....што мислите за вечерашниов натпревар? победа или ...
избриши го постов оти ќе ти се смее секој што ќе прочита, нгог бил добар ? кога ја гледаш утакмицата сонего гарант у вена се маваш а за торес јесте изиграва уште со старата слава но и јас да сум и да мие воа копиле тренер нема гол да дадам а камо ли да трчам како улав .zosto vikate NGOG e slab ... pa ovaa godina da imavme uste eden napagac kako nego odnosno vo napad da igraa NGOG NGOG 100 ptosot bojle ke bese odkolku TORES NOGOG .... tores nema zelba za igra ne e vo forma!
koga ednas pominal covek go pretrcal i dal gol nikogas !!!! ne e toj tores od pred 2-3 godini
za lukas neam komentar se bori se ubavo no mislam deka dzerard-morales se dobri za sredina ..
zimoska ni trebe elija i ( honda ili suarez )
не еКоментарот ти е на место!!!
На негово место ќе дојдо Рафаел Бенитез крофната угостителска.Ќе лета стариот прилично сум сигурен во тоа!!! Само кој ќе дојде на негово место??
Е да бе!! И брат му со него!!!На негово место ќе дојдо Рафаел Бенитез крофната угостителска.
Не ме сфаќај погрешно пријателе,мала шега беше ова од мене,се извинувам!Е да бе!! И брат му со него!!!
И јас се шегував де :pos2: :pos2: знам дека беше шега !! Туку доволно беа шеги !! Сега некој да ми кажи мене што ќе си правимеееее ?? Ни менаџер имаме ни играчи имаме.....абе ништо немаме!! Кој да доаѓа кој да купува ?!! Сакам некој да кажи нешто !!! Да излезе некој со официјална изјава и да каже нешто информативно и оптимистичко!! Ако треба и нека излажи!!! Ајде да ве видам!!!Не ме сфаќај погрешно пријателе,мала шега беше ова од мене,се извинувам!