Кени Далглиш, Јоаким Лев, Гус Хидинк, Франк Рајкарт, Мартин Онил, Овен Којл, Ралф Рангник ( Германецот од Хофенхајм ) потоа ученикот на Мурињо - Андре Вилас Боас или како беше, Дидие Дешамп.....ова се имињата за нов менаџер на Ливерпул ( со исклучок на Лев кој самиот си го ставив овде како желба )има доста многу опции за тренер кој може да биде во ливерпул. освен о нил тука е и рајкард а и еден релативно млад тренер од некој клуб од германија кој го споредуваат со мурињо. сега останува одлука на американците
Само Гус Хидинк никој другКени Далглиш, Јоаким Лев, Гус Хидинк, Франк Рајкарт, Мартин Онил, Овен Којл, Ралф Рангник ( Германецот од Хофенхајм ) потоа ученикот на Мурињо - Андре Вилас Боас или како беше, Дидие Дешамп.....ова се имињата за нов менаџер на Ливерпул ( со исклучок на Лев кој самиот си го ставив овде како желба )
Тоа не е моја работа!! Кажи им на американците :smir: Сега горе долу ја имам листата за наводни наследници на Рој!! Кај и да е ќе биде избркан!! Ако не утре тогаш после наредниот неуспех!! Така да не е важно што мислиме јас,Диме или некој друг! Крајот на Рој дојде!!!Само Гус Хидинк никој друг![]()
Тоа не е моја работа!! Кажи им на американците :smir: Сега горе долу ја имам листата за наводни наследници на Рој!! Кај и да е ќе биде избркан!! Ако не утре тогаш после наредниот неуспех!! Така да не е важно што мислиме јас,Диме или некој друг! Крајот на Рој дојде!!!
Кени Далглиш - знаеме кој е и што е
Мартин Онил - слободен, екс менаџер на Селтик и Астон Вила
Овен Којл - актуелен менаџер на Болтон
Андре Вилас Боас - актуелен тренер на Порто
Дидие Дешамп - актуелен тренер на Марсеј
Франк Рајкард - слободен, екс тренер на Галатасарај,Барса и Холандија
Ралф Рангник - слободен, екс тренер на Хофенхајм
Јирген Клоп - актуелен тренер на Борусија Дортмунд
Гус Хидинк - актуелен селектор на Турција
Рафаел Бенитез - слободен - добро го знаеме
Јоаким Лев - актуелен селектор на Германија ( овој од мене )
Така пишуваше на википедиа!!А еве и за клубот гледајОти екс ? Го избркаја ?
Хммм, чудно, ете и јас сега побарав... Топ менаџер е тој... Според мене, еден од подобрите, заедно со Унај Емери од ВаленсијаТака пишуваше на википедиа!!А еве и за клубот гледај
Former coaches
Start......................End...............................Manager
1 July 2000 .....19 November 2005 Hans-Dieter Flick
19 November 2005 23 December 2005 Roland Dickgießer
10 January 2006 24 May 2006 Lorenz-Günther Köstner
24 May 2006 30 June 2006 Alfred Schön
1 July 2006 1 January 2011 Ralf Rangnick
Како што реков изгледа ова е причината. Нешто слично беше и со Мартин Онил ако не грешам.Хммм, чудно, ете и јас сега побарав... Топ менаџер е тој... Според мене, еден од подобрите, заедно со Унај Емери од Валенсија
Joachim Low ili Guus Hiddink bi bile idealnoto resenie za nas. No ne znam kolku bi go dozvolile soodvetnite federacii toa :S Sto se odnesuva do drugite treneri , sepak mislam deka O'Neil bi bil vistinskiot.Тоа не е моја работа!! Кажи им на американците :smir: Сега горе долу ја имам листата за наводни наследници на Рој!! Кај и да е ќе биде избркан!! Ако не утре тогаш после наредниот неуспех!! Така да не е важно што мислиме јас,Диме или некој друг! Крајот на Рој дојде!!!
Кени Далглиш - знаеме кој е и што е
Мартин Онил - слободен, екс менаџер на Селтик и Астон Вила
Овен Којл - актуелен менаџер на Болтон
Андре Вилас Боас - актуелен тренер на Порто
Дидие Дешамп - актуелен тренер на Марсеј
Франк Рајкард - слободен, екс тренер на Галатасарај,Барса и Холандија
Ралф Рангник - слободен, екс тренер на Хофенхајм
Јирген Клоп - актуелен тренер на Борусија Дортмунд
Гус Хидинк - актуелен селектор на Турција
Рафаел Бенитез - слободен - добро го знаеме
Јоаким Лев - актуелен селектор на Германија ( овој од мене )
И јас би сакал овие а ако не може ( а нема да може ) тогаш Кени Далглиш!!!Joachim Low ili Guus Hiddink bi bile idealnoto resenie za nas. No ne znam kolku bi go dozvolile soodvetnite federacii toa :S Sto se odnesuva do drugite treneri , sepak mislam deka O'Neil bi bil vistinskiot.
mu go prodadoa najdobriot igrac vo timot bez da go prasaat , epa nesto takvo mu se slluci i na onil go napravi igrac milner i ovie mu go prodadoaОти екс ? Го избркаја ?
и така оваа сезона е веќе отидена уште на 1 септември се знаеше нека се донесе нов тренер за до лето да го научи тимот на негова тактика и да види кој играчи ќе му требаат оти ако дојде во лето пак уигрување глупости триста срања и пак на крај прокоцкана сезона и играчиите не остануваат на 25 години по 35 ќе наполнат додека се уиграат али таа е , од лето рачунајте на - 10 играчи од ливерпоол ќе летаат сите имам претчуствоСамо О'Нил е спасот од тренерите шо не поврзуваат и никој друг...Типот со Атон Вила и коа губеше играше до крај офанзивно,нас во моментов ни треба тоа.Да се стави се на една карта до крај на сезоната и да се извлече највеќе поени за влез во европа.За заминувањето на Рој е несомнено.Но и тоа има и добра и лоша ствар.Лошата е шо ако остане газдите со ваков резултат 100% нема да му дадат пари за зимово,а и тешко кој тренер да дојде во ваков растурен тим со играчи кој не се во форма да се снајде.А добрата е шо ако си иде да дојде О'Нил и никој друг,или па нека седи до крај Рој па шо биде нека биде и така сезонава е више отидена.Ама сепак треба више се да се става на една карта само офанзивно до крај на натпреварот,па и да не се мењаваат играчите у тек на целиот натпревар.
Стварно не сфаќам тим со вакви играчи и доста солиден тренер да неможат да сфрзат 2 победи по ред,стварно не знам шо се дешава со тимот и со тренерот.Али ипак е факт дека секој тим го доживува ова срање кад-тад,само некој пократко а некој подолго ко Ливерпул моментално............