Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
После пеналот за Арсенал го исклучив стримот нели уште една минута имаше.......сега некој да ми кажи т.е да ми објасни како тоа пенал за нас и како тоа во 98 итн минута? ВО 150 не можеше?
И да ....Суарез премногу промашува

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
После пеналот за Арсенал го исклучив стримот нели уште една минута имаше.......сега некој да ми кажи т.е да ми објасни како тоа пенал за нас и како тоа во 98 итн минута? ВО 150 не можеше?
И да ....Суарез премногу промашува
имаше фаул на шеснаесет метри...одма после нивниот пенал....суарез шутираше, одбиена топка од жив зид....топката кај лукас, се згради добро и ебуе го фаулираше....али не беше нешто сериозно...ама пак свирна пенал....и кајт го даде голот!!!!!

а за Суарез...не е промашувањето проблемот, себичноста е!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
имаше фаул на шеснаесет метри...одма после нивниот пенал....суарез шутираше, одбиена топка од жив зид....топката кај лукас, се згради добро и ебуе го фаулираше....али не беше нешто сериозно...ама пак свирна пенал....и кајт го даде голот!!!!!

а за Суарез...не е промашувањето проблемот, себичноста е!!!
Абе чисти шанси да не се можело гол да дај ова не е можно.
Инаку Арсенал слаби ние уште послаби.....пола тим ни е повреден..море кој пола целиот е! Сега младинциве вака да се изделкаат и очекувам Сусо и Стерлинг да добијат некоја минута до крајот на сезонава

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
A couple of people have tweeted that Carra came on the pitch at the end too, which is also good news.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Нервозна утакмица, посебно крајот. Немаме среќа со повредиве, посебно со играчите од одбраната. Мило ми е што го земавме тој еден бод. Мило ми е што читам коментари дека Кара е добар, срце ми застана прееска коа видов како го изнесуваат. Клошарите што му се наситија можат слободно да го посусwаат.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
Suarez od sekogas bil igrac so sozdava 1000 sansi! ama i isto tolku promasuva toa ne treba da ne cudi!!

a go gledav natprevarot i ocajno se gleda deka ni falat tie 2 krila , da dobieme na brzina! a za mladive BRAVO BRAVO od koa se povredi AURELIO go snema i VOLKOT.
aurelio nemozese da go cuva a ovoj mladiov go fana!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Кога подобро ќе размислам добро е. Со оглед на тоа дека цел тим ни е повреден добро е. Младинциве добри. Ќе ни заштедат на играчи. Ако вака продолжат Робинсон и Фланаган мислам дека едино Енрике ќе дојде за лев бек а Кончески,Аурелио,Инсуа ќе добијат шут карти. Исто така ако вака продолжи Шкртел заедно со Кара,Агер, па и ВИлсон и Ајала ако се развијат ќе нема потреба од дефанзивец. Кели и Фланаган се топ и можно е Глен да оди како крило со што би заштедиле на едно крило. Срединава засега ми изгледа добра а не ќе е лошо еден Адам да дојди и ќе ја имаме можеби и најсилната срединана светот. Овој Спиринг се мрдна бе луѓе. Игра како ненормален.
Значи Енрике,Адам и Јанг засега би биле доволни а за дефанзивец и уште едно крило ќе почекаме да видиме како младиве ќе играат.
А сега како по обичај на наредната утакмица ќе се посерат и ќе треба 6 играчи да бараме....

--- надополнето ---

‎796 - Liverpool have made more tackles than any other team in the Premier League. Combative.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Абе се гледа дека има иднина у младинциве, ама освен Кели не сакам други млади у прв состав. Нека добиваат шанса коа ќе имаме солидно водство или коа играме не толку битни утакмици и нека стекнуваат искуство, па за некоја година да бидат првотимци.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Море уште сега има да играат. Имаат потенцијал и одма можат да се прекомандуваат во прв тим за резерви да бидат. Кој мислеше дека и Кели ќе се покажи толку? Еве го сега и Спиринг како ненормален игра, Фланаган 2 натпревари по ред е одличен и тоа против Сити и Арсенал.

--- надополнето ---

Наводно ФА потврдиле дека ако Сити заврши 5ти и освои ФА куп тогаш 6 от ќе игра во ЕЛ. Колку е вистина не знам

--- надополнето ---

Anfield beckons for Premier League duo

Liverpool have agreed deals to sign Ashley Young from Aston Villa and Newcastle left back Jose Enrique.
England winger Young has been a long term target for the Anfield club and he looks set to join in the summer along with Spanish defender Enrique.

Joining them could be Blackpool midfielder Charlie Adam, also a target for Manchester United. A source close to the club said a deal is close for Adam, while Liverpool are also still in the hunt for Bolton centre back Gary Cahill.

Adam was being chased by both Liverpool and United before the January transfer window but the Seasiders managed to hold out and keep Adam to bolster their bid to avoid relegation from the Premier League.

Now it is thought Adam will go whatever Blackpool's fate in a month's time. He may well leave Bloomfield Road along with manager Ian Holloway.

Source: Sportingo

Добро бе не ми е јасно како ова тврдат дека договорот е постигнат а уствари не е?
Кога ќе почне човек да го чита текстот си вика готово е а уствари кога ќе дочита одма сфаќа дека овие се заебаваат.
Па уште и изворот го ставиле - Спортинго

--- надополнето ---

Jay Spearing V Man City

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
даве питам едно питање што се случи со страната што ја направивте дали ја избришавте или ја сменивте адресата ова она ако може мало инфо, имав малце време и почнав на weebly да правам ама слаб сум со англискиот и така да тешко ми иде со информациите но со друго е со лесно http://liverpoolmkd.weebly.com/ еве го ама сепак се уште сум на почетокот

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Абе ова со Јанг и Енрике доби големи димензии. Сега на повеќе страни почнаа да тврдат дека готови биле договорите :pos2::pos2:
А се започна од Спортинго :pos2:
Дајте да напишиме дека Меси сме го купиле за некој ден ќе почнат и сите поголеми страни да тврдат дека е постигнат договор :pos2:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
'Last point, give Kenny the job now. The feelgood factor that man has developed around the place is invaluable. As has been mentioned many times, he has been out of the game for a while - how good will he be when he gets up to speed?'

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom