Uste ednas moeto mislenje......bez ironija bez nisto.....
Znaci me nemase podolgo....i se logirav da dadam kratok osvrt na nastanite.....i so transferite....
Mi se dopaga politikata na Dalglis....forsira maldi fudbaleri....nesto sto bese pretpoznaltiv znak za Liverpool do pred 4-5 godini. Kako sto napisav....vo nekoj post....mnogu poodamna....za Keli a i Ajala....toa se maldi fudableri...idnina na liverpooll drago mi e sto keli igra redovno....i sum 10000000% ubeden deka toj e noviot karager....ova ne go kazuvam sea....ako se navratat moite postari postovi moze da se vidi.
Vo vrska so transferite.....koga runi dojde vo Gejcester....bese mlad i ne dokazan.....i Gejcester platija mnogu pari za nego....navratete se i ke vidite deka Gejcester moze i pomlad od Kerol go kupija.....Parite za Kerol se mnogu...ne vikam ne....no da ostavime covekot da se pokaze....vo Gejcester ...Shrek stana ZVEr....najbolji igrac....vo vrska so temperamentot na kerol.....pa zar SHREK e mnogu mnogu miren decko?????????zosto ne bi mozel Kerol da bide toa vo liverpool ....zgora na toa kako sto kazav Gejceter go kupija runi i pomlad....a pari ne dadoa do dusa tolku mnogu.....Za Suarez mislam deka e odlicen poteg 24 godini i uste 6 godini najmalku moze da igra vrven fudbal!!!! Covekot e dokazan....i misalm deka odlicen poteg.
Fernando ne go mrazam vooposto si otide nek si E*e majkata neka mu e so sreka....vo CElsi....jas gledam poinaku na negovito trasfer....Gi pojacavme celsli...i ke mozat da im bidat konkurentni na Gejcester u broba za titula....posto znaete site ako Gejcester ovaa godina osvoi titula.....veke ne sme NAJtrofeen klub....i se paga vo voda....Gejcester ke ne mpominat....jas duri i kako lanskata sezona....na Celsi povtorno bi im pustil da pobedat....so cel da se stvorat sto pogolemii problemi na Gejcester....
I se razbira....ne moze liverpool da bide dobar se dodeka igraat igraci kkao LUKAS....kako SHAKRTEL.....NGOG......KIRGJAKOS.....sesute stojam na toa deka treba da se napravi cistka....za nekoi odredeni fudbaleri!!!!
i ke se nadovrzam.....lukas e propast za liverpool!!!!!
pozdrav