Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Абре што има да пуштаат у секој град карти вие се слушате ли што зборувате ??? Игра Работнички , скопски клуб , не игра репрезентација , што има да ти пуштаат карти у друг град.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
ako sakas da znaes ne igra rabotnicki tuka igra LIVERPOOL! na gratski ke ima 20 000 a od tie 18 000 ke dojdat samo poraki liverpool bidi siguren .. ;)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Да не знае некој кој се повикани за дуелот со Работнички ?!?!?

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Dani Pacheco повторно стрелец за шпаницте :vozbud: . Инаку уште е 30 минута од натпреварот и очекувам барем уште еден гол од него. Засега 4 гола во 3 меча :vozbud: .

Liverpool FC boss Roy Hodgson: "Fernando Torres is relishing his Reds return"
Jul 27 2010

FERNANDO TORRES has no intention of quitting Liverpool FC, Roy Hodgson insisted today.

The new Liverpool boss described mass speculation linking Torres with a possible move away from Anfield as"erroneous" and said he was looking forward to Torres returning to training at Melwood on Monday.

Hodgson said, "As far as I know, he's looking forward to coming back here on Monday.

"He's enjoying a holiday which is a well-deserved break - he's spending a lot of time with his family and as far as I know, he's keeping a very low level and not really speaking to anyone.

"But he has told us that he's looking forward to Monday, looking forward to getting back to work and looking forward to playing for Liverpool next season.

"That's what I know so all other reports, I would suggest, are erroneous."

Hodgson also confirmed Javier Mascherano has asked to leave the club but he insisted the Argentinian skipper would only leave if and when the club decided he could.

Said Hodgson, "He wants to leave the club, he's made that perfectly clear.

"He wanted to leave a year ago and he wants to leave now as well but he's contracted to Liverpool Football Club so whether he leaves or not will be our decision."

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-fc/liverpool-fc-news/2010/07/27/liverpool-fc-boss-roy-hodgson-fernando-torres-is-relishing-his-reds-return-100252-26941963/
И ќе ве молам помалку дезинформации за Torres-чо :nenene:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Се знај со шо постава ќе играте четврток ? Да знам дали да земам карта :)

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
ako sakas da znaes ne igra rabotnicki tuka igra LIVERPOOL! na gratski ke ima 20 000 a od tie 18 000 ke dojdat samo poraki liverpool bidi siguren .. ;)
Епа тогаш оди од Ливерпул купи си карта ! Не се буни зашто нема карти низ другите градови ;)

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Епа тогаш оди од Ливерпул и купи си карта !
Детето е во право :) Зошто со Мика не беа распродадени картите ?? сосема е јасно дека доаѓа екипа од светски ранг па нормално е ваков развој на настаните,ама да кажеш дека тој народ иде на Работнички,а не на Ливерпул тогаш треба да си нетаман.

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Детето е во право :) Зошто со Мика не беа распродадени картите ?? сосема е јасно дека доаѓа екипа од светски ранг па нормално е ваков развој на настаните,ама да кажеш дека тој народ иде на Работнички,а не на Ливерпул тогаш треба да си нетаман.
Не кажах оти народо оде за Работнички , само не ми е јасно зашо па карти да бидат пуштени и у други градови пример , зашо у Струмица да има карти од утакмциа Работнички - Ливерпул ? Ако има фанови на Ливерпул од Струмица ке си одат од Скопје ке си купат или ке се снајдат нема шо тука да има продажба на билети. Значи Струмица ја посочих како пример да не ме сваташ погрешно :)

I

Intex

Гостин
Ќе биде некој добар да ми каже дека купил многу карти, и две му останале? Само две. Фала.:)

Ќе платиме повеќе од 300, јасно ми е тоа. x)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Ќе биде некој добар да ми каже дека купил многу карти, и две му останале? Само две. Фала.:)

Ќе платиме повеќе од 300, јасно ми е тоа. x)
Оди на фејсбук на спорт денес.....еден таму имал 7 карти по 600 ги давал

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Ми најдоа карта за на северна, така да се гледаме четврток :) YNWA!

T

the Carpenter

Гостин
Север, блок 14, ред два, 4 столче. ќе ме препознаете. Се гледаме момци. Ливерпул доаѓа или кој?!:drk:

B

boki10messi

Гостин
Го знаете ли составот кој утре ќе пристигне во Скопје???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom