Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Денеска бев чекав карти од 9 сабајле,и се утепав од чекање и кажаа во 16:00 поручек ке ги давале,офф бог да чувааааааа!!

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
За кого ќе навивате бе Ливерпул фанови од Скопје? :vozbud:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
За кого ќе навивате бе Ливерпул фанови од Скопје? :vozbud:
Јас искрено го почитувам ливерпул како клуб и сакам да биде во кремот на европскиот фудбал бидејќи нивните фанови го заслужуваат тоа со седиштето на култот на европскиот фудбал Енфилд.....но да видам како англичаните плачат од нас иако бевме потценувани до максимум ..тоа чуство ќе биде бесценето и верувам дел од фановите на ливерпул во мкд и скопје го чуствуваат и сакаат истото !

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Секогаш е подобро за гледачите да играат екипите со прв состав. Исто и во случајот со Ливерпул. Мене ме интересира исто дали има некој овде на кајгана што е фан на Работнички, а во исто време и фан на Ливерпул?

(не провоцирам стварно, чисто само за дискусија)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ја бев сеа, пишале у 6 :tapp:
Овие не се нормални,ми се одмили више од утакмицава,да ти ебам кретените. Како праат вака бе,па има и дечки што од други градови сакаат да земат карти,они си играат курташак.
цц

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Прашав јас во Together tobacco кај мене во маало....и ми рекоа ко демек требале да добијат али не е сигурно и отидов да си земам карти за од стадион за посигурно се разбира и таму ништо ново....картите за север нигде ги нема а пуштени се за југ и тоа само за блок број 6.....јас и покрај тоа што барав карта за север да бидам поблиску до фановите на Ливерпул не ја добив....крајно сум разочаран што прават вакви глупи работи и искрено се надевам дека Ливерпул ќе победи...!!!!!! Се гедаме на градски фанови на Ливерпул!!!

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Прашав јас во Together tobacco кај мене во маало....и ми рекоа ко демек требале да добијат али не е сигурно и отидов да си земам карти за од стадион за посигурно се разбира и таму ништо ново....картите за север нигде ги нема а пуштени се за југ и тоа само за блок број 6.....јас и покрај тоа што барав карта за север да бидам поблиску до фановите на Ливерпул не ја добив....крајно сум разочаран што прават вакви глупи работи и искрено се надевам дека Ливерпул ќе победи...!!!!!! Се гедаме на градски фанови на Ливерпул!!!
Кој глупави работи бе другар.
Јас си купив карта за север бе со 20 мин чекање на плоштад.
И сосема сум задоволен како течеше продажбата,без никакви турканици.
Инаку иако сте апсолутни фаворити мислам во Скопје ке ве плеснеме.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.440
Поени од реакции
8.568
Кој глупави работи бе другар.
Јас си купив карта за север бе со 20 мин чекање на плоштад.
И сосема сум задоволен како течеше продажбата,без никакви турканици.
Инаку иако сте апсолутни фаворити мислам во Скопје ке ве плеснеме.
Kakо кој работи еве пример ова:
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=72610102901&id=19&setIzdanie=22043

- Имаме барања за 5.000 билети од навивачките клубови на Ливерпул од Србија, Грција, Албанија и од Бугарија. Тоа се веќе резервирани влезници за навивачи на Ливерпул од соседството што сакаат да дојдат во Скопје - информираше Драган Поповски, претседателот на дебармаалци.

Дека фудбалот е најдобар промотор на земјата ќе се покаже уште еднаш неделава, кога Срби, Грци, Бугари, Албанци и пред сé Англичани уште еднаш ќе го запознаат Скопје и ќе ја запознаат Македонија. Најави има дека ќе дојдат и навивачи од навивачкиот клуб на Косово, па речиси половина стадион ќе навива за „црвените“.

Нели само околу 9000 карти ќе се пуштаја во продажаба од кои само 1000 ќе беа за англичаните .Сега за пусти пари и ГАЗОТ ќе си го продадат и ич кур не му чуе што клубот нема навивачи со ислкучок на неколку(пет- шест души) загрозени и со тоа што играчите (домашни)ќе се укочат
Да не збораме што голем дел од владата гарант ќе ги дели сега поради отварљњњето и ете пука бесплатната реклама на МТВ

Втор болд:
До пред да се случи ова со картите мислев да идам ск да го гледам ливерпул но да победи работнички но сега кога веќе е извесно дека нема да идат сите ѕвезди односно со аквилани и чукас ќе идат не одам да ги гледам на стадиони ќе гледам на тв Ова со вас што се случи повторно ме разочаравте и пак докажавте дека сте клуб кој НЕ ЗАСЛУЖУВА ова да му се случува иако тетекс ни се какви такви ривали повеќе ќе сакав тие да играта со ливерпул од колку вие кој умот вие само во заработка на пари и ништо друго и сето ова е благодарени е Брацо да не заборавите а иститот важи и за тетовчани :smir:
За резултатот 1-1

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
И јас земав за север ама се изначекав до 17:30.

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Кој ќе игра леб бек со Работнички? Централен би требало да стартова Киргијакос киксерот! Ова со Торес којзнае до каде ќе оди. Јас мислам дека е вистински момент да се продаде за огромна сума со која ќе донесеме барем 3-ца елитни играчи. Ова со повредиве негови многу ме иритира, секогаш го нема кога е најпотребно. Иначе е прејак играч, само шо лесно се повредува.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
А каде тоа????? Прв пат слушам за ова

Заеби Тобако, вчера ми кажаа дека требале да дојдат картите но сепак не им испратиле!

--- надополнето ---

A message from Albert Riera
26th Jul 2010 - Latest News
102 CommentsEmailPrintShare With News Archive
Shortly after completing his move from Liverpool to Greek outfit Olympiacos, Albert Riera penned this letter to all Liverpool fans.

Dear Liverpool supporters,

I would like to say goodbye and thank you for the opportunity to play in this fantastic club. I would like to thank the fans for their support; you're unbelievable. I would also like to thank the staff and my team mates.

I would like to wish the club all the best for the new season, I can see there's a lot of changes taking place and its like a breath of fresh air into the club. I think the club will have a very positive future.

I want the fans to remember me as a player who tried to give his best. My first year here was one of the best seasons and the closest the club have come to winning the Premier League.

Last season was a season for everyone to forget in all ways, which can happen to any club. In football it's important to look forward and forget the past.

I felt it was time for a change and I'm looking forward now to the new challenges which lie ahead.

Best wishes
Albert Riera

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
cccccccccccccc nogu zaebaa rabota sto ne pustija vo sekoj grad po 500 karti barem .. :mad: a taka samo vo skopje glupe e !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom