Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
На позиција дефанзивец ке се купува некој сандардно добар ама не звезда која ке бара голема плата. Ѕвездата која се најавува во Ливерпул ке дојде дефинитивно на позиција лево крило и очекувам тоа да биде Јанг, средина ке се купи некој надежен што пак ке кажам нема да бара плата. Мвила или матуиди се најверојаните избори. Можат да изненадат и со Пајет или даунинг ама тие во никој случај нема дасе носители на игра туку смао како поддршка за првиот тим. Во напад сериозно може да се смета на Викам или друго надежно детенце кое ке биде нашиот џокер кој ке влегува во 65 минута при реултат од 3-0:))))
Си го згрешил човекот :smir: Мвила едноставно ќе кошта преку 20 милиони ( барем така велат ) а и не сакал да дојде кај нас затоа што не сме играле ЛШ. Овој ќе биде голем играч еден ден. Не е за на клупа. Нема да сака.
Матуиди можно е или тој или Адам или пак Дефур. По се изгледа еден од овие ќе иди. Кени го сака Адам, Комоли го испофали Матуиди а пак медиумите го форсираат Дефур.
Пајет можно е да дојди изгледа Комоли ќе ја нареди работата. За Јанг си во право а за лев бек мислам дека Енрике доаѓа сигурно

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
кај средниот ред ќе има голема работа ова лето а за одбраната полека како да се стеснува кругот за избор на играчи а нешто што е поактуелно во последно време се за лев бек енрике и ансалди за центарбек кејхил и самба а за десно иако ги имаме многу сепак и ние по вандервил, среден ред секој си кажуваат на свој начит (весниците) така да адам,јанг и марво беа некако нај сигурни за кај нас а други има колку сакаш што се поврзуваат секојднево, за напад може како што рековте некое надежно младо мевце но и нема потреба оти одкако кени го врати кајт во шпицот на последниве 4 утакмици има скор 4 гола значи сеуште има вонего крв за полнење мрежи...КЕЛИ среќен роденден :cug:

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
dobro eve levo krila ima spekulacii na so iskreno se nadevam i go posakuvam JANG klasa igrac, dobro sto pravime so desno krilo ? luge liverpool nema desno krilo kajt ne e krilo kajt e napagac ???
imase nekoj spekulacii za lenon so iskreno ne mi se veruva no sepak me raduva :DDDDD

ni trebaat 4-5 dobri zasiluvanje i ke bideme strasni!

btw ne ni treba napagac gledam nekoj gore pisal napagac? so ke ni e suarez , kerol , kajt ... dosta se :)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
значи на крајот бидна првото засилување за летово е марво кој ќе биде наш во наредните 4 години а еве нешто и за уште едно крило един хазард
(via Miguel Antonio twitter)
Just had a text - LFC determined to land Hazard as well! This from same source with all the info I posted on Luis Suarez <---he was right about Suarez, so fingers crossed lads!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
dobro eve levo krila ima spekulacii na so iskreno se nadevam i go posakuvam JANG klasa igrac, dobro sto pravime so desno krilo ? luge liverpool nema desno krilo kajt ne e krilo kajt e napagac ???
imase nekoj spekulacii za lenon so iskreno ne mi se veruva no sepak me raduva :DDDDD

ni trebaat 4-5 dobri zasiluvanje i ke bideme strasni!

btw ne ni treba napagac gledam nekoj gore pisal napagac? so ke ni e suarez , kerol , kajt ... dosta se :)
И лево и десно ќе се најдат розо моја :smir: Веројатно некој како Пајет ќе е десно а којзнае можеби и ќе не изненадат со Хазард :pos2:
Јас пак сега го посакувам Џереми Менез од Рома. Не знам што така одеднаш ама сакам него да го купиме. Не знам до кое ниво е дојден шпшто одамна го немам гледано редовно туку чат пат ама мислам дека Кени ќе го суреди. А за напаѓач и јас мислам дека не треба. Со тројцата врвни напаѓачи што ги имаме + Нгог доволно е. Можеби и Дејвид Нго и Морган ќе добијат шанса

--- надополнето ---

значи на крајот бидна првото засилување за летово е марво кој ќе биде наш во наредните 4 години а еве нешто и за уште едно крило един хазард
(via Miguel Antonio twitter)
Just had a text - LFC determined to land Hazard as well! This from same source with all the info I posted on Luis Suarez <---he was right about Suarez, so fingers crossed lads!
Со среќа нека е Марво и ќе ни биди трета опција. А за Хазард - Дај Боже! Кога велам Дај Боже мислам ај хоп со! Ај хоуп соу ??? Да..... значи - се надевам :pos2::pos2:

--- надополнето ---

И без гајле Кени и чичко Комоли ќе си ја наредат работава. Јас најмногу се бунев кога Комоли требаше да носи играчи оти ми изгледаше неспособен ( морам да признаам и сега така ми изгледа некоја таква фаца има изгледа :pos2: ) ама кога видов како работат со Кени мислам дека ќе нема проблем. После Суарез и Керол нема причина да се буниме. На крај краева и само напаѓачи да се купат и тоа 20 Кени ќе ги нареди па ќе играат и како стопери и голмани итн.
Кени е човекот!!!
Who is the man?? :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И лево и десно ќе се најдат розо моја :smir: Веројатно некој како Пајет ќе е десно а којзнае можеби и ќе не изненадат со Хазард :pos2:
Јас пак сега го посакувам Џереми Менез од Рома. Не знам што така одеднаш ама сакам него да го купиме. Не знам до кое ниво е дојден шпшто одамна го немам гледано редовно туку чат пат ама мислам дека Кени ќе го суреди. А за напаѓач и јас мислам дека не треба. Со тројцата врвни напаѓачи што ги имаме + Нгог доволно е. Можеби и Дејвид Нго и Морган ќе добијат шанса

--- надополнето ---

Со среќа нека е Марво и ќе ни биди трета опција. А за Хазард - Дај Боже! Кога велам Дај Боже мислам ај хоп со! Ај хоуп соу ??? Да..... значи - се надевам :pos2::pos2:

--- надополнето ---

И без гајле Кени и чичко Комоли ќе си ја наредат работава. Јас најмногу се бунев кога Комоли требаше да носи играчи оти ми изгледаше неспособен ( морам да признаам и сега така ми изгледа некоја таква фаца има изгледа :pos2: ) ама кога видов како работат со Кени мислам дека ќе нема проблем. После Суарез и Керол нема причина да се буниме. На крај краева и само напаѓачи да се купат и тоа 20 Кени ќе ги нареди па ќе играат и како стопери и голмани итн.
Кени е човекот!!!
Who is the man?? :)
зини да ти кажам :))))) хахахахаах

Мала шала :))) ноу хард филингс :P

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
зини да ти кажам :))))) хахахахаах

Мала шала :))) ноу хард филингс :P
You are dead !!! :smir:

--- надополнето ---

Туку видеово го гледам секој ден оти ме инспирира

--- надополнето ---

http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/7012/7/marveaux-becomes-liverpools-first-summer-signing-winger-agrees-four-
Според ова Марво е нашето прво засилување летово.... мн рано е направен првиот трансфер шо значи ке има ремонт на на Енфилд ова лето....
Па тоа беше јасно одамна :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
You are dead !!! :smir:

--- надополнето ---

Туку видеово го гледам секој ден оти ме инспирира

--- надополнето ---

Па тоа беше јасно одамна :)
Како да не те инспирира....многу е добро направено....стварно!!!!! Ремонтот почна во Јануари уште...!!! а за да ме убиеш.....имаш и од мене дозвола.....само нека биде брзо и безболно.....:smir: хахахахах

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Оние шпекулации дека Ливерпул ке го земат Хазард многу ме радуваат. Хазард или Јанг се правите луѓе за нас. Загарантирана исплатливост на пари, неоспорен талент...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Како да не те инспирира....многу е добро направено....стварно!!!!! Ремонтот почна во Јануари уште...!!! а за да ме убиеш.....имаш и од мене дозвола.....само нека биде брзо и безболно.....:smir: хахахахах
Е кај е тука уживањето? Тоа би ти било награда. Ако треба ќе те оставам жив ама ќе те мачам отколку одма да те убијам. Ама да не бегаме од муабетот ќе си речи некој темава е за сериски убијци наместо за фудбал :pos2: Него ова видеово секој ден гледај го оти е добро за здравјето:smir: Подолго ќе живееш

--- надополнето ---

Оние шпекулации дека Ливерпул ке го земат Хазард многу ме радуваат. Хазард или Јанг се правите луѓе за нас. Загарантирана исплатливост на пари, неоспорен талент...
Се зафркаваат розо. За Јанг е можно сега слушам речиси спремно било за 16 милиони фунти. Ама за Хазард не ми се верува иако би бил топ засилување. Тој што рекол за Суарез сега рекол и за Хазард дрн дрн јариња. Злоупотребува сега. Погодил еднаш и ајде пак сега а немам ни гаранции дека и за Луис погодил. И јас за Марво погодив и сега шо? Еве ви викам Меси ќе го купиме. Типот сака да игра во ЛШ и ќе игра и во Лил да остани а камоли да замини во друга екипа. А мислам дека сака во Арсенал да игра. Како и да е ако им се згреши да го купат по гаќи ќе трчам надвор.
И за Керол и Суарез беше невозможно ама видовме што се случи. Се е можно само за Хазард и Санчез е скоро невозможно. А ако го направиме невозможното в година со сигурност сме први.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Двајцата да дојдат би било супер.:smir:

Розо позз

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Двајцата да дојдат би било супер.:smir:

Розо позз

Инаку ова се вистинските рози :pos2:

Дин Бузанис си заминал од Ливерпул. Оној талентираниот голман што беше. Во Олимпијакос отиде.

Недела изгледа ќе се решава титулата. Челзи или Јунајтед! Да ме прашувате мене да можат и двете да ја изгубат ќе биди супер. Ама пошто не можи више ми одговара Јунајтед поради конечно надминување и соочување со тој страв. Само поради тоа инаку баш ми е гајле кој ќе биди шаппион. Од нареднава сезона ќе атакуваме на титула така да без гајле.Денес победивме рутински и се гледа дека некои играчи многу напреднале. Со соодветни засилувања одиме на титула в година.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ливерпул во последни 4 натпревари дома има гол разлика 16:0 :vozbud: Браво за Кени,човекот го препороди тимот кој беше на 16то место..

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
момци воа е тоа што се чекаше цела 2011 а тоа е да почнат сите да играат а не само поединци значи да не зависиме од некој и ако тој е повреден готово е сонас, одлично е по толку време да видиш серија од по два три гола најмалку постигнати и постојана доминација на терен . фланаган и робинсон повеќе ги засакав од колку кој и да дојде на нивно место децата ми се генерација а парче прават по терен со цело срце играат и еве најпосле табелата како изгледа , значи мораме да ги тепаме следните три меча во кој тука спаѓа и тотенхем ...... http://newsimg.bbc.co.uk/sport1/hi/football/eng_prem/table/default.stm

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom