intro
★ ★ ★★ ★
- Член од
- 6 јануари 2011
- Мислења
- 1.360
- Поени од реакции
- 1.060
http://www.time.mk/read/ad8716e675/14e844fa7b/index.html НЕКА Е НАЗДРАВЈЕ :pred:
Чекај чекај не е некој доверлив извор. А и да е толку......ќе почекаме. Давид е тука ќе може и без Голијатhttp://www.time.mk/read/ad8716e675/14e844fa7b/index.html НЕКА Е НАЗДРАВЈЕ :pred:
Што се секираш. Ќе ја продадеме Рома и готово :smir: А може и појаките играчи од таму кај нас а послабите таму :pos2:Честито ако е така ама тоа воопшто не ми се допаѓа. Два тима значи нема да се ризикува толку со пари како сега што се испуштија кај нас.
Може може :pos2: Абе не ми се допаѓа ова!!! НЕСВ се само наши. Не ги давам!!!Епа во знак на подршка пуштете го Де Роси навака ние ќе ви ги дадеме Нгог, Кончески и Поулсен.
Кој е тој јунак ? И јас сум од Битола кажете ми кој е јас ќе му ја побарам!..само што разбравме дека некој од Битола дечко пред 3-4 години добил некаква си дозвола од ЛФЦ за да биде ставен во "branches" на самата страна....ама не ја искористил дечкото зошо нема македонски фан клуб регистрирано на лфц....а таква не издаваат о втор пат....така да треба дечкото да се согласи да ни ја даде....а разбрав пред некое време му ја барале некои момци а тој не ја давал....
70 милиони ќе беше фина сума! Ќе останеше нешто и за пивце!!Го читнавте ли последното интервју со Бенитез? Тој тврди дека кога беше менаџер се зборувало за трансфер на Торес вреден 70 милиони фунти.![]()
Си се отворив на темата за Ливерпул-Челзи. Нек си ебе матер само што дојдов од кафана ова за Торес уште ме држи![]()
Вака сега....можеби сега имаме исти финанциер, но не се истите луѓе, кај вас се други и кај нас други... но еве пак за сигурно да прашам, дали во Ливерпул се спомнува иматео Ди Бенето???
како и да е, чекајте го Раниери на лето, барем јас како што читав :smir:
за веб портал ни текнало...ама искрено повеќе се позиционираме кон официјално здружение.....треба да го формираме....околу 4000 денари треба...веќе ги имаме потребните документи.....значи за 2 недели би требало се да средиме....само што разбравме дека некој од Битола дечко пред 3-4 години добил некаква си дозвола од ЛФЦ за да биде ставен во "branches" на самата страна....ама не ја искористил дечкото зошо нема македонски фан клуб регистрирано на лфц....а таква не издаваат о втор пат....така да треба дечкото да се согласи да ни ја даде....а разбрав пред некое време му ја барале некои момци а тој не ја давал.....како и да е...доста компликации искочија.....али се надевам се ќе се среди за доброто на македонските фанови)))) уште еднаш....кој може нека повели во недела....а ако има доста од битола или охрид пример....нека пишат на фејсбук....на македонскио портал....па админите ќе објават место и би можеле и таму да се соберете повеќе луѓе....Поздрав!!!!
Денови ќе ви кажам односно дадам информации за контактКој е тој јунак ? И јас сум од Битола кажете ми кој е јас ќе му ја побарам!
Денови ќе ви кажам односно дадам информации за контакт
Тоа се дечките што одеја на ливерпул во атина софија и истанбул што значи тешко дека ќе ви го дадат единствено да се здружите ако можи па заедно да направите нешто :smir: