Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Шкртел гол за 0-1 :pos2: најлудата фаца во Ливерпул:zver:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
ебаниот педер втора утакмица и уништува и пак сакајте го

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.733
Поени од реакции
22.895
О, Господе. Не видов кој го направи вториот пенал. Немој случајно да беше повторно Гркот? :shok:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
О, Господе. Не видов кој го направи вториот пенал. Немој случајно да беше повторно Гркот? :shok:
Делумно тој беше
Реина го направи поради идиотската реакција на гркот

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Колку е глуп овој Киргиакос да му еб*м све што има дома.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Сега веќе кога станува јасно дека оваа година не можеме на ништо да се надеваме јас мислам да си ја изиграме туристички, младинци шибај и опуштено без притисок. Опрај ги Агер, Џерард и керол и компанија. Се што ке се шитка мислам дека нема резон да се играат, џабе ке држат место. Оваа година толку се можностите со фаци како Џо Кол, Макси, Поулсен и Кригијакос.
Гледам по форумиве се лажат како супер сме биле само двајца играчи ни фалеле. Није тачно, 10 играчи ни требаат еден лев бек еден централен штопер уште двајца во средина(дефанзивни) минимум две крила еден полушпиц и еден шпиц.
Гркот, Поулсен , Макси, Џо кол, Н труп се тоа надвор. Тим конкурентен за титула треба да има 21-22 асални играчи. Ние реално сега имаме 10-11.
Тоа е суровата вистина, ма колку сакате вие јачаје ги после секоја победа дека они биле добри.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195

--- надополнето ---

Сега веќе кога станува јасно дека оваа година не можеме на ништо да се надеваме јас мислам да си ја изиграме туристички, младинци шибај и опуштено без притисок. Опрај ги Агер, Џерард и керол и компанија. Се што ке се шитка мислам дека нема резон да се играат, џабе ке држат место. Оваа година толку се можностите со фаци како Џо Кол, Макси, Поулсен и Кригијакос.
Гледам по форумиве се лажат како супер сме биле само двајца играчи ни фалеле. Није тачно, 10 играчи ни требаат еден лев бек еден централен штопер уште двајца во средина(дефанзивни) минимум две крила еден полушпиц и еден шпиц.
Гркот, Поулсен , Макси, Џо кол, Н труп се тоа надвор. Тим конкурентен за титула треба да има 21-22 асални играчи. Ние реално сега имаме 10-11.
Тоа е суровата вистина, ма колку сакате вие јачаје ги после секоја победа дека они биле добри.
6-7 играчи сигурно ни требаат.
После ова денес мисалм дека гркот сигурно ќе лета налето ( а и договорот му истекува ), србинот веќе е летнат, кончески исто, овие што се на позајмица нема да се вратат никој, а од овие во тимот Поулсен,Кол,Макси на клоци.
Дека стопер ни треба ни треба. Средина добро ќе ни дојди Адам. За крила ќе купиме едно или 2 ( ако успееме да се исценкаме ) . Ама за лев бек не знам. Мислам дека некое дрво ќе купиме а рака на срце 2 ни требаат. Ко ќе видиш батали и наредна сезона. Да се поправам - од Август 2012 чекајте ме на утакмица гледање. И мислaм дека најдобро ќе ни е 6ти да си завршиме. ЛШ веќе нема ни теоретски шанси. ЕЛ подобро да не одиме - џабе ќе си ги трошиме и оние малку квалитетни играчи шо ги имаме а и џабе ќе се резилиме.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
прво ОГРОМНО добредојде на новиот член, јас сум другиот батка за собиранките...патем бев во Ајриш....имаше 8-9 луѓе денес....ама имало и доста во новиот паб кој го држи фан на ливерпул...го крстил "агер" нешо ова она.....небитно...!!! наредна собиранка ќе објавам и тука...за оваа бев преокупиран со правење маска за први април....хахаха....како и да е....кратко и јасно, не сум навивач што ги руга играчите на лфц....ама СОТО.....аман бе ГРКУ ЕДЕН ОДВРАТЕН.......ПА ПИЧКА ЛИ ТИ МАТЕР.......ОДВРАТНО КОПИЛЕ СО АЦА ЛУКАС ФРИЗУРА.....СЕ ДА ТИ ЕБАМ....!!!!!!

Фала, пријатно!!!!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не ја гледав утакмицава ама слушав пренос на бет365. Одлично си изиграа Вест Бром, чиста победа ни спречија само повредите( зборам за оваа утакмица). Има некои играчи што не заслужуваат во 3та лига да играат а не па во Ливерпул ама што е тука е да се надеваме дека ќе престане овој тренд кај нас да си доаѓаат играчи во стилот на Воронин и Деген. Треба да се поработи на лекарскиот дел од тимот затоа што страшно нешто се случува со фудбалериве. Премногу повреди последниве години ни носат само лошо. Не можеме да врземе 3 утакмици по ред со еден состав. Уште малце и Кени да се повреди па да отсутвува неколку месеци од клупата. Стварно нема смисла.
И да, треба да им се даде шанса на младите дечки кои каде каде повеќе заслужуваат да играат отколку некои стари пувала што се мотаат во екипава. Среќа што и Тотенхем не победи па уште сме тука негде за тоа 5то место. Мада како игравме оваа сезона во Лига Европа незнам ни зашто би се бореле за таа позиција. Добар трансфер план, добри тренинзи и враќање на позитивниот и напаѓачки систем во екипава може да донесе изненадување следната сезона( под ова мислам влез во топ4).

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
прво ОГРОМНО добредојде на новиот член, јас сум другиот батка за собиранките...патем бев во Ајриш....имаше 8-9 луѓе денес....ама имало и доста во новиот паб кој го држи фан на ливерпул...го крстил "агер" нешо ова она.....небитно...!!! наредна собиранка ќе објавам и тука...за оваа бев преокупиран со правење маска за први април....хахаха....како и да е....кратко и јасно, не сум навивач што ги руга играчите на лфц....ама СОТО.....аман бе ГРКУ ЕДЕН ОДВРАТЕН.......ПА ПИЧКА ЛИ ТИ МАТЕР.......ОДВРАТНО КОПИЛЕ СО АЦА ЛУКАС ФРИЗУРА.....СЕ ДА ТИ ЕБАМ....!!!!!!

Фала, пријатно!!!!
:pos2::pos2: време беше. Кажи колку е полесно ко ќе се испукаш. А не би сакал да помислaм ( за мене зборам ) како би било да појдам и со клоци и шамари да ги тепам. Мислам дека ќе го откријам второто јас :pos2:
Има еден филм - Справување со гневот. Добар филм - би требало сите заедно во Ајриш да го изгледаме.

--- надополнето ---

Не ја гледав утакмицава ама слушав пренос на бет365. Одлично си изиграа Вест Бром, чиста победа ни спречија само повредите( зборам за оваа утакмица). Има некои играчи што не заслужуваат во 3та лига да играат а не па во Ливерпул ама што е тука е да се надеваме дека ќе престане овој тренд кај нас да си доаѓаат играчи во стилот на Воронин и Деген. Треба да се поработи на лекарскиот дел од тимот затоа што страшно нешто се случува со фудбалериве. Премногу повреди последниве години ни носат само лошо. Не можеме да врземе 3 утакмици по ред со еден состав. Уште малце и Кени да се повреди па да отсутвува неколку месеци од клупата. Стварно нема смисла.
И да, треба да им се даде шанса на младите дечки кои каде каде повеќе заслужуваат да играат отколку некои стари пувала што се мотаат во екипава. Среќа што и Тотенхем не победи па уште сме тука негде за тоа 5то место. Мада како игравме оваа сезона во Лига Европа незнам ни зашто би се бореле за таа позиција. Добар трансфер план, добри тренинзи и враќање на позитивниот и напаѓачки систем во екипава може да донесе изненадување следната сезона( под ова мислам влез во топ4).
:pos2::pos2: И тоа ќе биди.
Инаку за ЕЛ реков дека не сакам да одиме. ВО составот СУсо и Стерлинг да добијат шанса. Млади не млади сезоната е завршена и можат да потрчаат малку. Сигурно се подобри од нашине ѕвезди. Пачеко имал одлично деби во Норвич. Втора лига не втора лига дечкото си изиграл. Нашине ни во 3 нема да играат добро. И Кончески појде во 2ра ама ни трага ни глас од него. Последно слушнав дека бил понуден на Брегалница.
И да. Агер и Џонсон се здобиени со повреди додека Џерард ја обновил повредата.
Извинете ама ...........:pos2::pos2: Ова не е можно. Се полошо и полошо оди. И нема дно. Одамна го поминавме и дното :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom