Ја 10ина дена се остаив по твитер, форуми...прво за Суарез, после Торес сеа ова шопингов у 5 за 12Ајде веќе нека се финализираат овие трансфери,2 дена спијам на твитер
Парите шо Челзи му ги дава на Ливерпул за Торес, Ливерпул ги троши на 5от и 6от голгетер од Чемнионшип од минатата година....Сигурно Витингем и Чопра вредат најмалку 90 милиони.Она што го направи Челзи на Ливерпул, сега Ливерпул на Њукасл.
Абрамович сака да го уништи англискиот фудбал. Сигурно има заговор за во блиска иднина Русија да биде земја со најсилна фудбалска лига!
--- надополнето ---
ХАХАХАХ ОФИЦИЈАЛНО КЕРОЛ ВО ЛИВЕРПУЛ!!!
Сега ќе го пишев ова за Адам. Ама за Јанг нема ништо изгледа...BREAKING NEWS: SSN reporting Charlie Adam on way to Liverpool
Ајмо ајмо. Ова да направат ремонт и да донесат конечно млади играчи, па Торес да се чеша.
Парите очито не се од Торес бидејќи како шо глеам прво се зема Керол, а Торес уште не е продаден.Парите шо Челзи му ги дава на Ливерпул за Торес, Ливерпул ги троши на 5от и 6от голгетер од Чемнионшип од минатата година....Сигурно Витингем и Чопра вредат најмалку 90 милиони.
Fuck yeah!Парите очито не се од Торес бидејќи како шо глеам прво се зема Керол, а Торес уште не е продаден.
Преголема цена значи преголем ризик. Ако ништо друго, овој Ливерпул со нови газди има да даде толкави пари. Боли ме курац за цената, не ѓи давам од мој џеб.
:tv:Torres wants to leave due to the slow progress made by the club. Way to rub it in his face, FSG. Loving our new owners. #lfc
добар пазар направија газдите
ја продадоа балерината и зедоа добри играчи кои ке даваат многу повеке одколку торес
Балерина се однесуваше најверојатно на подложноста на повреди. Дека е класа напаѓач е несомнено.Да не ви се мешам ама .... Торес Балерина ?
Дечкото неможе сам да игра бе брат , балерина ...како не беше балерина коа имаше со кој да игра ? Со ликови ко Агер Лукаш Леива Раул Миралеш и остало ѓубре шо Рафа и Хоџсон го купија ти да играш =)
пс:Ах тој Рафа ....Мамата ни ја расплаче
КЕРОЛ ЗВЕРОТИНА !!!!!!!