Сам да си одговорам на прашањето- Лани сме имале 6-2-1 (двете нерешени ни се со Евертон и ВИГАН) и ако ги собериме досегашните натпревари на Кени дома тој има скор 10-8-1, ах тие нерешени средби.....Веројатно ке испратиме понуда од 24м фунти за Дарен Бент кој досега во кариерата има скоро гол на секој натпревар во просек и мислам оти тој е вистинското засилување за и за подобрување на неефикасноста.....Дечки дали некој ке можи да ми најди лани каков скор имавме на Енфилд откако Кени дојде на клупа? Знам досега дека имаме 1 пораз и тоа лани од Тотенхем во претпоследното коло , а годинава имаме 4-6-0 за лани не сум сигурен каков скор имавме
НЕ!!!Веројатно ке испратиме понуда од 24м фунти за Дарен Бент кој досега во кариерата има скоро гол на секој натпревар во просек и мислам оти тој е вистинското засилување за и за подобрување на неефикасноста.....Дечки дали некој ке можи да ми најди лани каков скор имавме на Енфилд откако Кени дојде на клупа? Знам досега дека имаме 1 пораз и тоа лани од Тотенхем во претпоследното коло , а годинава имаме 4-6-0 за лани не сум сигурен каков скор имавме
далеку си иначе јас ќе дојдевЌе иди сега некој?
Хахахадалеку си иначе јас ќе дојдев
најблизок е бент според шпекулациите а и негледам добра причина што го неќете во тим
одкога замина од тотенхем човекот "растура" во тим како сандерлен и астон вила дава 20 гола па замисли си лани најдобар стрелец ни беше кајт со 14 гола мислам, а се рачунаме како еден од водечките тимови во англија па и европа едноставно ни треба таков играч (црн) физички јак и спремен
подолски би одел најверојатно во арсенал , дејонг не го ни знам, игуаин до лето не си оди 99%, хазард,марин,џонсон,озил .... итд кој и да е од овие што ги набројав занив се најмалку други 5 елитни клубови заентересирани и да ги земеме БАШ ние во зимо (неиграме во европа) ќе треба солени пари да се дадат кој не би сакал да се одразат како врс керол