Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Јас штрајкувам со непишување на форумов додека не си оди Roy. :icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
има доста многу опции за тренер кој може да биде во ливерпул. освен о нил тука е и рајкард а и еден релативно млад тренер од некој клуб од германија кој го споредуваат со мурињо. сега останува одлука на американците
Кени Далглиш, Јоаким Лев, Гус Хидинк, Франк Рајкарт, Мартин Онил, Овен Којл, Ралф Рангник ( Германецот од Хофенхајм ) потоа ученикот на Мурињо - Андре Вилас Боас или како беше, Дидие Дешамп.....ова се имињата за нов менаџер на Ливерпул ( со исклучок на Лев кој самиот си го ставив овде како желба )

Член од
13 август 2009
Мислења
32
Поени од реакции
18
Epa poleka no sigurno ama se dopira dnoto! Volku loso ne bilo od.... Pa ne ni bilo volku loso! Treba da se prezemaat seriozni cekori kon promena na toa.

1) Smena na trener - Jas go podrzuvav Roy ama veke pretera! Ne odi veke vaka. Od slobodnite treneri moze i najdobro resenie e O'Neil
2) Sut karta za nekoi igraci - Itno treba da se prodadat nekolku igraci i na nivno mesto da se vnese sveza i mlada krv.Tuka ke gi vklucam:Konchesky,Kyrgiakos,Maxi,Poulsen,Jovanovic,Cole no i za zal Kuyt i Torres. Poslednite dvajca bidejki seuste ke mozeme da zarabotime na niv , so sto tie pari posle bi se iskoristile za doveduvanje novi igraci. Torres e nesomneno eden od najdobrite , no veke ne e toa toa. Privremenite negovi golovi se premalku. Moze ke preteram , no toa go moze sekoj.
3) Doveduvanje na novi igraci i poleka vnesuvanje na mladite - Nesomneno e deka ke ni trebaat novi igraci. Samo ovoj pat da se kupat dobri i mladi igraci koi nema da bidat od tipot na Poulsen i Konchesky. I sekako noviot trener da pocne da gi igra mladite. Imame dobra mladina i zalosno e toa da ne se iskoristi

A dur dojdat promenite YNWA bidejki sepak navivame za najgolemiot klub vo Anglija

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Кени Далглиш, Јоаким Лев, Гус Хидинк, Франк Рајкарт, Мартин Онил, Овен Којл, Ралф Рангник ( Германецот од Хофенхајм ) потоа ученикот на Мурињо - Андре Вилас Боас или како беше, Дидие Дешамп.....ова се имињата за нов менаџер на Ливерпул ( со исклучок на Лев кој самиот си го ставив овде како желба )
Само Гус Хидинк никој друг :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Сакам да искоментирам, а не знам што друго да напишам освен ROY OUT!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Само Гус Хидинк никој друг :)
Тоа не е моја работа!! Кажи им на американците :smir: Сега горе долу ја имам листата за наводни наследници на Рој!! Кај и да е ќе биде избркан!! Ако не утре тогаш после наредниот неуспех!! Така да не е важно што мислиме јас,Диме или некој друг! Крајот на Рој дојде!!!
Кени Далглиш - знаеме кој е и што е
Мартин Онил - слободен, екс менаџер на Селтик и Астон Вила
Овен Којл - актуелен менаџер на Болтон
Андре Вилас Боас - актуелен тренер на Порто
Дидие Дешамп - актуелен тренер на Марсеј
Франк Рајкард - слободен, екс тренер на Галатасарај,Барса и Холандија
Ралф Рангник - слободен, екс тренер на Хофенхајм
Јирген Клоп - актуелен тренер на Борусија Дортмунд
Гус Хидинк - актуелен селектор на Турција
Рафаел Бенитез - слободен - добро го знаеме
Јоаким Лев - актуелен селектор на Германија ( овој од мене )

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Тоа не е моја работа!! Кажи им на американците :smir: Сега горе долу ја имам листата за наводни наследници на Рој!! Кај и да е ќе биде избркан!! Ако не утре тогаш после наредниот неуспех!! Така да не е важно што мислиме јас,Диме или некој друг! Крајот на Рој дојде!!!

Оти екс ? Го избркаја ?

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Само О'Нил е спасот од тренерите шо не поврзуваат и никој друг...Типот со Атон Вила и коа губеше играше до крај офанзивно,нас во моментов ни треба тоа.Да се стави се на една карта до крај на сезоната и да се извлече највеќе поени за влез во европа.За заминувањето на Рој е несомнено.Но и тоа има и добра и лоша ствар.Лошата е шо ако остане газдите со ваков резултат 100% нема да му дадат пари за зимово,а и тешко кој тренер да дојде во ваков растурен тим со играчи кој не се во форма да се снајде.А добрата е шо ако си иде да дојде О'Нил и никој друг,или па нека седи до крај Рој па шо биде нека биде и така сезонава е више отидена.Ама сепак треба више се да се става на една карта само офанзивно до крај на натпреварот,па и да не се мењаваат играчите у тек на целиот натпревар.
Стварно не сфаќам тим со вакви играчи и доста солиден тренер да неможат да сфрзат 2 победи по ред,стварно не знам шо се дешава со тимот и со тренерот.Али ипак е факт дека секој тим го доживува ова срање кад-тад,само некој пократко а некој подолго ко Ливерпул моментално............

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Оти екс ? Го избркаја ?
Така пишуваше на википедиа!!А еве и за клубот гледај

Former coaches

Start...............................End.........................................Manager
1 July 2000.....................19 November 2005.................Hans-Dieter Flick
19 November 2005 ........23 December 2005..................Roland Dickgießer
10 January 2006 .............24 May 2006 ..........................Lorenz-Günther Köstner
24 May 2006...................30 June 2006..........................Alfred Schön
1 July 2006.....................1 January 2011........................Ralf Rangnick

--- надополнето ---

Еве ја причината Вистина е екс !!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Така пишуваше на википедиа!!А еве и за клубот гледај

Former coaches

Start......................End...............................Manager
1 July 2000 .....19 November 2005 Hans-Dieter Flick
19 November 2005 23 December 2005 Roland Dickgießer
10 January 2006 24 May 2006 Lorenz-Günther Köstner
24 May 2006 30 June 2006 Alfred Schön
1 July 2006 1 January 2011 Ralf Rangnick
Хммм, чудно, ете и јас сега побарав... Топ менаџер е тој... Според мене, еден од подобрите, заедно со Унај Емери од Валенсија

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Хммм, чудно, ете и јас сега побарав... Топ менаџер е тој... Според мене, еден од подобрите, заедно со Унај Емери од Валенсија
Како што реков изгледа ова е причината. Нешто слично беше и со Мартин Онил ако не грешам.

Член од
13 август 2009
Мислења
32
Поени од реакции
18
Joachim Low ili Guus Hiddink bi bile idealnoto resenie za nas. No ne znam kolku bi go dozvolile soodvetnite federacii toa :S Sto se odnesuva do drugite treneri , sepak mislam deka O'Neil bi bil vistinskiot.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Joachim Low ili Guus Hiddink bi bile idealnoto resenie za nas. No ne znam kolku bi go dozvolile soodvetnite federacii toa :S Sto se odnesuva do drugite treneri , sepak mislam deka O'Neil bi bil vistinskiot.
И јас би сакал овие а ако не може ( а нема да може ) тогаш Кени Далглиш!!!

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
Оти екс ? Го избркаја ?
mu go prodadoa najdobriot igrac vo timot bez da go prasaat , epa nesto takvo mu se slluci i na onil go napravi igrac milner i ovie mu go prodadoa

--- надополнето ---

Само О'Нил е спасот од тренерите шо не поврзуваат и никој друг...Типот со Атон Вила и коа губеше играше до крај офанзивно,нас во моментов ни треба тоа.Да се стави се на една карта до крај на сезоната и да се извлече највеќе поени за влез во европа.За заминувањето на Рој е несомнено.Но и тоа има и добра и лоша ствар.Лошата е шо ако остане газдите со ваков резултат 100% нема да му дадат пари за зимово,а и тешко кој тренер да дојде во ваков растурен тим со играчи кој не се во форма да се снајде.А добрата е шо ако си иде да дојде О'Нил и никој друг,или па нека седи до крај Рој па шо биде нека биде и така сезонава е више отидена.Ама сепак треба више се да се става на една карта само офанзивно до крај на натпреварот,па и да не се мењаваат играчите у тек на целиот натпревар.
Стварно не сфаќам тим со вакви играчи и доста солиден тренер да неможат да сфрзат 2 победи по ред,стварно не знам шо се дешава со тимот и со тренерот.Али ипак е факт дека секој тим го доживува ова срање кад-тад,само некој пократко а некој подолго ко Ливерпул моментално............
и така оваа сезона е веќе отидена уште на 1 септември се знаеше нека се донесе нов тренер за до лето да го научи тимот на негова тактика и да види кој играчи ќе му требаат оти ако дојде во лето пак уигрување глупости триста срања и пак на крај прокоцкана сезона и играчиите не остануваат на 25 години по 35 ќе наполнат додека се уиграат али таа е , од лето рачунајте на - 10 играчи од ливерпоол ќе летаат сите имам претчуство

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom