Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Конечно едно засилување според мој вкус. Добредојде Чарли. Сега викаат дека следен е Даунинг, ама не знам колку тој трансфер би се исплатил, бидејќи чини доста скапо, а не се знае дали ќе ги оправда парите. Според мене да го земат Н'зогбиа ќе направат невидена зделка од корист за Ливпул бидејќи многу пати има докажано дека е квалитет, а и може да се ротира со него плус за поефтини пари него Даунинг. Друга солуција за мене подобро Хуан Мата. Сите го знаеме него. Па уште еден лев бек, по можност Клиши и спремни сме. А да се избркаат Кол, Паулсен, Нгог и компанија.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Конечно едно засилување според мој вкус. Добредојде Чарли. Сега викаат дека следен е Даунинг, ама не знам колку тој трансфер би се исплатил, бидејќи чини доста скапо, а не се знае дали ќе ги оправда парите. Според мене да го земат Н'зогбиа ќе направат невидена зделка од корист за Ливпул бидејќи многу пати има докажано дека е квалитет, а и може да се ротира со него плус за поефтини пари него Даунинг. Друга солуција за мене подобро Хуан Мата. Сите го знаеме него. Па уште еден лев бек, по можност Клиши и спремни сме. А да се избркаат Кол, Паулсен, Нгог и компанија.
Е па тоа дискутираме овде. Јас мислам дека покрај Даунинг ќе го доведат и Мата. Сега некои викаат не може двата ама па само со еден ништо не правиме. Нзогбиа е вистина јак и поефтин од Даунинг ама изгледа Стјуард ќе го земаме плус Англичанец е плус според мене е најдобриот кросер во лигата.Може нема некој дриблинг или слично ама центаршутите му се убиствени - како створени за главата на Енди.
Е сега за цената.......можеби е скапо 20 милиони ама ајде да гледаме од оваа страна:
Последниве две сезони е најдобриот играч на Вила + има уште 2 години договор.
Кога Јунајтед за Јанг кој последниве 2 години беше послаб од Даунинг и имаше една година договор плати 16 милиони тогаш логично е за играч што бил подобар од Јанг 2 сезони по ред и што има уште 2 години договор да се платат 18-19 милиони. Е сега што толку му е силата и нема можност за многу напредување за разлика од Јанг е друга работа. Ама за најдобриот играч на Вила и еден од играчите со најдобар центаршут во лигата ќе платиме околу 17 милиони.
А за Адам - добредојде!!! Ќе видиме дали тоа значи заминување на Раул ама па и реално човекот може да се лути колку што сака. Кол и Јовче да земаат поголема плата од него а сите ја знаеме разликата во класи па ја да бев на негово место ќе се обесев. Ова е срамота. Треба да се избркаат овие идиоти па не можам повеќе да ги гледам во клубот.И ајде некој да ми кажи со каков ум прво би си заминал Раул а Поулсен уште е тука? Како Бабел си замина а останаа Кол,Јован,Нгог и остали? Ова не ми се допаѓа. Прво треба идиотите да си одат и инсистирам да се започне чистка во клубот. Вака веќе не може. Не можам да се радувам на засилувањата знаејќи какви дебили имаме во клубот

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Неможе бе само кај нас да е до жените на играчите. Прочитав и некој коментар дека повеќе пари му се нуделе на друго место. А сигурно и ако го бара некој тим што игра во ЛШ тоа го привлекува плус. Тоа ни се случува кога неможеме да се квалификуваме во топ 4. Да влеземе оваа сезона ќе видите дали жената или швалерката ќе му кажува кај да игра.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знаете што мислам.....дека Стиви ќе игра сезонава десно крило.......евентуално по потреба полушпиц...(иако мислам дека нема доволна брзина.....и веќе има напукано години....ама се некако на тоа ми иде.....)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
ВЕЛКОМ (дедо) АДАМ

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дури не го видам некој во дресот на Ливерпул не велам добредојде...инаку во овој преоден рок Чарли ми беше најголемата желба

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Да играме Адам-Меирелеш-Лукас-Стиви..... Хедерсон може да ротира со Стиви и Лукас и евентуално Мата или Даунинг со Адам ако играме со ваква поставеност на играчите... сеуште стојам на тоа дека ако го шитниме Меирелеш ќе биде најдебилната работа.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Само мене ли ми е толку чудно, ама некако мислам дека Хендерсон не е земен за веднаш да улета во стартните 11 и да си има стандардно место.

Момчето само што наполни 21 година. Јас сум сигурен дека нема да игра толку колку што сите очекуваат.
И целата таа фарса уствари не е причината што Меирелеш може да си оди. Работата била во тоа што сакал поголема плата, арно ама раководството не му нуди нов, подобрен договор. И сега доколку стигне понуда која што ќе му одговара на Ливерпул да го продаде, на играчот ќе му биде дозволено да си замине.

Значи проблемот со Меирелеш не е во доаѓањето нови играчи, туку договорот.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Денес ве поврзуваат со Ленон за 20М фунти.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
И ја мислам дека е до договорот а не до жената. Ама незнам зашто и не би му се понудил нов, подобар договор кога стварно оваа полусезона беше најдобар играч кај нас. Лукас го хејтам и се надевам дека нема да игра прва постава оваа сезона. Немора никој да ме цитира и да ми објаснува како имал највише пасови у цел свет и како секоја утакмица се подобрувал. Ја сум го гледал на 50 утакмици оваа сезона и ми иде да му влезам на терен и да го прекичмам.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Olegunn14 на Твитер:
Mata, Sakho, Cissokho and Martinez(yes, deal done way back march) will be presented on friday. Adam and Downing to be presented tuesday.#LFC

Што е работата сега? Твитер профил за секое дете? Кој стигна објави нешто.... 4 играчи во еден ден?- дрн дрн јариња. Плус Чави Мартинез ? Немаме играчи во средина баш тој ни фали :D Ова е безвезно напишано само не знам со кој памет го пишувале кога знаат дека после ова ќе се обрукаат :ROFLMAO:

G

GucciMane

Гостин
Стварно не се нормални..зошо не му понудуваат нов договор? Стварно е греота Јованович и Коњчески да зимаат повеќе плата од Раул. Иначе зима околу 50000 фунти неделно.
"If I had this opportunity I'd sign a new contract today. [For] 10, 20 years, for sure," he said recently.
ова го има изјавено пред месец дена.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Денес ве поврзуваат со Ленон за 20М фунти.
Даунинг е подобар од овој според мене. Многу неконстантен играч и лесно се повредува. Има брзина и некаков дриблинг ама нафрлањата му се .....:confused:
Кога сме кај Ленон

Aaron Lennon

Premiership 10/11 : 25 apps, 3 goals & 2 assists
Premiership 09/10 : 22 apps, 2 goals & 10 assists
Premiership 08/09 : 35 apps, 5 goals & 6 assists
Premiership 07/08 : 29 apps, 2 goals & 5 assists
Premiership 06/07 : 26 apps, 3 goals & 8 assists
Premiership 05/06 : 27 apps, 2 goals & 3 assists

Додека Даунинг и нема некој дриблинг ама нафрлањата му се одлични да не речам компјутерски.
А кога сме кај Даунинг пак

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom