------------------------Мињоле--------------------------------------
----------------Џан-------(неко ми је мако)Сако------Ловрен--------
----------------------------------Лукас------------------------------------------
------------------Хендерсон------------Милнер----------------------------

Ајб----------------------------Лалана-------------------------------Кутињо
-----------------------------------Стариџ----------------------------------------

Тренер: Зоран Стратев

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Ако Ловрен влезе во форма (што мислам и дека ќе се случи) и со Лукас малце по повлечен, и брзи крила кои ке покриваат по потреба и позади, ќе бидат одлични. Мислам дека ова е една од покомпактните состави што сме ги имале и ми се допаѓа што нема некоја ептен истакната ѕвезда!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ако Ловрен влезе во форма (што мислам и дека ќе се случи) и со Лукас малце по повлечен, и брзи крила кои ке покриваат по потреба и позади, ќе бидат одлични. Мислам дека ова е една од покомпактните состави што сме ги имале и ми се допаѓа што нема некоја ептен истакната ѕвезда!
Поентата ми беше...
Неможе одбраната да брои само 3ца.
Мора еден од крилата да биде бек.
Морено на пример.
Како би можеле да се трансформираме во одбрана со 4 дефанзивци.
Лукас неможе да ја врши таа работа од причина што мора да биде пред нив.

Вака ни Барселона не би си дозволила о не си дозволила да игра.

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Поентата ми беше...
Неможе одбраната да брои само 3ца.
Мора еден од крилата да биде бек.
Морено на пример.
Како би можеле да се трансформираме во одбрана со 4 дефанзивци.
Лукас неможе да ја врши таа работа од причина што мора да биде пред нив.

Вака ни Барселона не би си дозволила о не си дозволила да игра.
Тогаш фали некој асален десно место Ајб, па тој да покрива...ако се тргне некој друг ќе се ослаби одбраната, или ќе мора да се игра како лани без класичен шпиц

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Каменот од блиску доаѓа-Паско знае :)

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Нa 17ти јуни ќе се oбјaви целoсниoт рaспoред зa пл, Ливерпул пoбaрaл дa пoчне вo гoсти пoрaди рaбoтaтa нa стaдиoнoт..
Мињoле игрaч нa сезoнaтa зa Ливерпул? Изгледa сум гo прoпуштилa инфoвo :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кутињо ја доби, на гала вечерта.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Док не прочитам кај Пирс не верувам и точка.

Член од
7 март 2007
Мислења
123
Поени од реакции
26
od site transfer spekulacii ...TEVEZ so iskustvoto i stilot na igra vednas ke vleta vo prviot tim....samo prvo dali ke sakak da doaga a vtoro dali transfer genijalcite ke trgnat po vaka kvaliteten igrac...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.734
Тевез изјави или ќе остани во Јуве и ќе го продолжи договорот откако ќе истече во 2016 или во 2016 ќе се врати во Бока, не би го напуштил Јуве за друг клуб.

Овие глупостите се од Тутормеркато според кој ние го купивме Меси Роналдо 30940239402 пати :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тевез изјави или ќе остани во Јуве и ќе го продолжи договорот откако ќе истече во 2016 или во 2016 ќе се врати во Бока, не би го напуштил Јуве за друг клуб.

Овие глупостите се од Тутормеркато според кој ние го купивме Меси Роналдо 30940239402 пати :D
Истите што не поврзуваат и со Ковачиќ од Интер :D

Хрватскиот Вечерњи објави и дека сме договориле лични услови со него :Д[DOUBLEPOST=1433752595][/DOUBLEPOST]Официјализираа Дени, после први ќе стави потпис. За 5м фунти е бонбона. Тоа не го менува фактот дека МОРА да се купи напаѓачиште зошто вака, ќе си тапкаме во место.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom