stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Кели ѕвер, на послужавник му ја даде!![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Кели ѕвер, на послужавник му ја даде!
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
немој така да збораш уште е рано и претходниот во потписот го имаше ставено ама за брзо го тргна :jaj: инаку која минута кај вас е на стримот оти кај мене сега е 6 минута дали каснам многуЛош состав ама класа менаџер!!
Овој е добар! Само реков составот е лош ! Инаку сега е 17 минута кај мене па мислам дека каснишнемој така да збораш уште е рано и претходниот во потписот го имаше ставено ама за брзо го тргна :jaj: инаку која минута кај вас е на стримот оти кај мене сега е 6 минута дали каснам многу
Засега не !Ахахахаха! Јас не гледам никаква разлика. Вие?
Не гледај моментален резултат. Гледај како Торес почна да јури по теренот, а тоа што постигна тој гол е само нормално нешто. Кели ора по страната. Единствената грешка беше таа на Меирелеш кога по карамболот стигна топката до играч на Блекпул, кој после имаше уште додатна среќа, кога Агер (или кој беше) му ја одзеде ама пак му се одби пред него.Засега не !
и тоа многу нови играчи и под итно бркање на овие јованович тоа ѓупците нагог и бабел лукас и т н ...И господ да дојди со некреативни играчи не можи да напрај креативен фудбал, после утакмицава се надевам дека барем некој ќе забележи дека ни требат нови играчи