Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Кели ѕвер, на послужавник му ја даде! :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Лош состав ама класа менаџер!!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.431
Поени од реакции
8.560
Лош состав ама класа менаџер!!
немој така да збораш уште е рано и претходниот во потписот го имаше ставено ама за брзо го тргна :jaj: инаку која минута кај вас е на стримот оти кај мене сега е 6 минута дали каснам многу

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
немој така да збораш уште е рано и претходниот во потписот го имаше ставено ама за брзо го тргна :jaj: инаку која минута кај вас е на стримот оти кај мене сега е 6 минута дали каснам многу
Овој е добар! Само реков составот е лош ! Инаку сега е 17 минута кај мене па мислам дека касниш

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
има ли еден играч кој знае да ја подаде топката по земја ? зошто секој ја прима и ќе ја испука на другата страна само кајнего да не е , ако е за така и јас ќе играм немора да ми плаќаат барем ќе се испукам шеестина минути

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мислам дека треба Макси да влезе на местото на Јова. А овие од одбрана ми го скратуваат животот со нивните интервенции

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Засега не !
Не гледај моментален резултат. Гледај како Торес почна да јури по теренот, а тоа што постигна тој гол е само нормално нешто. Кели ора по страната. Единствената грешка беше таа на Меирелеш кога по карамболот стигна топката до играч на Блекпул, кој после имаше уште додатна среќа, кога Агер (или кој беше) му ја одзеде ама пак му се одби пред него.

Утакмицава е наша.

--- надополнето ---

Едит: Фино и поштено си истрескав глупости.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
И господ да дојди со некреативни играчи не можи да напрај креативен фудбал, после утакмицава се надевам дека барем некој ќе забележи дека ни требат нови играчи

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
politikata na gazdite bila da kupuvaat mladi fudbaleri :mad:
da toa e tocno dobra politika no vo TIM kako barselona koja sto ima TIM i samo moze da go nadgraduva a ne nie nemame eden eban igrac vo timot sto zasluuva da go nosi dresot na liverpool a ke barame mladi fudbaleri ?? epa eve jas imam eden moj drugar telent e vo fudbal vo malovoo da go pustam na proba ????? moze ke pomine

KATASTRIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
у курац нека иде!!!:nerv:

--- надополнето ---

требаше измената Поулсен- Нгог порано да биде

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.431
Поени од реакции
8.560
И господ да дојди со некреативни играчи не можи да напрај креативен фудбал, после утакмицава се надевам дека барем некој ќе забележи дека ни требат нови играчи
и тоа многу нови играчи и под итно бркање на овие јованович тоа ѓупците нагог и бабел лукас и т н ...
овие погоре ниту во фулам или болтон нема да бидат прва постава за денес само кели и реина предона оценка и торес само првите 15 минути се гледа дека без стиви не ова тим нема кој да потегни жива катасрофа и тренерот како сите англиски тренери само гледа и се црвенеј абе викни капак еден отерај у курај некој да ставиш страв кај овие звездите џонсон тапа кајт трча какао мува без глава абе резили од вакви ниско разредни клубови да губиш па и да нема желба да се нападне како пички играат мора голем ремонт во клубот вака не ја бива поќе да губам во кладилница

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
toa e toa sto jadam gomna celo vreme
kajt e sekoa utakmica prosecen nikogas ne bil super! treba da go prodademe ni dava 10milioni ... eve ti pari za JANG ...
ke go dademe jovanovic , babel , aqulani eve ti pari za suarez ... ama

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Сепак мојата теорија се покажа ко точна за жал.....А таа беше:Кој и да дојде во моментов,Ливерпул ќе си останат дрва.Не ни треба мењавање на тренер ни треба еден огромен ремонт на тимот.И си стојам на тоа дека направија голема грешка шо го избркаа Рој.Сепак тоа го кажаа и мн тренери од ПЛ.А тука и Семи Ли и уше некојси 5-6 скаути.Па чекај малце бе тие се со Ливерпул 10 години бе,како моеш да бркаш чоек кој ги знае играчите кој као ќе прдне и као му смрди....Ама ајде нема везе како и да е,сезонава а по играва и наредната нишо не праиме се дур не се направат некој големи промени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom