Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Разочаран сум од утакмицата денеска... само 1 шанса креиравме во 90 минути шо е разочарување за тим како Ливерпул нема оправдување оти се повредиле Агер и Џонсон но сепак друго ке беше да играше Агер место гркот..... мислам оти подобро би било да не играме ЛЕ вгодина да не ги трошиме играчите поарно би било место да се бориме во ЛЕ да вложиме повеке сили во Англиските купови....

--- надополнето ---

И да се надополнам: ДОБРО БЕ КИРЧЕ ДА МУ ЕБАМ МАЈКАТА ЕДНА ТОПКА НЕ МУ ЗЕДЕ НА ОДЕМВИНГИ...ШО КЕ БЕШЕ ТО ВО ЛИВЕРПУЛ ИГРАШ СИТЕ НЕРВИ МИ ГИ ИСКИНА ОД ТЕБЕ ЈА ИЗГУБИВМЕ УТАКМИЦАТА ДА ТИ ЕБАМ КОПИЛЕТО ГРЧКО...ВЛЕТО ПРВ КЕ СИ ОДИШ ВО ВАШАТА ПОСРАНА ГРЧКА ЛИГА!!!!!
Благодарам сега ми е полесно

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Разочаран сум од утакмицата денеска... само 1 шанса креиравме во 90 минути шо е разочарување за тим како Ливерпул нема оправдување оти се повредиле Агер и Џонсон но сепак друго ке беше да играше Агер место гркот..... мислам оти подобро би било да не играме ЛЕ вгодина да не ги трошиме играчите поарно би било место да се бориме во ЛЕ да вложиме повеке сили во Англиските купови....

--- надополнето ---

И да се надополнам: ДОБРО БЕ КИРЧЕ ДА МУ ЕБАМ МАЈКАТА ЕДНА ТОПКА НЕ МУ ЗЕДЕ НА ОДЕМВИНГИ...ШО КЕ БЕШЕ ТО ВО ЛИВЕРПУЛ ИГРАШ СИТЕ НЕРВИ МИ ГИ ИСКИНА ОД ТЕБЕ ЈА ИЗГУБИВМЕ УТАКМИЦАТА ДА ТИ ЕБАМ КОПИЛЕТО ГРЧКО...ВЛЕТО ПРВ КЕ СИ ОДИШ ВО ВАШАТА ПОСРАНА ГРЧКА ЛИГА!!!!!
Благодарам сега ми е полесно
Така другар. Добар пост. И ти гледам се олесни. Одлично е чуството знам. Уствари јас го испцув бе? чекај да проверам

--- надополнето ---

Не бре...само фејспалм.
Мамето грчко да му го ебам. Под итно да се обеси кретенче глупаво. Абе идиот бе, абе копук бе.
Добро е и мене малку ми подолесни. Затоа нешто тешко ми беше досега :pos2::pos2:
Сега ја гледав снимката ( не цела - не можев да догледам ) и ко ќе подвикнеше коментаторот јас се вртам небаре гол ќе ставиме :pos2:
Кајт имал пречка на почетокот, а и Керол добра шанса од која подоцна падна и голот. Тоа сум го пропуштил поради лошиот стрим.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Transfer-News-Liverpool-are-set-to-secure-the-signing-Rennes-Sylvain-Marveaux-on-a-free-transfer-article719351.html
Еве една подобра вест ако е точно ова...скоро сигурно го купуваме Марво искрено првпат слушам за овај играч ама ова би бил добар почеток на жешкиот летен период
Тоа е одлична вест. Не го имам гледано а нема ни некој клип за него ама бил добар велат. Како и да е млад е 24 години и за без пари. Тој е скроен за резерва така да нема без жалби молам. Полош од дрвава наши не може да биде. А ако е вистина толку добар ќе игра во прв тим. Нема што да изгубиме. Со него може само да добиеме.
A да ..јас сум по лошите вести така да според шпекулациите Стиви до крај на сезоната надвор.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
Liverpool - Mancester 3:1
Liverpool - Chelsi 2:0
Chelsi - Liverpool 0:1
Liverpool- Arsenal 1:1
-----------------------------
WBA- LIVERPOOL 2:1
WESTHEM-LIVERPOOL 3:0
Braga - LIVERPOOL 1:0

TREBA COMENTAR ?? ili jasno vi e ? neznam kako mozeme so takvi golemi ekipi da igrame super eden mancester go napravivme smesen a od WBA na celo so HODZON :x :x da izgubime ? :mad:@@@
imavme i te kakvi sansi za 5 a mozebi i 4 dokolku siti taka kiksnuva ama realno i ne sakam da bidime 4 dobro e 6 mesto ;)

pozzz

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Според Пол Томкинс Агер игра 26 натпревари во просек во 1 сезона шо е премалку за еден дефанзивец...ајде да ве слушнам и вас дали треба да го продадеме Агер да донесиме нов дефанзивец, или да остане? Според мене треба да остане бидејки имаме уште двајца одлични стопери (Кара и Шкртел) така да и кога ке биде повреден Агер ке имаме солидна замена за него

--- надополнето ---

Тоа е одлична вест. Не го имам гледано а нема ни некој клип за него ама бил добар велат. Како и да е млад е 24 години и за без пари. Тој е скроен за резерва така да нема без жалби молам. Полош од дрвава наши не може да биде. А ако е вистина толку добар ќе игра во прв тим. Нема што да изгубиме. Со него може само да добиеме.
A да ..јас сум по лошите вести така да според шпекулациите Стиви до крај на сезоната надвор.
http://www.sport.co.uk/news/Football/52268/Reds_star_faces_anxious_injury_wait.aspx
Еве и линк за ова шо го рече....се надевам дека ке се опорави побрзо

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Според Пол Томкинс Агер игра 26 натпревари во просек во 1 сезона шо е премалку за еден дефанзивец...ајде да ве слушнам и вас дали треба да го продадеме Агер да донесиме нов дефанзивец, или да остане? Според мене треба да остане бидејки имаме уште двајца одлични стопери (Кара и Шкртел) така да и кога ке биде повреден Агер ке имаме солидна замена за него

--- надополнето ---

http://www.sport.co.uk/news/Football/52268/Reds_star_faces_anxious_injury_wait.aspx
Еве и линк за ова шо го рече....се надевам дека ке се опорави побрзо
Да остани и да се купи уште еден.Кога ќе играат двата одбраната ќе биди топ. А кога ќе биди Агер повреден со тој новиот пак солидна ќе биди. АКо не игра Агер ќе имаме јака одбрана а ако игра со тој новиот - прејака одбрана.

--- надополнето ---

Liverpool - Mancester 3:1
Liverpool - Chelsi 2:0
Chelsi - Liverpool 0:1
Liverpool- Arsenal 1:1
-----------------------------
WBA- LIVERPOOL 2:1
WESTHEM-LIVERPOOL 3:0
Braga - LIVERPOOL 1:0

TREBA COMENTAR ?? ili jasno vi e ? neznam kako mozeme so takvi golemi ekipi da igrame super eden mancester go napravivme smesen a od WBA na celo so HODZON :x :x da izgubime ? :mad:@@@
imavme i te kakvi sansi za 5 a mozebi i 4 dokolku siti taka kiksnuva ama realno i ne sakam da bidime 4 dobro e 6 mesto ;)

pozzz
Еееее тоа е до играчите другарче. Ако се мотивирани играат а кога не им се игра не им се игра. Затоа треба бркање. Немаат менталитет овие.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Изгледа бурна ноќ во Ливерпул :)
Многу шпекулации едноставно претерано многу. Како трансфер периодот да започнал. Еве што е најактуелно и најверојатно:
Ешли Јанг во Јунајтед
Марво кај нас
Реина веројатно заминува во Арсенал иако нашиве сакале надвор да го шитнат ( Барса можеби )
Едно 10 тина играчи ќе бидат исфрлени од тимот на лето.
Кончески во преговори со ВБА многу јасно
Кол со Грант во Вест хем
Поулсен,Јованович, Деген,Ел Жар изгледа ќе се продадат
Аквилани можно е да се врати
Инсуа изгледа ќе биде продаден
Во трка сме со Атлетико Мадрид за Арда Туран
Сме го барале Хонда поради оние што рекоа дека Азијци сакаат,само не знам како финансиски би помогнал Хонда сега кога Јапонија е во хаос. Не им е дојдено нив до дресови купување
Заборавив нешто?
90% од ова ќе се случи. Ај да не речам 100%. Така ми изгледа мене

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Изгледа бурна ноќ во Ливерпул :)
Многу шпекулации едноставно претерано многу. Како трансфер периодот да започнал. Еве што е најактуелно и најверојатно:
Ешли Јанг во Јунајтед
Марво кај нас
Реина веројатно заминува во Арсенал иако нашиве сакале надвор да го шитнат ( Барса можеби )
Едно 10 тина играчи ќе бидат исфрлени од тимот на лето.
Кончески во преговори со ВБА многу јасно
Кол со Грант во Вест хем
Поулсен,Јованович, Деген,Ел Жар изгледа ќе се продадат
Аквилани можно е да се врати
Инсуа изгледа ќе биде продаден
Во трка сме со Атлетико Мадрид за Арда Туран
Сме го барале Хонда поради оние што рекоа дека Азијци сакаат,само не знам како финансиски би помогнал Хонда сега кога Јапонија е во хаос. Не им е дојдено нив до дресови купување
Заборавив нешто?
90% од ова ќе се случи. Ај да не речам 100%. Така ми изгледа мене
Дај прати линк од кај најде информацииве нигде неможам да ги најдам...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Леле немој вакви информации од тие ЛФЦТС од фејсбук. Мизерија се за секој играч имаат информација како е кај нас на медицински прегледи или е виден на аеродром. Има уште време за трансфери барем од јуни нека почнат.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Дај прати линк од кај најде информацииве нигде неможам да ги најдам...
Многу се а и ме мрзи да барам. Ама верувај дека се е можно од ова.

--- надополнето ---

Леле немој вакви информации од тие ЛФЦТС од фејсбук. Мизерија се за секој играч имаат информација како е кај нас на медицински прегледи или е виден на аеродром. Има уште време за трансфери барем од јуни нека почнат.
Е шо ? Не е можно ова шо го напишав? 10тина играчи ќе бркаме тоа мислам е веќе јасно. Јанг неколку пати не има откачено. Дека Кени е фан на Арда сите знаеме. Дека и Атлетико го бараат е одамна познато. А и дека Реина не е задоволен мислам дека е појасно од ден

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Според мене страната е одлична!

И не знам зошто сите ја кудат ко небива тоа е ОФИЦИЈАЛНА страна.
Самото име кажува.....

ТРАНСФЕР ШПЕКУЛАЦИИ!!

Значи сите шпекулации поврзани со Ливерпул, макар тоа биле и од некоја сајт од Конопиште! :D

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Според мене страната е одлична!

И не знам зошто сите ја кудат ко небива тоа е ОФИЦИЈАЛНА страна.
Самото име кажува.....

ТРАНСФЕР ШПЕКУЛАЦИИ!!

Значи сите шпекулации поврзани со Ливерпул, макар тоа биле и од некоја сајт од Конопиште! :D
Сепак не мора се и сешто да се пишува, како на пример јас да пратам порака го видов Батистута се враќа во Ливерпул, во кафич беше пиеше пиво... Сепак може да се избере нешто што е добро и проверено. Затоа што неретко има и информации од лажни твитер акаунти. Или само напишано од некој админ без линк без ништо. Не викам дека е најлоша у свет ама сепак може да биде многу подобро.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Сепак не мора се и сешто да се пишува, како на пример јас да пратам порака го видов Батистута се враќа во Ливерпул, во кафич беше пиеше пиво... Сепак може да се избере нешто што е добро и проверено. Затоа што неретко има и информации од лажни твитер акаунти. Или само напишано од некој админ без линк без ништо. Не викам дека е најлоша у свет ама сепак може да биде многу подобро.
Е затоа ни јас не ставам што било туку само она што ми изгледа веројатно.Пишеше дека Јоветич или Вучинич а исто и Лукаку би можеле да се преселат кај нас ама тоа се само шпекулации. јас го ставив само она шо е можно и веројатно а така и ќе биди ќе видиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom