Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Луге Даунинг! не ни треба! КАКО ДА НЕ ПОДОБАР ОД ЈАНГ! ?? мозда е подобар во статистика! ама во играта не .... нас ни треба пробивно крило! брзо со техника!!
земете го манцестер! кој им играше средина ? нас кој ни играше? и не бевме толку различни во квалитет! но разликата ја направија НАНИ, ВАЛЕНСИЈА! тие се тие крила!
знаци нас ни треба НЗОНГБИА , ЛЕНОН,МАТА!, ЏОНСОН! такви крила...........................

МИРАЛЕШ дефинитивно си оди ,,, ногу ми е мака ама таа е! ајде АДАМ ке го замени успешно!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Добро де.....што се секираш и такво крило ќе купиме. Ќе си имаме и од двата вида така да без гајле. Плус не заборавај дека го имаме Енди Керол а за него е подобро да имаме крило како Даунинг.Така да без гајле. Покрај Даунинг ќе иди уште еден. Дали Мата, дали Нзогбиа, дали Адам Џонсон дали Ленон или Петко или Трајко мислам дека ќе имаме 2 јаки крила
--- надополнето: Jun 26, 2011 1:33 PM ---
П:С што од она "Даунинг беше најдобриот играч на Вила во последните 2 сезони" не е јасно? Беше најдобар и тоа е факт. Можеби нема толкав потенцијал како Јанг ама беше најдобар. Кога Јанг се повредуваше, кога беше надвор од форма, кога Агбонлахор се губеше и исчезнуваше како шумеча таблета во вода Даунинг беше човекот кој ги вадеше од срањето.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Даунинг е одличен играч. Борбен, има одличен центаршут, може да игра лево и десно - што може да се види и од видеава и е прилично многу брз.
--- надополнето: Jun 26, 2011 6:44 PM ---
Го препознавате бе?? Хахахаха си потпивнува :p

--- надополнето: Jun 26, 2011 6:45 PM ---

Овде имате поголем избор на слики

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Момци, само едно предизвестување да ви дадам....ќе се собираат пари за здружение на граѓани на фанови на Ливерпул, па кој колку има, слободно ќе може да префрли на трансакциската...никој нема да има намера да профитира од таа трансакциска, нити понатаму од здружението....а секој ќе може да има увид во парите, односно кога и каде се вадени, за што се потрошени.....но за тоа отом-потом...!!! јас само да ве припремам.....неможев да издржам а да не кажам....YNWA

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На 02.07.2011 (сабота) од 19:00 до 20:00, пред Дом на Армијата, поточно кај паркот пред Ager&Sager, ќе се собираат пари за формирање на здружението на граѓани: “Македонски Фан Клуб на Ливерпул’’. Ќе се собираат по 100 денари од човек, секој да си понесе лична карта или друг вид на идентификација за да биде евидентиран. Парите ќе бидат наменети подмирување на административни трошоци при формирање на клубот, правење официјално знаме и издавање членски карти.
ПС: Кој планира да доаѓа нека пише за да се знае отприлика бројката на луѓе. Поздрав YNWA

Сега за сега очигледно само за тие од Скопје што се, а во сабота јас ќе напоменам за тие што не се од Скопје, да оставиме трансакциска сметка, да можете да префрлате, се разбира, доколку сте во можност!!!

G

GucciMane

Гостин
На 02.07.2011 (сабота) од 19:00 до 20:00, пред Дом на Армијата, поточно кај паркот пред Ager&Sager, ќе се собираат пари за формирање на здружението на граѓани: “Македонски Фан Клуб на Ливерпул’’. Ќе се собираат по 100 денари од човек, секој да си понесе лична карта или друг вид на идентификација за да биде евидентиран. Парите ќе бидат наменети подмирување на административни трошоци при формирање на клубот, правење официјално знаме и издавање членски карти.
ПС: Кој планира да доаѓа нека пише за да се знае отприлика бројката на луѓе. Поздрав YNWA

Сега за сега очигледно само за тие од Скопје што се, а во сабота јас ќе напоменам за тие што не се од Скопје, да оставиме трансакциска сметка, да можете да префрлате, се разбира, доколку сте во можност!!!
I'm IN. ;)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Абе нешто тивко денес со шпекулацииве, не требаше да се официјализираат новите трансфери!? :)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
не ми е јасно шо сте се запнале толку за даунинг??? посебно за толку пари!!! нзогбиа е ист калибар, за значително помалку оштета!!! наместо него, поарно е да се донеси адам џонсон!!!
раул не би требало да си оди, туку да остане во тимот, оти со него ливерпул е за класа посилен!!!
за да конкурира за место во лш на тимот му треба и добар дефанзивец, а на приоритетна листа треба да е шукрос!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Абе нешто тивко денес со шпекулацииве, не требаше да се официјализираат новите трансфери!? :)
Ќе биди ќе биди :)
--- надополнето: Jun 27, 2011 1:50 PM ---
не ми е јасно шо сте се запнале толку за даунинг??? посебно за толку пари!!! нзогбиа е ист калибар, за значително помалку оштета!!! наместо него, поарно е да се донеси адам џонсон!!!
раул не би требало да си оди, туку да остане во тимот, оти со него ливерпул е за класа посилен!!!
за да конкурира за место во лш на тимот му треба и добар дефанзивец, а на приоритетна листа треба да е шукрос!!!
Затоа што Даунинг е воле, трча цело време како коњ, има одличен центаршут, може да игра и лево и десно, и беше најдобриот играч на Вила изминатава сезона. Можеби парите се многу ама погоре објаснив зошто е тоа така. Пак ќе напишам ни требааат два вида на крила - едно од оние класични крила што ќе нафрлаат топки а тоа е Даунинг и едно технички спремно крило кое знае да издрибла, да направи некаков слалом :D и да прави проблеми во противничката одбрана. Значи покрај Даунинг ќе се оди на уште едно крило. Ако не успееме да го купиме Мата тука се Адам Џонсон ( кој Сити тешко ќе го даде освен ако не земи некој како Санчез ) потоа Нзогбиа кој можеме ефтино да го лапнеме и Арон Ленон кој според мене е последна опција од овие и јас би го земал едино ако нема кој друг од погоре наведениве.
1.Даунинг - веќе би требало да е земен
2.Мата/Џонсон
3.Нзогбиа
4.Ленон
Вака би ги наредил по приоритет. Сега останува да видиме.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Луге Даунинг! не ни треба! КАКО ДА НЕ ПОДОБАР ОД ЈАНГ! ?? мозда е подобар во статистика! ама во играта не .... нас ни треба пробивно крило! брзо со техника!!
земете го манцестер! кој им играше средина ? нас кој ни играше? и не бевме толку различни во квалитет! но разликата ја направија НАНИ, ВАЛЕНСИЈА! тие се тие крила!
знаци нас ни треба НЗОНГБИА , ЛЕНОН,МАТА!, ЏОНСОН! такви крила...........................

МИРАЛЕШ дефинитивно си оди ,,, ногу ми е мака ама таа е! ајде АДАМ ке го замени успешно!
Значи нас дефинитивно ни треба Даунинг :D....дај молимте види ги видеана и кажи шо му фали на Даунинг? Брз е,пробивен е,одличен центаршут има, се врака назад да му помогни на бекот, игра cut inside значи ко ке ја има топката можи да влези и да дај гол а не само да центрира, плус е Англичанец нема да му треба време да се прилагодува а баш домашни играчи бара Кени...Инаку ситуацијава со домашниве играчи баш ме потсети на времето Мартин Онил кога беше тренер на Вила. Купуваше исклучиво домашни играчи и играше типична англиска игра со многу центаршути од страните и со директни топки кон брзиот Агбонлахор...мислам оти нема да играме баш таква игра со Кени ама за центаршути дефинитивно ке има во секоја можност кон Керол и сигурен сум ке има директни топки во простор за брзиот Суарез...така да ко ке ги разгледаме двете ситуации некако се поклопуваат...YNWA
--- надополнето: Jun 28, 2011 1:41 PM ---
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/liverpool-face-competition-from-premier-league-rivals-for-adam
Дали некогаш ке го купиме Адам????:mad:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Семи Ли изгледа го напушта клубот. Мене да ви кажам право ми е сеедно. Дури може ова да е добра работа. Отсекогаш ми изгледал некадарен за работава. Whatever........
Сега ќе напишам нешто за сегашнава ситуација со трансферите.
Па како можи бе еден ебан Сандерленд да ни го земи Викем? И тоа со нашите ебани пари ? Па како можи со Адам да се маткаме 100 години?! Кога не можеме еден Адам и еден ебан Викем да земиме па ние нема што да бараме некаков си Мата. Дадоа 20 милиони за Хендерсон, даваат 20 за Даунинг ама за Мата изгледа многу им се 25 ( ако сме заинтересирани ) . И на крај ќе избрзаат како со Керол и ќе шибнат и 40 ако треба. Е па така не се прават трансфери. И се ми оди на тоа дека ќе се повтори претходното лето. До 1ви септември не се знаеше кој пие а кој плаќа. Подготовките почнуваат наскоро а ние освен Хендерсон друго немаме купено. Кога ќе се направи тоа? Последниот ден? Е па затоа после нема титула. Како мислите вие да им парираме на Јунајтед на пример.....тимот им е тој, среден ,воигран а засилувањата односно промените ги направија уште не почнат трансфер периодот. И тие промени што се случија имаат време да ги стабилизираат и да го балансираат и воиграат тимот. За разлика од нив кај нас уште не се знае кој доаѓа а кој заминува а пак ќе речам за разлика од нив нас ни требаат поголеми промени. Е па тие имаа мали промени и ги направија одма а ние треба поголеми а абер се нема од трансфери. Ако планираат да носат играчи во Август кога ќе почне сезоната ништо не правиме. Ќе поминат 2-3 кола тимот несреден и пак старите проблеми. Лани кога си отиде Маскерано а кога дојде Раул? Последните денови од Август. Дотогаш беа поминати 3 кола па потоа со репрезентативни обврски, одмор од тоа бла бла поминаа 5 кола а кутри Раул не се имаше видено со соиграчите а од него се очекуваше да е мотор во екипата што несомнено и беше. Истото беше со она дрво Кончески мада тој испадна тежок феил . Зборот ми е дека поминаа 5 кола додека екипата се собра и одржа тренинг заедно додека ривалите веќе имаа склопено екипи па дури и подготовките ги поминаа заедно.
Сега гледам Деген и Ел Жар ќе се враќале од позајмици. Па добро бе како уште не е средено за нив да ги снема од клубот не ми е јасно.Зошто воопшто и беа пратени на позајмици а не продадени не знам.
Пред некој месец гледам на ТВ некоја грчка програма пренесува фудбал. Паок со не знам ти кој. 70та минута и гледам се подготвува измена. И ете го нашиот Ел Жар влегува во игра дури во 70 та минута. Па во еден Паок седеше резерва бе. Другите 20 минути беше тапа. И сега таков играч да се враќа во Ливерпул ? Значи не верувам дека ќе остани ама досега требаше да им се среди се да бидат продадени а не наново да се губи време со нив. Небаре Деген е новиот Кафу а Ел Жар новиот Меси. Плус кога тука ќе додадете уште неколку играчи кои седат џабе и земаат тешка плата ситуацијата не е во ред. Можеби се чека 1ви Јули да се отвори европскиот пазар па да се продадат во некои шабански клубови ама требаше барем нешто да е средено досега па после 1ви само официјално. Има многу работа во клубот во врска со трансферите а време се помалку. Некој ќе рече има уште 2 месеци....е па погоре објаснив дека не смееме во Август да ги правиме нaјголемите трансфери и промени.
А како засега се одвиваат работите и топ 4 ќе биде огромен успех. Море каков топ 4.....
Секако се надевам дека Кени ќе среди и ќе се бориме за титула ама засега како оди не ми изгледа добро. За еден месец ќе знаеме на што сме и тогаш ќе пишам еден подолг пост за тогашната ситуација а сегашнава не ми се допаѓа.
Морав да си олеснам малку и да го напишам ова. Пак ќе речам - му давам 1 месец на Кени да видам што ќе направи со трансферите. Дотогаш само да се надеваме дека ќе успее.
Поздрав

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
искрено како ја гледам ситуацијата за адам не моземе да го земеме! јас не ни планирам МАТА , СИСОКО и др. да ги земеме!!
незнаам што ни е политиката ама 20милиони заХендерсон а сеа да немаме 20 за Мата не ми е јасно !
нели имавме 80 милиони за трасфери ??

ке сме го зимале Диего , не дека е лош фудбалер на времето ми бесе после Џерард најомилен плејмејкер! но сепак на негово место го доведовме Хендерсон сеа се среднаци ли ке носиме ???

и оваа година ке останеме без крила!! ке видите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom