Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
ahaha epa najmalce crven ke imame :DDD btw i jas veruvam vo 5 mesto.. imame realni sansi . totenhem ima do kraj nogu teski natprevari a i ne e vo nekoa forma! im padna moralot posle toa vo LS! taka da ... ideme na 5mesto

btw citam sme potpisale tamu so adidas, nike .. :d 25milionki po sezona :) pa toa e superrr.. dali tie pari ke gi imame letoto ? za fudbaleri ? :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
ahaha epa najmalce crven ke imame :DDD btw i jas veruvam vo 5 mesto.. imame realni sansi . totenhem ima do kraj nogu teski natprevari a i ne e vo nekoa forma! im padna moralot posle toa vo LS! taka da ... ideme na 5mesto

btw citam sme potpisale tamu so adidas, nike .. :d 25milionki po sezona :) pa toa e superrr.. dali tie pari ke gi imame letoto ? za fudbaleri ? :D
А што ќе ти е ЕЛ жити се?!
ВО право беше Атанасе кога се бунеше за ова бедно натпреварување. Ние треба да се фокусираме на ПЛ па ако толку многу им се игра на нашиве нека играат во Карлинг,ФА куп.
Инаку потпишавме со Вориор спорт и ќе добиваме по 25 милиони годишно ама тоа е за сезоната 2012/13 значи не оваа што следува туку наредната
Ова е потег на газдите за да се заработат повеќе пари затоа што наскоро ќе стартува и финансискиот фер плеј ( мене како што ми изгледа нема никогаш да стартува и тимчињата како Сити ќе можат вечно да трошат пари ама ајде....) а и од Стандард добиваме 20 милки по сезона што значи дека само од спонзориве 45 имаме на контото. :vozbud:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
А што ќе ти е ЕЛ жити се?!
ВО право беше Атанасе кога се бунеше за ова бедно натпреварување. Ние треба да се фокусираме на ПЛ па ако толку многу им се игра на нашиве нека играат во Карлинг,ФА куп.
Инаку потпишавме со Вориор спорт и ќе добиваме по 25 милиони годишно ама тоа е за сезоната 2012/13 значи не оваа што следува туку наредната
Ова е потег на газдите за да се заработат повеќе пари затоа што наскоро ќе стартува и финансискиот фер плеј ( мене како што ми изгледа нема никогаш да стартува и тимчињата како Сити ќе можат вечно да трошат пари ама ајде....) а и од Стандард добиваме 20 милки по сезона што значи дека само од спонзориве 45 имаме на контото. :vozbud:
Пишав и ја за ова, ама видов дека и ти си пишал во меѓувреме па избришав да не се повторуваме. :)

Него за муабетов, како љубител на дресовите на Адидас, ова не ми се свиѓа баш, ама од друга страна па ако е 25м. фунти годишно, тогаш и те како ни одговара.

--- надополнето ---

А и мислам дека не е официјално, туку е само гласина (сеа за сеа).

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
hm..... super e 25 milioni .. pls 20 milioni od ... prekrasno :)

inaku evropa liga me zasega samo za poveke da povlekuvame vnimanie sfakas :)
znaci ovaa leto treba gazdite da dadat nekoj milion od slednoto veke ke bide podrugo.. so 45 milionki pls :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кара и Енди се неизвесни за утре и ке направат фитнес тест, Флано и Робинсон се очекува да стартуваат на бековските позиции други промени не би требало да има

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Пишав и ја за ова, ама видов дека и ти си пишал во меѓувреме па избришав да не се повторуваме. :)

Него за муабетов, како љубител на дресовите на Адидас, ова не ми се свиѓа баш, ама од друга страна па ако е 25м. фунти годишно, тогаш и те како ни одговара.

--- надополнето ---

А и мислам дека не е официјално, туку е само гласина (сеа за сеа).
Требаше да ставиш нема врска уште едно мислење ќе видевме. Јас сепак си стојам на мојот став дека ЕЛ не ни треба. Ако толку многу сакаат да играат наместо во Карлинг и ФА да се ставаат дечиња и да испаѓаат уште во првото коло нека го стави првиот тим да оди да се освои купот.
Инаку и јас ги сакам Адидас а ако не нив тогаш некоја друга фирма како Најк,Пума итн ама ете овие Вориор може ќе се покажат добро иако во фудбалот се прилично анонимни мислам дека ова им е прв пат со фудбалски работи да се занимаваат. Овие газдиве засега вршат одлична работа. Со сигурност можам да ги наречам најдобрите газди на светот.
Инаку имаше една смешна шпекулација дека имало и некоја друга фирма која давала 30 милиони за да и стои името на дресот одназад знаете како во Германската Бундеслига што е ама сето тоа е само шпекулација дури и самите админи се смееа :pos2:
Ама ако се случи таква глупост ќе бидеме комедија :pos2: После би можело и на долниот дрес одназад кај газот да се стави некоја фирма :toe:

--- надополнето ---

hm..... super e 25 milioni .. pls 20 milioni od ... prekrasno :)

inaku evropa liga me zasega samo za poveke da povlekuvame vnimanie sfakas :)
znaci ovaa leto treba gazdite da dadat nekoj milion od slednoto veke ke bide podrugo.. so 45 milionki pls :)
Абе какво внимание ништо не ни треба. Само ќе ни се трошат играчите. Батали ЕЛ :)

--- надополнето ---

Кара и Енди се неизвесни за утре и ке направат фитнес тест, Флано и Робинсон се очекува да стартуваат на бековските позиции други промени не би требало да има
Aјде децата да ги видиме. Се надевам и Сусо и Стерлинг потака да добијат шанса.

--- надополнето ---

Endi ne igra! za kara ke vidime ;)
А што точно му е на Енди?

--- надополнето ---

Glen Johnson

The new owners [Fenway Sports Group] coming in was like a cloud being lifted. Everyone feels like we are over the worst of it, we have fantastic owners, a fantastic manager and a fantastic coaching staff. With a few signings this summer, we will be a force.”

--- надополнето ---

Johnson on joining spurs or chelsea

“No. Not at all,” he says. “I definitely see my future here. It has never entered my head that I made the wrong choice. I am not the sort of person who, just because things are going badly, would jump ship.

Човеков е цар!!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Па некни на утакмицата со Арсенал ко ја превитка ногата и неможеше да игра па беше сменет незнам точно за каква повреда станува збор...

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Reina; Flanagan, Carragher, Skrtel, Robinson; Maxi, Lucas, Spearing, Meireles; Kuyt, Suarez.

--- надополнето ---

Нема инфо за Керол, се надевам не е сериозно.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
На спортклуб коментаторот рече доколку Ман Сити во премиер лигата заврши на 4то место и го освои ФА купот тогаш и шестопласираниот тим на табелата ке оди во ЛЕ

--- надополнето ---

ДАЈТЕ НЕКОЈ СТРИМ ЗА УТАКМИЦАВА.....

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
што му стана на макси бе браааат!!! :tv:

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
petardaaa! :D bravo e ova e liverpool!

MAXI!!!!!!!!!!!!!! treba da da igra za liverpool na sekoj 10 utakmici poednas :D: D taka e najdobar :D

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
на страна победите, на страна младинците коишто и те како им ржат на постарите за влез во прв тим.....играта на Ливерпул е таа којашто оправдано ни дава да се надеваме дека догодина Ливерпул ке прави парам парче во Премиер лига. Уште оваа година е сушна, следната дефинитивно играме во лига на шампиони кадешто и ни е местото.
Амосферата во Агер Сагер стандардна, експлозивно и забавно:))))

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
искрени честитки!!! одлична игра и фантастичен резултат!!! ливерпул има одлични млади играчи кои за 2-3 години ќе бидат носители на играта!!! со 4 засилувања, 1 дефанзивец, 1 лев бек и 2 крила ќе бидете конкуренти за титула!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom