Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Чекај чекај не е некој доверлив извор. А и да е толку......ќе почекаме. Давид е тука ќе може и без Голијат

--- надополнето ---

Честито ако е така ама тоа воопшто не ми се допаѓа. Два тима значи нема да се ризикува толку со пари како сега што се испуштија кај нас.
Што се секираш. Ќе ја продадеме Рома и готово :smir: А може и појаките играчи од таму кај нас а послабите таму :pos2:

--- надополнето ---

Епа во знак на подршка пуштете го Де Роси навака ние ќе ви ги дадеме Нгог, Кончески и Поулсен.
Може може :pos2: Абе не ми се допаѓа ова!!! НЕСВ се само наши. Не ги давам!!!

--- надополнето ---

..само што разбравме дека некој од Битола дечко пред 3-4 години добил некаква си дозвола од ЛФЦ за да биде ставен во "branches" на самата страна....ама не ја искористил дечкото зошо нема македонски фан клуб регистрирано на лфц....а таква не издаваат о втор пат....така да треба дечкото да се согласи да ни ја даде....а разбрав пред некое време му ја барале некои момци а тој не ја давал....
Кој е тој јунак ? И јас сум од Битола кажете ми кој е јас ќе му ја побарам!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Го читнавте ли последното интервју со Бенитез? Тој тврди дека кога беше менаџер се зборувало за трансфер на Торес вреден 70 милиони фунти. :toe:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Го читнавте ли последното интервју со Бенитез? Тој тврди дека кога беше менаџер се зборувало за трансфер на Торес вреден 70 милиони фунти. :toe:
70 милиони ќе беше фина сума! Ќе останеше нешто и за пивце!!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Си се отворив на темата за Ливерпул-Челзи. Нек си ебе матер само што дојдов од кафана ова за Торес уште ме држи :(

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Lucas Leiva:
Attempted - 1,037
Successful - 862
Unsuccessful - 175
Percentage - 83.1%

--- надополнето ---

Си се отворив на темата за Ливерпул-Челзи. Нек си ебе матер само што дојдов од кафана ова за Торес уште ме држи :(

Мене браќава ме држат ! :pos2: Јбг кога ќе ги видам и не ми е толку криво!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
можеби сега имаме исти финанциер, но не се истите луѓе, кај вас се други и кај нас други... но еве пак за сигурно да прашам, дали во Ливерпул се спомнува иматео Ди Бенето???

како и да е, чекајте го Раниери на лето, барем јас како што читав :smir:
Вака сега....

Оваа фирма се заниммава со спортски групации, односно спортски клубови
(NESV) is an American sports investment company.
, каде од Лани кога не купија нас и со тоа официјално влегоа на Европскиот пазар.

Како официјален сопственик се води Џон Хенри, а понатаму следат:
John W. Henry - Principal Owner
Thomas C. Werner - Chairman
Thomas R. DiBenedetto
Michael Egan
David Ginsberg
Michael Gordon
John A. Kaneb
Seth Klarman
Larry Lucchino
Henry F. McCance
Phillip H. Morse
The New York Times Company
Art Nicholas
Frank Resnek
Martin Trust
Jeffrey Vinik

Значи оваа групација профитира од спортските клубови со таканаречениот Moneyball систем. Секој од овие горенаведени учествуваат во некоја спортска групација односно , Спортски Клуб, Спортски Стадион, Спортска Лига итн . Значи се што е поврзано со спортот (не е битен спортот).

Инаку Ди Бенедето е трет човек во НЕСВ и според моите информации НЕСВ не учествува во овој дил, туку Ди Бенедето учествува со Мовсесијан и некој Фалконе кој се занимавал со недвижнини, не се секавам најдобро затоа што за ова читав пред нова година мислам!~

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.440
Поени од реакции
8.568
за веб портал ни текнало...ама искрено повеќе се позиционираме кон официјално здружение.....треба да го формираме....околу 4000 денари треба...веќе ги имаме потребните документи.....значи за 2 недели би требало се да средиме....само што разбравме дека некој од Битола дечко пред 3-4 години добил некаква си дозвола од ЛФЦ за да биде ставен во "branches" на самата страна....ама не ја искористил дечкото зошо нема македонски фан клуб регистрирано на лфц....а таква не издаваат о втор пат....така да треба дечкото да се согласи да ни ја даде....а разбрав пред некое време му ја барале некои момци а тој не ја давал.....како и да е...доста компликации искочија.....али се надевам се ќе се среди за доброто на македонските фанови :))))) уште еднаш....кој може нека повели во недела....а ако има доста од битола или охрид пример....нека пишат на фејсбук....на македонскио портал....па админите ќе објават место и би можеле и таму да се соберете повеќе луѓе....Поздрав!!!!
Кој е тој јунак ? И јас сум од Битола кажете ми кој е јас ќе му ја побарам!
Денови ќе ви кажам односно дадам информации за контакт
Тоа се дечките што одеја на ливерпул во атина софија и истанбул што значи тешко дека ќе ви го дадат единствено да се здружите ако можи па заедно да направите нешто :smir:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Сандерленд го цицна во последната минута. Идемо на 3 поени утре и 6то место.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Денови ќе ви кажам односно дадам информации за контакт
Тоа се дечките што одеја на ливерпул во атина софија и истанбул што значи тешко дека ќе ви го дадат единствено да се здружите ако можи па заедно да направите нешто :smir:

пријател, глуаво е тоа што јас го извадив сево ова јавно...а сепак не сум баш сигурен што како се случува....зошто додека момциве во пуб разговараа јас глеав утакмица и само наслушнував....а и глупо е што тој дечко тоа што ни треба...тој потребен документ несака да го даде....!!! Али ќе видиме на крај што ќе испадне...ние сакаме да основаме здружение на граѓани...ги имаме сите потребни документи...а тој ни треба за да влеземе во "brunches" на www.liverpoolfc.tv .....ќе видиме шо ќе биде...еве утре ќе глеаме утакмица заедно па што и да до знаам ќе ве известам!!!

--- надополнето ---

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom