Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Koates ne mora, ama Borini i Assaidi gitla!!
I Glen i Lukas i Alen...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Koates ne mora, ama Borini i Assaidi gitla!!
I Glen i Lukas i Alen...
Како мислиш дека ќе ги продадеме во 10 сати Лукас, Џонсон и Ален, кога нема понуди за нив (освен за Лукас можно е Наполи да е заинтересиран)? И уште побитно, ако ги шитнеме Лукас и Ален, кој ќе биде бек ап на Џерард и Хендо?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џонсон има голема плата, веќе во години си влага, никаква форма, тешко да го дадете негде за два дена и да запнете.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Како мислиш дека ќе ги продадеме во 10 сати Лукас, Џонсон и Ален, кога нема понуди за нив (освен за Лукас можно е Наполи да е заинтересиран)? И уште побитно, ако ги шитнеме Лукас и Ален, кој ќе биде бек ап на Џерард и Хендо?
pa...na poklon ke gi dademe. A za bekap, za koj kur Chan go zemavme? Lalana? De..ke se najde nekoj posaglam od dvAjcava.
Inaku, ne znam, Lukas otkako padna vo forma ne se vrati, a Alen po default me nervira.
A Johnson treba da se upuca u koleno ili nazad u Portsmaut da se prati.
Ako mozese Ager da se vrsti vo Brondby na moznost da odi na drugo i poarno mesto, moze i Gen da se upuca u koleno...ionaka vo gradot ima kup kriminal, ke obvinime nekoj dzepcija deka go ebal vo nekoe sokace.

Џонсон има голема плата, веќе во години си влага, никаква форма, тешко да го дадете негде за два дена и да запнете.
Dosta ma pa ti. Sea gleas deka barame nacin da go okacime, ti sea najde da ni rusis filmokj. Glej si Burnley tamu :D :D i MK Dons ebago....ostaj nie da najdeme nacin da go samoubieme Glen :D :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Освен ако не му раскинат договор и не го пуштат како фри. Иначе и да дојде понуда нема да биде пуштен не зошто вреди да остане во тимот туку зошто таму ги имаме Флано и Манкиљо и ќе го чува Џонсон до крај (уште една година) само поради искуството.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Освен ако не му раскинат договор и не го пуштат како фри. Иначе и да дојде понуда нема да биде пуштен не зошто вреди да остане во тимот туку зошто таму ги имаме Флано и Манкиљо и ќе го чува Џонсон до крај (уште една година) само поради искуството.
Jebes iskustvo koga od kaj nego duva(se) i ke duva promaja...I Kolo ima iskustvo, pa pak e jajara da mu ebem zivot da mu ebem.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sfakjam...i se nerviram. Jebes Kolo, negovoto iskustvo ne kostase titula ednakvo kako i prolizguvanjeto na Stivie. Avtogol i precizno dodadena topka na protivnicki napagjac lani bese negovoto iskustvo.

A Seba kako sto proigra na turnejata vo SAD, malkuckata, ne mi xe cinese deka e los. Naprotiv, da se dostegne, vo kupovite malu, da se dovrati vo fitnes i moze da bide soliden stolb vo odbrana.
Ama...jebesga. "Iskustvoto" na Glen i Kolo ke ne ebe.

Kako i cudnata opsesija na BR so Allen. Allen e dobar na dva nula da ugnjavi igra. Dodusa ne bese bese bas los na proslive dve, ama mi se cini sekoe cudo za tri dena i kaj nego. Dajboze da me iznenadi i da raspali, ama tesko.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Иако Ловрен е деснак, ме интересира зошто влада општо мислење дека 2ца леви централни дефанзивци не можат да играат заедно? Ако можат 2ца деснаци да играат, како што е случај во повеќето тимови на светот, тогаш не знам зошто ова би било проблем. Левак треба да биде само левиот стопер во формација со 3ца стопери.
Зошто полесно е деснак да игра со лева отколку левак со десна. :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Зошто полесно е деснак да игра со лева отколку левак со десна. :D
Ne bi rekol. Ako e levak i znae so desna ubo, kako sto e isto ubo ako desnak znae so leva. Eve, jas pojako sutirav so desna, ama i levata ne mi bese za zalenje, posebno za precizni nafrluvanja ili penali i korneri. Toa koa ne igrav golman, koa igrav ofanziven lev bek ili levo krilo, sto bese ne taka cesto no se desavase.
Sea ic ne se sporeduvam so profi igraci ama koa veke mudroserueme i dramoserime da kazam i jas dumata si.
Nema pravilo osven toa deka 'Pool e najgolemiot klub na svetot!!!
Ajt, ush malu pa Boni!!

Gazime i guzime!!

YNWA!!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ne bi rekol. Ako e levak i znae so desna ubo, kako sto e isto ubo ako desnak znae so leva. Eve, jas pojako sutirav so desna, ama i levata ne mi bese za zalenje, posebno za precizni nafrluvanja ili penali i korneri. Toa koa ne igrav golman, koa igrav ofanziven lev bek ili levo krilo, sto bese ne taka cesto no se desavase.
Sea ic ne se sporeduvam so profi igraci ama koa veke mudroserueme i dramoserime da kazam i jas dumata si.
Nema pravilo osven toa deka 'Pool e najgolemiot klub na svetot!!!
Ajt, ush malu pa Boni!!

Gazime i guzime!!

YNWA!!
99% oд фудбалерите деснаци добро знаат да играат и со лева нога, додека тоа не е случај со леваците каде 1% од играчите леваци знаат добро да играат и со десна нога. :D

Ајде супер Балотели стартер. (y)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.291
Иако Ловрен е деснак, ме интересира зошто влада општо мислење дека 2ца леви централни дефанзивци не можат да играат заедно? Ако можат 2ца деснаци да играат, како што е случај во повеќето тимови на светот, тогаш не знам зошто ова би било проблем. Левак треба да биде само левиот стопер во формација со 3ца стопери.
Најголем дел од луѓето се деснаци. И уште од младински школи кога има по некој левак, тој си игра на лева страна од одбрана и ништо друго. Кај деснаците е друга ситуацијата. Често се случува да мора да играат двајца деснаци во одбрана, па сакале-нејќеле, од најмали години мора да научат да играат на двете страни. Не дека не може двајца леваци, ама многу повеќе време би се изгубило за адаптација.

Kajgana Shop

На врв Bottom