Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да бе истата екипа плус Суарез и Керол ;)
Пријател, не се праи на 3.5....не е убаво :) ме сфаќаш што сакам да ти кажам.....спореди ги Раул, Макси, Лукас па да не речам и Шкртел кога беше Хоџсон со втората полу сезона, односно од кога е Кени....Да не збориме за тоа што играше со двајца младинци во одбрана неколку утакмици по ред...плус СПИРИНГ...не го заборавај.....
--- надополнето: Jun 30, 2011 7:47 PM ---
Реално уште толку и ни требаат за во прв тим. Едно крило и лев бек. А може и Адам ако го продаваат Аквилани. Значи со се Хендо четворица. Тоа е моето мислење. Ама работата беше покрај овие евентуални четворица да дојдат уште едно крило и еден стопер или напаѓач за да го замени Нгог. Ама пошто нашиот Давид останува а Кели мислам дека повеќе ќе игра како стопер кога ќе треба остануваат да се донесат крило,лев бек, Адам (ако оди италијанецов ) и се надевам уште едно крило.
А дека тимов фураше под водство ан Кени да....ама не константно. На некои утакмици убаво не профураа :D Блекпул ( ајде не беше Кени седнат уште ) , Вест Хем,ВБА, последните 2, маките со Виган......а за во ЕЛ да не зборувам за очајните партии против Брага. Значи ќе требаат некои засилувања.
2 крила, лев бек и Адам ( кажав во кој случај )
И секако ако е можно да се ослободиме од труповиве што мислам дека е невозможно. Го ограбија клубот со нивните плати па ми се плачи кога ќе видам како Јовче,Кол итн земаат по 100 000 а само дремат и си го ладат. :mad:
--- надополнето: Jun 30, 2011 5:37 PM ---

Прекини бе! :coffee:
П.С јако ти е сличето во потпис :D
Ај агрии.....комплитли....!!! :)

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Реално уште толку и ни требаат за во прв тим. Едно крило и лев бек. А може и Адам ако го продаваат Аквилани. Значи со се Хендо четворица. Тоа е моето мислење. Ама работата беше покрај овие евентуални четворица да дојдат уште едно крило и еден стопер или напаѓач за да го замени Нгог. Ама пошто нашиот Давид останува а Кели мислам дека повеќе ќе игра како стопер кога ќе треба остануваат да се донесат крило,лев бек, Адам (ако оди италијанецов ) и се надевам уште едно крило.
А дека тимов фураше под водство ан Кени да....ама не константно. На некои утакмици убаво не профураа :D Блекпул ( ајде не беше Кени седнат уште ) , Вест Хем,ВБА, последните 2, маките со Виган......а за во ЕЛ да не зборувам за очајните партии против Брага. Значи ќе требаат некои засилувања.
2 крила, лев бек и Адам ( кажав во кој случај )
И секако ако е можно да се ослободиме од труповиве што мислам дека е невозможно. Го ограбија клубот со нивните плати па ми се плачи кога ќе видам како Јовче,Кол итн земаат по 100 000 а само дремат и си го ладат. :mad:
--- надополнето: Jun 30, 2011 5:37 PM ---

Прекини бе! :coffee:
П.С јако ти е сличето во потпис :D
За трансфери не паничете, едноставно не го следете трансфер периодот и на крај кој дошол дошол, кој си отишол нека му е со среќа, башка има уште 10-тина недели до крајот на трасфер периодот па верувам дека ќе дојдат и ќе си одат неколку играчи. Бидете благодарни што можеме да купуваме играчи без да продаваме како во претходните години и можеме да градиме на веќе граденото а не да растураме па да градиме од почеток. Плус не ја заборавајте и младината што ја имаме, мислам дека има многу солидни играчи во резервите (Coady, Wisdom, Pacheco, Suso, Adorjan, Sterling, Ngoo, Morgan, Flanagan, Robinson итн.), и ќе се приклучат бар неколку на првиот состав како M.Kelly.

P.S. Фала, сличето ми е од после натпреварот кога Suarez напиша Happy Birthday (за Kenny) низ одбраната на Man. Utd.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ај агрии.....комплитли....!!! :)
Шуќур!! Имаш една гајба пиво за ова :D
--- надополнето: Jun 30, 2011 11:12 PM ---
Пријател, не се праи на 3.5....не е убаво :) ме сфаќаш што сакам да ти кажам.....спореди ги Раул, Макси, Лукас па да не речам и Шкртел кога беше Хоџсон со втората полу сезона, односно од кога е Кени....Да не збориме за тоа што играше со двајца младинци во одбрана неколку утакмици по ред...плус СПИРИНГ...не го заборавај.....
--- надополнето: Jun 30, 2011 7:47 PM ---
Речи речи слободно. Во времето на Хоџо дури почнав да собирам пари за да одам на Енфилд да го стрелам :coffee:
--- надополнето: Jun 30, 2011 11:20 PM ---
За трансфери не паничете, едноставно не го следете трансфер периодот и на крај кој дошол дошол, кој си отишол нека му е со среќа, башка има уште 10-тина недели до крајот на трасфер периодот па верувам дека ќе дојдат и ќе си одат неколку играчи. Бидете благодарни што можеме да купуваме играчи без да продаваме како во претходните години и можеме да градиме на веќе граденото а не да растураме па да градиме од почеток. Плус не ја заборавајте и младината што ја имаме, мислам дека има многу солидни играчи во резервите (Coady, Wisdom, Pacheco, Suso, Adorjan, Sterling, Ngoo, Morgan, Flanagan, Robinson итн.), и ќе се приклучат бар неколку на првиот состав како M.Kelly.

P.S. Фала, сличето ми е од после натпреварот кога Suarez напиша Happy Birthday (за Kenny) низ одбраната на Man. Utd.
Абе не да паничиме ама не сум задоволен како оди засега работата. Мислам треба еднаш да сме комплетни и да почниме да се спремаме.
Знам дека сличето е од тогаш ама силно е нема шо :D
--- надополнето: Jun 30, 2011 11:40 PM ---
Пошто се отвори европскиот пазар сега да видиме што ќе се случи наредниве дена. Во меѓувреме......
a second car was sent to get charlie adam, to find the first car
:ROFLMAO::LOL:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Шуќур!! Имаш една гајба пиво за ова :D
--- надополнето: Jun 30, 2011 11:12 PM ---

Речи речи слободно. Во времето на Хоџо дури почнав да собирам пари за да одам на Енфилд да го стрелам :coffee:
--- надополнето: Jun 30, 2011 11:20 PM ---

Абе не да паничиме ама не сум задоволен како оди засега работата. Мислам треба еднаш да сме комплетни и да почниме да се спремаме.
Знам дека сличето е од тогаш ама силно е нема шо :D
--- надополнето: Jun 30, 2011 11:40 PM ---
Пошто се отвори европскиот пазар сега да видиме што ќе се случи наредниве дена. Во меѓувреме......
a second car was sent to get charlie adam, to find the first car
:ROFLMAO::LOL:
Зарем е можно, после толку натегања.....да имаме исто мислење за нешто....:))) абе кога се сака, се се може...:)))) него дојди ти ск....па гајба пиво не е проблем.....ти имам кажано јас :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Е па до тебе е проблемот. Ете согласи се и нема проблем. :D Мене слушај ме и......ќе свршиш работа :ROFLMAO:
СК ти кажав.....кога ќе освоиме титула идам да го палиме Вардар :D

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
R. Sterling повторно стрелец за Англија но сега против Аргентина со што заврши 1 - 1, а 4 - 2 на пенали од кои еден погоди и A. Morgan...

а ова е голот проти Rwanda​

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Сити скоро го има комплетирано трансферот на Клиши...значи сум во право кога реков на крајот од сезоната оти ако не играме Европа ке загубиме многу играчи.....Клиши, Јанг, Џонс, Викем се досега на листата....е дури сега незнам кој ке го бараме за лев бек...секој само не Бриџ ке ве молам....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сити скоро го има комплетирано трансферот на Клиши...значи сум во право кога реков на крајот од сезоната оти ако не играме Европа ке загубиме многу играчи.....Клиши, Јанг, Џонс, Викем се досега на листата....е дури сега незнам кој ке го бараме за лев бек...секој само не Бриџ ке ве молам....
Се е тоа во ред, само не ми е јасно од кај знаеш дека воопшто сме изгубиле некој играч.....дека воопшто сме ние заинтересирани за некој играч...до кај идат преговорите....како идат преговорите....и да сме биле, може од наша страна е УКАКАНО да кажам за да пропадне трансферот.....тоа само можеме да нагаѓаме...

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
почна овој трансфер прозорец! а нас никаде не нема......
Манчестер ако го земат и НАСТРИ ке бидат едно 2 пати појаки од лани! ние сеа за сеа сме катастрофа во транфериве!
До сеа требаше да ни биде земен АДАМ макар и ако се врака АКЛИЛАНИ адам и немора да иде!
за МАТА мислам дека конкурент ни е само АРСЕНАЛ! но арсенал гледам ке го потпижат ЖЕРВИЊО така да остануваме само ние.

останува потполно празно местото ЛЕВ БЕК! па добро повторно ли ке купуваме во последните 20 мин и ке земеме некој инвалид како КОНЧЕСКИ!?

Гледам некој шпекулации и за АГУЕРО навистина е страшен играч! и го посакувам во составот но тогаш треба да заборавиме на КЕРОЛ како стартер бидејки КЕНИ сигурно ке игра 4-4-2...

Г

Гучи

Гостин
Манчестер ако го земат и НАСТРИ ке бидат едно 2 пати појаки од лани! ние сеа за сеа сме катастрофа во транфериве!
До сеа требаше да ни биде земен АДАМ макар и ако се врака АКЛИЛАНИ адам и немора да иде!
за МАТА мислам дека конкурент ни е само АРСЕНАЛ! но арсенал гледам ке го потпижат ЖЕРВИЊО така да остануваме само ние.

останува потполно празно местото ЛЕВ БЕК! па добро повторно ли ке купуваме во последните 20 мин и ке земеме некој инвалид како КОНЧЕСКИ!?

Гледам некој шпекулации и за АГУЕРО навистина е страшен играч! и го посакувам во составот но тогаш треба да заборавиме на КЕРОЛ како стартер бидејки КЕНИ сигурно ке игра 4-4-2...
Мене лично не би ми сметало да не игра Керол на сметка на Агуеро :) И Сити ако го земат Насри најверојатно Адам Џонсон ке го шиткаат и одма ние тука улетуваме :LOL:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833

Извини колку години имаш ? 10 ? 12 ? Дај малце излади се, ако не земеме никој здравје, самите сме си криви... Што имаме ние да понудиме а што имаат Man. Utd., Arsenal или Chelsea, па дури и Man. City имаат да понудат повеќе од нас, и затоа не не споредувај со нив (барем не годинава, за другата ќе видиме). Ретки се играчите како Carroll и Suarez што САКААТ да играт за нас без разлика дали сме во EL или CL. А токму тоа и е цел на Kenny токму играчите што сакаат да играт за нас, а не ко Jones или Young или Mata или што те знам со кој друг ли не сме поврзани. Јас би бил задоволен со Adam, Downing и Enrique и влез во CL бар за оваа година а се што е плус е секако добредојдено :). Мислам и тоа е реалноста за оваа година тешко дека може од 6-то место до борба за титула во една година само. Како што кажаа FSG повеќе пати целта им е да се изгради тимот за долгорочен план (а не како Man. City или PSG и сл.) и на кој ќе му требаат по некое засилување секоја година и форсирање на креирање на таленти од младинската школа со што и тие ќе профитираат повеќе и тимот ќе се гради по одредена политика. Нешто што го имаат Manchester Utd. уште од пред 20 години и затоа се толку успешни. Незнам дали знаеш, но на Alex Ferguson му беа потребни 5 - 6 години додека да го склопи тимот и да го донесе првата титула и нивото на кое што се наоѓаат сега. Затоа не паничи за трансферите и остави ги Kenny, Commoli и FSG да го градат тимот како што тие имаат намислено и верувај во нив и мое мислење дека го водат тимот во права насока.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се е тоа во ред, само не ми е јасно од кај знаеш дека воопшто сме изгубиле некој играч.....дека воопшто сме ние заинтересирани за некој играч...до кај идат преговорите....како идат преговорите....и да сме биле, може од наша страна е УКАКАНО да кажам за да пропадне трансферот.....тоа само можеме да нагаѓаме...
Бидејки за овие играчи се зборуваше многу....побрзо би зборувал дека сме поврзани со овие играчи него со Сисоко или Агуеро.....
Инаку да дам и јас мое мислење за настаниве до сега во преодниов рок....прво јас сум многу загрижен за играчите кои се во клубот а кои се за продавање.....ги има многу Џонс,Кончески,Деген,Ел Жар,Кол,Јовче,Пулсен, Кирче а за нити еден од овие не се преговара да се продаде (барем ние не знајме за нивна продажба)....а за купување играчи мислам оти треба малку да се побрза со купувањето но и вака не е лошо има сеуште време...според мене Адам,Даунинг и еден лев бек и резервен голман ке завршат работа ама ке видиме шо испланирале Кени и Комоли

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Бидејки за овие играчи се зборуваше многу....побрзо би зборувал дека сме поврзани со овие играчи него со Сисоко или Агуеро.....
Инаку да дам и јас мое мислење за настаниве до сега во преодниов рок....прво јас сум многу загрижен за играчите кои се во клубот а кои се за продавање.....ги има многу Џонс,Кончески,Деген,Ел Жар,Кол,Јовче,Пулсен, Кирче а за нити еден од овие не се преговара да се продаде (барем ние не знајме за нивна продажба)....а за купување играчи мислам оти треба малку да се побрза со купувањето но и вака не е лошо има сеуште време...според мене Адам,Даунинг и еден лев бек и резервен голман ке завршат работа ама ке видиме шо испланирале Кени и Комоли
Истите тие играчи кои ги наброја единствена причина поради кое тешко оди нивното заминување е поради лошата политика на предходниците цо Ливерпул и погрешните клузули!

Друго што е голема пречка се нивните примања!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Човече, па дали они нас не јебаваат со Дони.....
--- надополнето: Jul 1, 2011 5:04 PM ---
"We are not going to speculate on any players we have or any players anyone else has. There has been plenty of talk in the newspapers and if you read them and believed them, we'd have a squad of about 300 next year." - KENNY

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom