- Член од
- 11 март 2015
- Мислења
- 1.117
- Поени од реакции
- 982
Не сум активен на фан клубовите али ај едно мислење од мене!
Милнер е тоа што фалеше во клубот, играч кој може да се уфрли на неколку позиции и да одигра одлично (ко Џонсон на времето кога ротираше од лев на десен бек и пак назад). Ингс е океј играч, али мислам дека не би се уклопил ко што треба (као Ламберт на пример иако ми е малце глупа споредбата). Сметам дека Ловрен ќе влезе во топ форма и мислам дека треба да се форсираат Ајб(енемејеби) и Ориги.
На крај според мене идеален тим со играчите на располагање.
----------------------------------Мињоле--------------------------------------
----------------Џан-------(неко ми је мако)Сако------Ловрен--------
----------------------------------Лукас------------------------------------------
------------------Хендерсон------------Милнер----------------------------
Ајб----------------------------Лалана-------------------------------Кутињо
-----------------------------------Стариџ----------------------------------------
Тренер: Зоран Стратев
Милнер е тоа што фалеше во клубот, играч кој може да се уфрли на неколку позиции и да одигра одлично (ко Џонсон на времето кога ротираше од лев на десен бек и пак назад). Ингс е океј играч, али мислам дека не би се уклопил ко што треба (као Ламберт на пример иако ми е малце глупа споредбата). Сметам дека Ловрен ќе влезе во топ форма и мислам дека треба да се форсираат Ајб(енемејеби) и Ориги.
На крај според мене идеален тим со играчите на располагање.
----------------------------------Мињоле--------------------------------------
----------------Џан-------(неко ми је мако)Сако------Ловрен--------
----------------------------------Лукас------------------------------------------
------------------Хендерсон------------Милнер----------------------------
Ајб----------------------------Лалана-------------------------------Кутињо
-----------------------------------Стариџ----------------------------------------
Тренер: Зоран Стратев