Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не те сфакам ова стадион споредна работа?? Па знаеш ли колкава е разликата во заработката од една утакмица на Манчестер и Ливерпул? Иначе ова со спонзорот е од оваа година со банката, ако добро се сеќавам 20 милиони годишно зимаме од нив. Може си во право тука. Ама мора да се расфрлат со пари. Нема да има напредок иначе. Таков е фудбалскиот пазар сега и ако планирале да влегуваат тука требале да очекуваат вакво нешто. Нормално ако сакаме титули. Сите тренери ги напунивме со пари. На Бенитез незнам колку милиончиња, на Рој сеа пак неколку милиончиња. Незнам јас не сум ич задоволен од тимов. Од кога го пратам од времето на Улие мислам дека сега сме најмизерни. Никој не се плаши веќе да искочи на Енфилд и да игра офанзивно.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мислам дека парите не се проблем кај овие газди, у прашање е нивната стратегија.
За стадион, барем мене не ми се брза, сакам прво да глеам утакмица на Енфилд па после шо сакаат нека прават :) ...башка ако продолжиме со вакви резултати нема ни да иаме потреба од поголем стадион :kesa: ....just kidding

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не те сфакам ова стадион споредна работа?? Па знаеш ли колкава е разликата во заработката од една утакмица на Манчестер и Ливерпул? Иначе ова со спонзорот е од оваа година со банката, ако добро се сеќавам 20 милиони годишно зимаме од нив. Може си во право тука. Ама мора да се расфрлат со пари. Нема да има напредок иначе. Таков е фудбалскиот пазар сега и ако планирале да влегуваат тука требале да очекуваат вакво нешто. Нормално ако сакаме титули. Сите тренери ги напунивме со пари. На Бенитез незнам колку милиончиња, на Рој сеа пак неколку милиончиња. Незнам јас не сум ич задоволен од тимов. Од кога го пратам од времето на Улие мислам дека сега сме најмизерни. Никој не се плаши веќе да искочи на Енфилд и да игра офанзивно.

затоа реков споредна работа, а не небитна...јасно е дека се си има предности.....!!!а и јас го следам од улие....веќе 10-11 години.....и мислам дека цело време играме мизерно....освен да кажам 2 добри години во времето на бенитез....една е кога се бркавме со јунајтед до последно коло...а другата е со ЛШ...а ако ти текнува добро за вторава што ти зборам, исто игравме мизерно во премиер лига....завршивме 5....едвај....тогаш евертон изби пред нас.....небитно сега за нас.....поентата ми беше....постојано сме мизерни.....не како сега, многу јасно....али тоа е мое мислење...!!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Уште на почетокот кога го купија клубот, Хенри излезе со прашање до фановите (оние којшто си имаат сезонски билети, а не ние којшто сереме по форуми бесплатно) дали сакаат нов стадион, и тие рекоа не. Хенри рече дека ќе ги почитува желбите нивни и нема да прави нешто што не е поддржано од фановите. Така да, нов стадион во блиска иднина не гледам.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ок ете така нека биде. Ќе правиме муабет за неколку месеци кога ќе си отидат Торес и компанија заради стратегијата на управата

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Liverpool Told to Meet £12.5M Elia Valuation
ШТО САКААТ ПОВЕЌЕ?!? на врата ли да им го донесат!? ГЛУПАЦИ!!!!
Сакаат ние да собереме пари и да го купиме па и превоз до Ливерпул да му платиме. Само нека чекаат тие со нивната стратегија за по неколку години. Таа стратегија си е за тогаш. А за сега која е стратегијата ? Да се бориме за опстанок и да издржиме неколку сезони додека се равијат играчите?

--- надополнето ---

Ок ете така нека биде. Ќе правиме муабет за неколку месеци кога ќе си отидат Торес и компанија заради стратегијата на управата
Е не тука ќе седат. Фала Богу дека нема да чекаат некои дечиња да се развиваат 4 години

--- надополнето ---

Уште на почетокот кога го купија клубот, Хенри излезе со прашање до фановите (оние којшто си имаат сезонски билети, а не ние којшто сереме по форуми бесплатно) дали сакаат нов стадион, и тие рекоа не. Хенри рече дека ќе ги почитува желбите нивни и нема да прави нешто што не е поддржано од фановите. Така да, нов стадион во блиска иднина не гледам.
Нов стадион не ама реновирање на постоечкиот мислам дека ќе има. Ама како што засега се дарежливи газдите ќе си почекаме и за тоа. Веројтно е една од оние долгорочни стратегии така да без гајле. ДО крајот на овој век ќе го реновираат.

--- надополнето ---

Работата е во тоа што изгубивме скапоцено време додека тој стана играч......истото е и со Н’гог!
Истото е и со оваа долгорочна стратегија.Додека се направи тим ќе изгубиме многу време а и нерви.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Е ќе правиме муабет. Ама што муабет ќе биде господ знае.

Гадно сме заглибани луѓе. Ако завршиме со празни раце на крај на сезона, не знам и зошто би останал еден Торес кај нас. Ако остане тогаш стварно би бил верен играч, а исто така и клошар бидејќи би си ја истрошил кариерата во просечен клуб. Ќе видиме. ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Мислам дека парите не се проблем кај овие газди, у прашање е нивната стратегија.
За стадион, барем мене не ми се брза, сакам прво да глеам утакмица на Енфилд па после шо сакаат нека прават :) ...башка ако продолжиме со вакви резултати нема ни да иаме потреба од поголем стадион :kesa: ....just kidding
E па тоа е проблемот. Со таа нивна стратегија не сакаат одма да вложат пари во клубот туку постепено по малку. И јас така би играл на нивно место да сум нов во бизнисот. Ама мораат да сфатат дека ова е крајно нестабилен клуб. Нема тука време за постепено вложување. Мора одма да се реагира и да почнат реформите.Ако сакаат да ја заштитат својата инвестиција во клубот ќе мораат одма да вложат. Мислам дека Хенри не е толку глупав да дозволи да му пропадне се што досега вложил во клубот. Ама засега уште нема ништо.

--- надополнето ---

Гадно сме заглибани луѓе. Ако завршиме со празни раце на крај на сезона, не знам и зошто би останал еден Торес кај нас. Ако остане тогаш стварно би бил верен играч, а исто така и клошар бидејќи би си ја истрошил кариерата во просечен клуб. Ќе видиме. ;)
Се сеќаваш на муабетот за Маскерано пред крајот на сезоната што ти велев?
Само Торо не е такво ѓубре како Маскерано но сепак мислам дека ќе си оди.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866

Дај боже да се расправаме кај ќе ја славиме титула:smir:.
За Торес јас кога ја читав биографијата негова вика дека нејкел да го напушти ни Атлетико Мадрид ама го направил тоа само за да освојува титули и да напредува како играч. Во ваков клув каде што е сега ни едното ни другото не му иде во прилог.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Дај боже да се расправаме кај ќе ја славиме титула:smir:.
За Торес јас кога ја читав биографијата негова вика дека нејкел да го напушти ни Атлетико Мадрид ама го направил тоа само за да освојува титули и да напредува како играч. Во ваков клув каде што е сега ни едното ни другото не му иде во прилог.
Излеа единствената добра работа што Рој ја направи е што успеа да ги задржи Џерард и Торес. Им замачка очи и останаа, него не верувам дека Торес пак ќе падне на муабети дека ќе се опраи ситуацијата, дека ќе биде подобро а-у. За капитенот, мислам дека ќе остане без оглед на се

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Излеа единствената добра работа што Рој ја направи е што успеа да ги задржи Џерард и Торес. Им замачка очи и останаа, него не верувам дека Торес пак ќе падне на муабети дека ќе се опраи ситуацијата, дека ќе биде подобро а-у. За капитенот, мислам дека ќе остане без оглед на се
Се слагам со се што напиша. Само во цела оваа ситуација трагично е што и капитенот нема уште многу време останато, барем не на теренот, а од младинската школа никако да излезе нешто асално

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Рој направи курац. Сопствениците имаа состаноци со поважните играчи, а Хенри и лично го седна Торес да му продава круши.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ама го иступија и ова со Бабел, ме курчат англичаниве вака коа ќе потат муда со глупости

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom