Ф
ФорцаМилан
Гостин
Денеска бев чекав карти од 9 сабајле,и се утепав од чекање и кажаа во 16:00 поручек ке ги давале,офф бог да чувааааааа!!
Јас искрено го почитувам ливерпул како клуб и сакам да биде во кремот на европскиот фудбал бидејќи нивните фанови го заслужуваат тоа со седиштето на култот на европскиот фудбал Енфилд.....но да видам како англичаните плачат од нас иако бевме потценувани до максимум ..тоа чуство ќе биде бесценето и верувам дел од фановите на ливерпул во мкд и скопје го чуствуваат и сакаат истото !За кого ќе навивате бе Ливерпул фанови од Скопје?![]()
Ја бев сеа, пишале у 6Денеска бев чекав карти од 9 сабајле,и се утепав од чекање и кажаа во 16:00 поручек ке ги давале,офф бог да чувааааааа!!
Овие не се нормални,ми се одмили више од утакмицава,да ти ебам кретените. Како праат вака бе,па има и дечки што од други градови сакаат да земат карти,они си играат курташак.Ја бев сеа, пишале у 6![]()
А каде тоа????? Прв пат слушам за оваИмаш и друга подобра опција...... Ке чекаш сабајле на првиот Тобако Тугед’р салон, ке има кај нив карти!
Кој глупави работи бе другар.Прашав јас во Together tobacco кај мене во маало....и ми рекоа ко демек требале да добијат али не е сигурно и отидов да си земам карти за од стадион за посигурно се разбира и таму ништо ново....картите за север нигде ги нема а пуштени се за југ и тоа само за блок број 6.....јас и покрај тоа што барав карта за север да бидам поблиску до фановите на Ливерпул не ја добив....крајно сум разочаран што прават вакви глупи работи и искрено се надевам дека Ливерпул ќе победи...!!!!!! Се гедаме на градски фанови на Ливерпул!!!
Kakо кој работи еве пример ова:Кој глупави работи бе другар.
Јас си купив карта за север бе со 20 мин чекање на плоштад.
И сосема сум задоволен како течеше продажбата,без никакви турканици.
Инаку иако сте апсолутни фаворити мислам во Скопје ке ве плеснеме.
А каде тоа????? Прв пат слушам за ова