Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Епа момци нека ви е Срекна Новата Година, господ да ни дај во 2012 една титула и пласман во Лига на Шампиони, ова е мојот последен пост за 2011
YNWA

S

Stivie G

Гостин
СРЕЌНА 2012 ГОДИНА СКАУЗЕРИ, ви посакувам сите желби да ви станат реалност и многу среќа на сите и на тимот. Ја имам честа прв да коментирам овде во оваа година која се надевам ќе биде успешна за тимот. Прва желба ми е освојување на титула а според позицијата најблиску сме до трофејот од Карлинг Купот, исто така да бидеме во ТОП 4 во Англија за да избориме место во ЛШ, Џерард да ја заврши годината без повреда, и по можност да се донесе некое засилување(Игуаин ми е прва желба)

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Среќна Нова 2012 Година Редси, ви посакувам се најдобро во новата 2012година, сите желби да ви се исполнат, да освоиме некоја титула, па и пласман во ЛШ ....YNWA !!!

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Среќна нова година и од мене, многу здравје, среќа, љубов, пари и се разбира мнооооооооогу титули на Ливерпул :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
епа епа епаааа сити киксна тралалалала........

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
епаа браат, само Ливерпул и Арсенал си тепаа :) сеа е ред Сити да го здробиме, Стиви Џи ќе играт, Суарез ќе играт .......МЕРАЦИИИ :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Веројатно ке испратиме понуда од 24м фунти за Дарен Бент кој досега во кариерата има скоро гол на секој натпревар во просек и мислам оти тој е вистинското засилување за и за подобрување на неефикасноста.....Дечки дали некој ке можи да ми најди лани каков скор имавме на Енфилд откако Кени дојде на клупа? Знам досега дека имаме 1 пораз и тоа лани од Тотенхем во претпоследното коло , а годинава имаме 4-6-0 за лани не сум сигурен каков скор имавме

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Стивен Џерард: Дајте ни го нас тој Сити ! ......Captain Fantastic !!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Веројатно ке испратиме понуда од 24м фунти за Дарен Бент кој досега во кариерата има скоро гол на секој натпревар во просек и мислам оти тој е вистинското засилување за и за подобрување на неефикасноста.....Дечки дали некој ке можи да ми најди лани каков скор имавме на Енфилд откако Кени дојде на клупа? Знам досега дека имаме 1 пораз и тоа лани од Тотенхем во претпоследното коло , а годинава имаме 4-6-0 за лани не сум сигурен каков скор имавме
Сам да си одговорам на прашањето- Лани сме имале 6-2-1 (двете нерешени ни се со Евертон и ВИГАН) и ако ги собериме досегашните натпревари на Кени дома тој има скор 10-8-1, ах тие нерешени средби.....

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.858
Поени од реакции
12.367
НЕ!!!
Нити има постигнато гол на секоја утакмица нити ништо. 169 гола на 394 натпревари според википедиа.
Плус ќе полни сега 28 и не вреди 24 во никој случај. Дајте некое добро крило. А ако е за напаѓач ќе се најдат подобри

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Вчера почина Гери Аблет, поранешен играч на Ливерпул. Нема да речам легенда поради неговиот премин во Евертон, меѓутоа, бил одличен играч од одбраната на шампионските генерации од крајот на осумдесетите години во Ливерпул. Ако паметите, се до неговото повлекување заради болест пред две години, беше дел од стручниот штаб на Ливерпул под водството на Рафа Бенитез.
Нека почива во мир!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Ќе иди сега некој?
далеку си иначе јас ќе дојдев :icon_lol:
најблизок е бент според шпекулациите а и негледам добра причина што го неќете во тим

одкога замина од тотенхем човекот "растура" во тим како сандерлен и астон вила дава 20 гола па замисли си лани најдобар стрелец ни беше кајт со 14 гола мислам, а се рачунаме како еден од водечките тимови во англија па и европа едноставно ни треба таков играч (црн) физички јак и спремен

подолски би одел најверојатно во арсенал , дејонг не го ни знам, игуаин до лето не си оди 99%, хазард,марин,џонсон,озил .... итд кој и да е од овие што ги набројав занив се најмалку други 5 елитни клубови заентересирани и да ги земеме БАШ ние во зимо (неиграме во европа) ќе треба солени пари да се дадат кој не би сакал да се одразат како врс керол

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.858
Поени од реакции
12.367
далеку си иначе јас ќе дојдев :icon_lol:
најблизок е бент според шпекулациите а и негледам добра причина што го неќете во тим

одкога замина од тотенхем човекот "растура" во тим како сандерлен и астон вила дава 20 гола па замисли си лани најдобар стрелец ни беше кајт со 14 гола мислам, а се рачунаме како еден од водечките тимови во англија па и европа едноставно ни треба таков играч (црн) физички јак и спремен

подолски би одел најверојатно во арсенал , дејонг не го ни знам, игуаин до лето не си оди 99%, хазард,марин,џонсон,озил .... итд кој и да е од овие што ги набројав занив се најмалку други 5 елитни клубови заентересирани и да ги земеме БАШ ние во зимо (неиграме во европа) ќе треба солени пари да се дадат кој не би сакал да се одразат како врс керол
Хахаха (y)
Е сега за играчиве. Подолски не знам дали ќе оди во Арсенал. Анри се враќа па некако можат да се пренатрупаат со Подолски. Де Јонг не е човекот кој ни треба. А за овие останативе ќе мора пара да се фрли и да се земи некој безразлика што не играме во ЛШ. Оти ако гледаме така можи пак да не влезиме и после и овие шо ги имаме да сакаат да си одат. Мора малку да крениме на табелава да покажиме амбиција и да лапниме некој добар играч. Бент е речиси старец така да не ни треба таков. Не дека не е добар ама 24 милиони се премногу.Премногу!!

Kajgana Shop

На врв Bottom