Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.395
Поени од реакции
26.387
значи толку врска да се немало од фудбал, цел тим освен Торес и Џерард не заслужуваат да го носат дресот на Ливерпул, жално е да се гледа како пропаѓа тимот иако не сум фан на ливерпул но од премиерлигашите само Ливерпул го поштувам

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Семи Ли е уште у клубот, али не е тоа работата...
Шкртел, Бабел, Макси, Јованович, Лукас, Поулсен, Кончески сите да се продадат. Па и Агер и Кајт дур може да се земат поголеми пари за нив..

Какво продавање на Лукас бе??Тој е идниот капитен на Ливерпул дефинитивно...Само он во оваа бедна сезона игра и дава оптимистички коментари од типот дека Ливерпул сеушто има шанси за влез во европа итн итн.Шкртел е одлична замена,може на клупа да седи.Ако некој треба да се продаде тоа се Торес и Кајт дур се уште може да се лапнат пари од нив и дур се уште ги бараат.После више ќе биде касно.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Какво продавање на Лукас бе??Тој е идниот капитен на Ливерпул дефинитивно...Само он во оваа бедна сезона игра и дава оптимистички коментари од типот дека Ливерпул сеушто има шанси за влез во европа итн итн.Шкртел е одлична замена,може на клупа да седи.Ако некој треба да се продаде тоа се Торес и Кајт дур се уште може да се лапнат пари од нив и дур се уште ги бараат.После више ќе биде касно.
Лукас капитен иииииииииииииииииии дечко кажи ми дека се заебаваш

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Кога ќе дојдит еден Блакпул да те решетит и дома и гости, нешто не е на арно ...Ама како шо вика управата, не се потребни трансфери добар е тимот ќе обезбеди опстанок и сите ќе бидат среќни...Денес и Бентли замина во Бирмингем...така да, лошо, лошо ќе биде со овие дегениве.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Треба да разберете дека сме просечен тим, со просечни играчи на кој му поминаа најдобрите денови. Кога ќе го сфатите ова нема да се разочарувате од резултативе. А што тресете глупости тука тоа е сосема друга работа. Не ми се ни пишува на фан клубов више!
Го знаеме тоа. Е сега како да го решиме?

--- надополнето ---

Aко не купиме играчи зимава (99% нема) до година ќе се бориме за опстанок а можи и да испадниме, името Ливерпул и историјата не го играат фудбалот во сегашноста, треба некој да разбери оти дури и еден блекпул и сандерленд почна да напредува а ние стагнираме.
:bravo::aplauz: Велкам ту де клаб

--- надополнето ---

Лукас е играчиште само не би се согласил за Торо. Мислам дека Кени може да го натера да игра и да трча само ќе му треба и еден добар партнер. Туку дали е казнет Бабел ? Мора Кени да проба да извади максиум од него. АКо некој може да го среди тоа воле тогаш тоа е Кени

--- надополнето ---

Кога ќе дојдит еден Блакпул да те решетит и дома и гости, нешто не е на арно ...Ама како шо вика управата, не се потребни трансфери добар е тимот ќе обезбеди опстанок и сите ќе бидат среќни...Денес и Бентли замина во Бирмингем...така да, лошо, лошо ќе биде со овие дегениве.
:smir::smir:

--- надополнето ---

Ама ајде да почекаме нели. Којзнае можеби на лето ќе направат едно 5-6 трансфери и тоа салам трансфери ако се лажиме

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
And we are back .......! :zver:

--- надополнето ---

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Изјавата на Кени после утакмицата, верувам ќе ја приметите разликата (пред се во самодовербата) со оние на Рој
Хахаха, па фала богу. Хоџсон уште пред утакмиците предупредубаше и ѓи правдаше играчите од евентуален пораз. Тоа никој друг не го може. Ама го разбирам бе, бар не подготвуваше навреме. :)

--- надополнето ---

Лукас капитен иииииииииииииииииии дечко кажи ми дека се заебаваш
Помина времето кога го пцуевме Рафа за ставање на Лукас во игра. Ако ништо друго бар, кога веќе ја упропасти пола екипа, едно добро нешто е што го форсираше Лукас, и детето станува играчиште.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
[/COLOR]

Помина времето кога го пцуевме Рафа за ставање на Лукас во игра. Ако ништо друго бар, кога веќе ја упропасти пола екипа, едно добро нешто е што го форсираше Лукас, и детето станува играчиште.
Работата е во тоа што изгубивме скапоцено време додека тој стана играч......истото е и со Н’гог!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не се слагам за Лукас. Толку е изгубен на терен што јас искрено неможам да го гледам више. За долги пасови и креирање акција е 0. Ќе речеме ај за дефанзива го бива поише. Ама искрено ако го споредиш со Маскерано или со кој било елитен деструктивец не е ни блиску до нивното ниво на игра. Може после некое време ќе го биде ама сега моментално не би го играл, посебно не ако со екипава би сакал да се пласирам во топ 4... или па да освојам ПЛ. Треба тотален ремонт на тимот, ама ние немаме ни пари ни услови за тоа

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
А се почна со заминувањето на Чаби Алонсо....

Член од
28 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
5
Peja i Pravnice, сакам да се „најавам“ јас за Ајриш Паб за битката со скапаните карамели.
Идеме заедно со the Carpenter.

Член од
9 јануари 2011
Мислења
67
Поени од реакции
0
видовте дека кени бил заинтересиран за Чарли Адам, јас искрено мислам дека многу убо ке ни дојт за ефтини пари (4-5 минлони) ако е вистина сности им ја држеше цела средина.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Peja i Pravnice, сакам да се „најавам“ јас за Ајриш Паб за битката со скапаните карамели.
Идеме заедно со the Carpenter.
добро е што си заинтересиран, баш ми е драго...НО, имаме проблем....денес се јавив да закажам и дечкото што работи таму ми кажа дека дримбоксот не им работел, требале до сабота да го средат....така да, кје се јавам во сабота....да закажам пак...ако во меѓувреме искочи нешто ново, во истиот момент ќе бидеш известен.....се надевам се гледаме во недела!!!!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Абе ништо не купуваме не се залажувајте. Ни имаме пари, ни па некој сака да дојде кај нас. Гледате дека американците ништо не прават. Исти се како предходните. Што се случи со стадионот нели толку се зборуваше за него сега нема ни информација ни ништо, како да потона во земја таа идеа. Се треба да почне од таму. Да се направи стадион кој ќе собира 60-70 000 луѓе, да се привлечат квалитетни спонзори и да влезат некои луѓе од Дубаи. Друго чаре нема.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе ништо не купуваме не се залажувајте. Ни имаме пари, ни па некој сака да дојде кај нас. Гледате дека американците ништо не прават. Исти се како предходните. Што се случи со стадионот нели толку се зборуваше за него сега нема ни информација ни ништо, како да потона во земја таа идеа. Се треба да почне од таму. Да се направи стадион кој ќе собира 60-70 000 луѓе, да се привлечат квалитетни спонзори и да влезат некои луѓе од Дубаи. Друго чаре нема.
стадионот е споредна работа, а за спонзорството.....не ме зимај за збор ама мислам дека само манчестер зима повеќе пари од спонзори.....така да повеќе неможеш да бараш....а и пари има....само што најверонатно несакаат да влагаат со глава во ѕид...односно после неполни 3 месеца во фудбаслкиот свет да се расфрлаат со пари.....и јас сум нестрплив како и сите останати фанови да видам одлични игри....ама најверојатно за тоа ќе треба да почекаме!!!! Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom