Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Луге бидете реални...НЕМА ДА ГО КУПИМЕ ЈАНГ.....прво и основно моментално имаме две фантастични крила Кајт и Суарез така да ако го купиме Јанг, Кајт ке треба да седи на клупа шо и не е баш реално....некој ке рече ке се префрлиме на 4-4-2...тогаш кој од средните играчи ке го отфрлиме??? Лукас? Меирелес? Или можи Џерард??. Затоа јас мислам оти Кени ке купи крило за резерва (идеална опција ке биди Мет Џарвис од Волвс) баш би сакал да го донеси Кени на Енфилд голема желба ми е летово, да го купи Адам од Блекпул за ротација со тројката во средината (Раул,Џерард и Лукас) и да донеси еден лев бек за мене идеален би бил Енрике од Њукасл....мислам оти дури тогаш ке биди мокен...ама има време до на лето....

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Луге бидете реални...НЕМА ДА ГО КУПИМЕ ЈАНГ.....прво и основно моментално имаме две фантастични крила Кајт и Суарез така да ако го купиме Јанг, Кајт ке треба да седи на клупа шо и не е баш реално....некој ке рече ке се префрлиме на 4-4-2...тогаш кој од средните играчи ке го отфрлиме??? Лукас? Меирелес? Или можи Џерард??. Затоа јас мислам оти Кени ке купи крило за резерва (идеална опција ке биди Мет Џарвис од Волвс) баш би сакал да го донеси Кени на Енфилд голема желба ми е летово, да го купи Адам од Блекпул за ротација со тројката во средината (Раул,Џерард и Лукас) и да донеси еден лев бек за мене идеален би бил Енрике од Њукасл....мислам оти дури тогаш ке биди мокен...ама има време до на лето....
Како бе нема? Кајт си е шпиц нема тука крило не крило. А и стар е. МОже да игра како шпиц по потреба да влегува како замена а и ќе ротираме. Јанг, едно резервно крило како Марво дека е за безпари, Адам или Аквилани за ротација и лев бек пример Бејнс - пак ќе прашам дали некој знае кога некој играч последно преминал од еден во друг клуб директно? Од кај нас кај нив и обратно?! Енрике не ми се допаѓа. И Инсуа да се враќа како резерва а Аурелио да си оди. Доста ми е веќе од него. Од стакло да беше подобар ќе беше

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Како бе нема? Кајт си е шпиц нема тука крило не крило. А и стар е. МОже да игра како шпиц по потреба да влегува како замена а и ќе ротираме. Јанг, едно резервно крило како Марво дека е за безпари, Адам или Аквилани за ротација и лев бек пример Бејнс - пак ќе прашам дали некој знае кога некој играч последно преминал од еден во друг клуб директно? Од кај нас кај нив и обратно?! Енрике не ми се допаѓа. И Инсуа да се враќа како резерва а Аурелио да си оди. Доста ми е веќе од него. Од стакло да беше подобар ќе беше
Те разбирам шо мислиш ама нема шанса Кени да остај некој да ја греј клупата и да зема 100тина илјади фунти неделно....зато јас мислам оти нема скапо крило да купиме...а кој ти е Марво??? Бејнс???? Нема теоретска шанса да дојди...како прво ке треба едно 10тина милиони појке за него од шо вреди оти преминува во најлут ривал ама мислам оти и тој нема да се сложи да дојди на Енфилд....зато Енрике ке биди најдобра опција а и супер игра.....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Те разбирам шо мислиш ама нема шанса Кени да остај некој да ја греј клупата и да зема 100тина илјади фунти неделно....зато јас мислам оти нема скапо крило да купиме...а кој ти е Марво??? Бејнс???? Нема теоретска шанса да дојди...како прво ке треба едно 10тина милиони појке за него од шо вреди оти преминува во најлут ривал ама мислам оти и тој нема да се сложи да дојди на Енфилд....зато Енрике ке биди најдобра опција а и супер игра.....
Марво ти е еден од Рен 24 годишен лево крило. Дека е за безпари го спомнувам. А инаку би вредел 7 милиони. Бејнс знам дека е тешко ама нема кој друг. Коентрао во Баерн а Таиво не иди. Енрике не ми се допаѓа

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Еве кој бараше за тој кои се играчи направиле трансфер наизменично во двата клуба!

ЛИНК

Значи последен играч е Абел Ксавиер кој во 2002 премина во Црвените!

Инаку според мене ова лето ке биде и те како БУРНО лето!
Мислам дека ке има гооолеми промени во клубот .

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Нема потреба од големи промени во клубот.Само да си се вратат позајмените играчи и тоа би било тоа.Ја барем мислам дека така ќе одигра Кени.Нема потреба од фрлање ќеш летово.Едино може да се донесе Афелај како резерва и да се пушта во задњи 20тина минути па таман по 2 сезони да се уигра и Кајт да биде резерва а овој првотимец.Џонсон да биде десно крило,а Кели и Инсуа бекови.Средина иаме одлична,нападот исто и одбраната ни е ок.Агер и Вилсон би биле феноменален тандем,а Карагер,Кирјакос,Шкртел и Алаја да влагаат по потреба.Според мене бар,не глеам некоја голема промена да треба да се праи.Али ипак не сме ние тие шо треба да одлучуваат за клубот.Они знаат шо е најдобро и како треба да се одигра летово,за да атакуваме на титула.Али ипак мислам дека го иаме тимот шо ќе донесе титула наредна сезона.

--- надополнето ---

И во сабота мора да се тепаа,пошо Тотенхем има огромни шанси да ќиксне против Виган.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Нема потреба од големи промени во клубот.Само да си се вратат позајмените играчи и тоа би било тоа.Ја барем мислам дека така ќе одигра Кени.Нема потреба од фрлање ќеш летово.Едино може да се донесе Афелај како резерва и да се пушта во задњи 20тина минути па таман по 2 сезони да се уигра и Кајт да биде резерва а овој првотимец.Џонсон да биде десно крило,а Кели и Инсуа бекови.Средина иаме одлична,нападот исто и одбраната ни е ок.Агер и Вилсон би биле феноменален тандем,а Карагер,Кирјакос,Шкртел и Алаја да влагаат по потреба.Според мене бар,не глеам некоја голема промена да треба да се праи.Али ипак не сме ние тие шо треба да одлучуваат за клубот.Они знаат шо е најдобро и како треба да се одигра летово,за да атакуваме на титула.Али ипак мислам дека го иаме тимот шо ќе донесе титула наредна сезона.

--- надополнето ---

И во сабота мора да се тепаа,пошо Тотенхем има огромни шанси да ќиксне против Виган.
Треба треба како не. 5-6 играчи требаат. Мислам не пари да се даваат. Од тие 6 - 3ца ќе платиме. Инсуа назад, Аквилани назад или пак со неговите пари Адам, и еден слободен еве Таиво на пример. Ако не ќе купиме бек а крилце без пари или ефтино ќе најдиме. Афелај е добар ама штом за 3 не го зедовме сега да плаќаме повеќе не иди во предвид. Самиот си бираше и избра таму. Нека страда сега. Може сега делуваат добро ама кога ќе изгубиме и ќе се изрезилиме како со Брага одма излегува на виделина дека се нема добра клупа. Треба еден лев бек + Инсуа, едно или две крила и уште еден среден играч. А можеби и стопер. Тоа е реалноста. АКо се надеваме дека Јованович и Макси ќе решат утакмица подобро да се обесиме.

--- надополнето ---

Еве кој бараше за тој кои се играчи направиле трансфер наизменично во двата клуба!

ЛИНК

Значи последен играч е Абел Ксавиер кој во 2002 премина во Црвените!

Инаку според мене ова лето ке биде и те како БУРНО лето!
Мислам дека ке има гооолеми промени во клубот .
Значи после 2002 Бејнс ќе биде првиот кој ќе направи премин :helou: ако се лажиме.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
Bejns iskreno mnogu go posakuvam vo timot .. a za SUAREZ neznam dali mozeme da go koristime kako KRILO btw ;) ne e pametno toa ... taka da edno KRILO ne treba podhitno! ne eftino tuku dosta kvalitetno

__________REINA____________

keli _______ager_____skrtel_______ BEJNS

dzonson__ dzerard__mirales__ JANG!

__________kerol __ suarez__________

eve vi mojata idealna formacija ;)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

--- надополнето ---

значи педер би те смувал за ова.....хахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: одкако сум член на фан-клубов пробувам ова да го докажам а розето мое и уште еден дечко незнам кој беше(се извинувам) ќе ме селеа :))))) хахахахахаха
п.с. за мувањето се заебавам :) :) :) :) :) хахахаха

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Bejns iskreno mnogu go posakuvam vo timot .. a za SUAREZ neznam dali mozeme da go koristime kako KRILO btw ;) ne e pametno toa ... taka da edno KRILO ne treba podhitno! ne eftino tuku dosta kvalitetno

__________REINA____________

keli _______ager_____skrtel_______ BEJNS

dzonson__ dzerard__mirales__ JANG!

__________kerol __ suarez__________

eve vi mojata idealna formacija ;)
Ми се допаѓа :drk: Рачунај ги тука Кејхил и Адам како засилувања па Лукас и компанија и ќе ротираме.

--- надополнето ---

значи педер би те смувал за ова.....хахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: одкако сум член на фан-клубов пробувам ова да го докажам а розето мое и уште еден дечко незнам кој беше(се извинувам) ќе ме селеа :))))) хахахахахаха
Јас да одлучував немаше да бидиме 20 години без титула. Досега сигурно ќе земевме. Ама ете...и понатаму тврдам дека јас сум вистинскиот човек за Ливерпул :pos2::pos2: Само немам прилика да го покажам тоа.

--- надополнето ---

Абе еј...на Пачеко ми личиш озбилно

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
брат, нели на макси личев....хахахахаха....не е можно да сум се сменил толку многу за торлку краток период :)))) хахахахаха:pos2::pos2: а за тоа дека си прав човек за ЛФЦ.....не се сомневам ни во еден момент...:)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Не реков јас дека личиш на Макси :smir: друг беше. Јас викам дека на Пачеко ми личиш ама си некако поразвиен и повисок од него.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
lelele :mad:@@@ sea sakav da poracam dres na liverpool od oficijalnata strana so potpis na SUAREZ :mad:@@ i so se razocarav pa ja nema makedonija vo drzavite vo DOSTAVA :mad:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
100% на мене мислиш. И не се слагам дека сме ние толку тиња тука па да незнаеме што е добро а што е лошо за клубот. Секој си има мислење желби и тактики и зашто да не си ги напише тука... Не си ми јасен

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
100% на мене мислиш. И не се слагам дека сме ние толку тиња тука па да незнаеме што е добро а што е лошо за клубот. Секој си има мислење желби и тактики и зашто да не си ги напише тука... Не си ми јасен
многу јасно дека секој си има право на свое мислење, желби и тактики....никој нити ви ги оспорил тука, нити има право....поентата е во какањето на стручниот штаб вклучувајки цел персонал од сопственици, тренери, скаути и сите останати кои на еден или друг начин допринесуваат за доброто на тимот!!!! очигледно е тоа дека не си ме сфатил.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom