Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
Luge citam po internet i se poveke me zagrizuva TORES ... mislev deka ke ostane 100% ali......... :) btw maskerano sigurno si odi i neka mu e so sreka ama so parite od nego da kupime eden soliden sreden igrac oti aqulani e dobar ama nemoze cela sezona da izigra bez povreda taka da :X :x ke ni trebe i uste sakav da prasam ima li sansi vo timot da go vidam VEJN BRIDZ dobar igrac a gledam i so COL od chelsi ne povrzuvaaat ako se zemat tie dvajce ke dobieme soliden tim! :D pozz se gledame na gratski cetvrotk!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Детево за Шпанија младите шо игра 11ката ваш играч има иднина во тоа дете за некоја година ќе пука..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Luge citam po internet i se poveke me zagrizuva TORES ... mislev deka ke ostane 100% ali......... :) btw maskerano sigurno si odi i neka mu e so sreka ama so parite od nego da kupime eden soliden sreden igrac oti aqulani e dobar ama nemoze cela sezona da izigra bez povreda taka da :X :x ke ni trebe i uste sakav da prasam ima li sansi vo timot da go vidam VEJN BRIDZ dobar igrac a gledam i so COL od chelsi ne povrzuvaaat ako se zemat tie dvajce ke dobieme soliden tim! :D pozz se gledame na gratski cetvrotk!
Абе овој Торес копук ќе испадне....ама ајде......да не зборувам премногу....Маскерано ќе си оди ......за замена кажав....Банега или Тулалан.....за лев бек ќе видиме...Бриџ не доаѓа а тоа со Кол се глупости....еве гледам и со Салсидо не поврзаа.....одличен бек и според мене најдобриот лев бек на светското...ама има 30 години...што значи може да биде 2ра опција и да го земеме за 2-3 милиони а да си купиме уште еден...

--- надополнето ---

Детево за Шпанија младите шо игра 11ката ваш играч има иднина во тоа дете за некоја година ќе пука..
Даниел Пачеко!!!!!!! Дефинитивно е чдовиште од играч само треба да добие шанса

--- надополнето ---

дечки шо бива за во четврток?
ке оде ли некој од источна македонија?
карти кој ке обезбеде за нас шо не сме од скопје?
Брат нека ти земат скопјаниве....ќе се собираме сите на едно место па таму ќе ти дадат карта и ќе им платиш....и ја го имам истиот проблем и тешко да дојдам.....ама ќе видиме

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ај не ширете дезинформации за Torres. Кај ќе оди ? Во Barca и Inter нема место(Ibra,Villa,Messi и Eto'o, Milito, Pandev), Manchester Utd. и Real Madrid не доаѓаат во предвид, Abramovich не дава повеќе од 30 М, и останува City каде што има 30 напаѓачи.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Абе остави сега Торес туку кажете карти како да најдиме???? 3 ми требаат.....максиум до вечер ќе ви кажам сигурно.....може и 2 да се доволно...по 350 ги плакаме.....по пп пишете

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Бев на одмор една недела, па немав можност да пишам некој коментар за се шо се дешава со клубот. Џо Кол - FUCK YEAH! Инаку, некој од Битола шо ќе одие четврток на утакмица? :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Бев на одмор една недела, па немав можност да пишам некој коментар за се шо се дешава со клубот. Џо Кол - FUCK YEAH! Инаку, некој од Битола шо ќе одие четврток на утакмица? :)
Јас планирам.....само ќе видам сега карта дали ќе најдам

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
картите од утре пуштени во продажба.најверојатно во Together салоните на Tobacco.Инаку најнова вест е дека и јужна трибина ќе биде отворена.потврдено од владата на рм.:smir:

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
картите од утре пуштени во продажба.најверојатно во Together салоните на Tobacco.Инаку најнова вест е дека и јужна трибина ќе биде отворена.потврдено од владата на рм.:smir:

во together kje nema jass prashav a samo na gradski kje imalo i na ploshtad makedonija kako shto razbrav ama aj samo da ne ima nekoj tipcinja da sakaat da specalat pa da kupuvaat po 100 karti i da gi prodavaat posle po 400 / 500

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Барај некој од скопје да ти земи утре ;)
Средив.....сега само ќе чекам.....иако има 3 лоши опции.....
1.Да не ми најдат
2.Да ми дадат лажна

--- надополнето ---

во together kje nema jass prashav a samo na gradski kje imalo i na ploshtad makedonija kako shto razbrav ama aj samo da ne ima nekoj tipcinja da sakaat da specalat pa da kupuvaat po 100 karti i da gi prodavaat posle po 400 / 500
3. :toe: ...

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Се шпекулира дека Фигуероа е готова работа...Со 90% е во Ливерпул според изјавите на неговиот агент, останува да се средат некои формалности.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Средив.....сега само ќе чекам.....иако има 3 лоши опции.....
1.Да не ми најдат
2.Да ми дадат лажна

--- надополнето ---

3. :toe: ...
Имаш и друга подобра опција...... Ке чекаш сабајле на првиот Тобако Тугед’р салон, ке има кај нив карти!

T

the Carpenter

Гостин
Се шпекулира дека Фигуероа е готова работа...Со 90% е во Ливерпул според изјавите на неговиот агент, останува да се средат некои формалности.
Here comes the tears at the Kop.
Дали воопшто сме (се) свесни дека со играчи како Фигуероа нема титула?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom