Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.853
Поени од реакции
12.361
Само подобра реализација, другото се е на место.
Е тоа Дедо Мраз не го носи. Треба Кени тоа да го среди со копуциве наши. Сега некој поклон сакаме ама не знам дали ќе добиеме.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Adam во последно време е преморен и затоа игра слабо, и мислам дека подобро би било следната да играат Spearo и Hendo во комбинација со еден од Gerrard или Shelvey, и така не следи тежок распоред почнувајќи со Man. City у гости на 3-ти Јануари. KD ќе мора да ротира, не чекаат 7 натпревари во наредниот месец.

Додека се врати ќе гледаме видеа... :(

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Џерард ќе биде деструктивец.....зошто нема кој друг...евентуално Сипиринг да не влезе во прв тим
--- надополнето: 28 декември 2011 во 17:05 ---

Марко Марин?
--- надополнето: 28 декември 2011 во 17:09 ---
@Суперстар.....поентата на формацијата ми е тој да биде секонд страјкер....не класично крило....ама не можам тоа да го направам.... не да биде во линија и да биде широко како Даунинг....баш поради тоа што знае да создава шанси....

Те сватив..... али горе доле исто тое е ова, само што кај тебе Керол и Суарез се поставени еден до друг со тоа што Суарез е за едно поле подолу и игра поповлечено!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Алваро Переира, играчот на Порто, а воедно сонародник и репрезентативен колега на Луис Суарез даде мислење за случајот во кој Суарез е обвинет за расистички напад врз Евра.

"Тоа што се случува на теренот, останува на теренот. Што ако почнеме да обрнуваме внимание на тоа што го говорат сите играчи? Што ако некој од трибините дофрли нешто? Имам сомнежи дека Манчестер Јунајтед сака да го спречи враќ
ањето и подигањето на Ливерпул. Луис Суарез е најдобриот играч во Ливерпул и е вистинска закана за Манчестер Јунајтед. Инаку, кога некој ќе ме нарече НЕГРО или НЕГРИТО јас не се замарам и на тоа возвраќам со насмевка. Јас не го познавам Евра, но ваквите работи треба да останат на теренот а не да се носат на суд. Изгледа Евра не е горд поради тоа што е црн, или пак можеби пати од комплекс на мала вредност." - изјави Алваро Переира

S

Stivie G

Гостин
Објави го и во темата за Премиер Лигата, може да настане "војна" бидејки одамна немало

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Намерно тука го пишав....не можам да окапам цела вечер да се објаснувам....уствари можам..ама немам намера.. :)

S

Stivie G

Гостин
Во врска со постот мислам Переира е во право, на сите начини сите сакаат да го спречат нашето вракање на врвот, поготово манчестер ј. но полека полека излегуваме од тунелот во кој сме веќе 20 години

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.853
Поени од реакции
12.361
Алваро Переира, играчот на Порто, а воедно сонародник и репрезентативен колега на Луис Суарез даде мислење за случајот во кој Суарез е обвинет за расистички напад врз Евра.

"Тоа што се случува на теренот, останува на теренот. Што ако почнеме да обрнуваме внимание на тоа што го говорат сите играчи? Што ако некој од трибините дофрли нешто? Имам сомнежи дека Манчестер Јунајтед сака да го спречи враќ
ањето и подигањето на Ливерпул. Луис Суарез е најдобриот играч во Ливерпул и е вистинска закана за Манчестер Јунајтед. Инаку, кога некој ќе ме нарече НЕГРО или НЕГРИТО јас не се замарам и на тоа возвраќам со насмевка. Јас не го познавам Евра, но ваквите работи треба да останат на теренот а не да се носат на суд. Изгледа Евра не е горд поради тоа што е црн, или пак можеби пати од комплекс на мала вредност." - изјави Алваро Переира
Пиши го......мене не ми работи копи пејст инаку ќе го ставев. Вака треба наново да го пишам. За расправање секогаш има расположени :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Значи ако се изнесат сите зборови кои се во теренот ке испадни оти Суарезовото раститичко навредување не е воопшто ништо сериозно ама тоа е одиме понатаму без Суарез продолжуваме да се бориме и мислам оти пак ке испливаме на површината како победници, инаку мене ми помина лутината од натпреварот со Блекбурн и пак ја имам целосната подршка кон кралот и неговата армија

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пиши го......мене не ми работи копи пејст инаку ќе го ставев. Вака треба наново да го пишам. За расправање секогаш има расположени :D
Не не, стварно неам намера да се замарам....хаха....него, мислам дека најмногу ќе ги пецка Симон ако го стави :)

S

Stivie G

Гостин
Јас и Симон им сме трнови во очите, зтва не го објавувам оти сите ќе се уклучат со коментарите дека ние од Ливерпул сме плачковци , дека руни и не ти знам кој за ништо добијале казна па дека тва на Суарез било заслужено и се истта приказна у круг

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.853
Поени од реакции
12.361
Абе кажав јас. Да ми работеше срањево би го ставил. За карање пак ви велам без гајле плус тука е Харлотс така да нема проблеми да има (за нас) :D

S

Stivie G

Гостин
Абе кажав јас. Да ми работеше срањево би го ставил. За карање пак ви велам без гајле плус тука е Харлотс така да нема проблеми да има (за нас) :D
Ај успеа да ме наѕифкаш мене, сега ке го ставам тама и одма се исклучувам оти ќе ме нападнат как оси :D

S

Stivie G

Гостин
Како што и претпоставував веднаш настана војна за изјавата на Переира што го ставив во ПЛ темата , Манчестерци први се јавија и арсеналци по нив, сега фали уште една слика од Џерард и уште поголема збрка ќе стане :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Се погрижи Суарез да ја зачини ситуацијата... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom