Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Јас сум најголемото јајце на цел свет.Што радости тупив дека на 5 ти ќе го гледам Ливерпул ама ништо...
Утре заминувам на одмор и се враќам на 4 Август што значи нема да си го изгледам Ливерпул...

Ако ништо друго една молба до вас.И играчи и навивачи да дознаат каде е Македонија, пред се.После да видат дека и тука има луѓе кој го сакаат Ливерпул.Сакам многу видеа да има овде за да видам што точно се случувало...

Искрено ми се иде да се акнам од ѕид... И одмор ми се одмили и се

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ама дали ќе дојдат големите ѕвезди,како што се Карагер,Џерард,Маскерано?За Торес сигурно знам дека нема да го видиме,затоа што е повреден,ама другиве?Искрено не ми се иде да го глеам Ливерпул ако играат Нгог,Ел Жар,Лукас,Инсуа...

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ама дали ќе дојдат големите ѕвезди,како што се Карагер,Џерард,Маскерано?За Торес сигурно знам дека нема да го видиме,затоа што е повреден,ама другиве?Искрено не ми се иде да го глеам Ливерпул ако играат Нгог,Ел Жар,Лукас,Инсуа...
Незнам најверојатно ќе си седат на клупа ако воопшто дојдат... Roy пред 10-тина дена рече дека во раните фази на Europa и подготвителните натпревари ќе ги одмара постарите играчи т.е. тие што играа на WC од другите само Lucas, Aquilani итн може да играат.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Dolgo vreme sledam sto se pisuva tuka i so povekjeto od vas se soglasuvam, vsusnost so vasite istaknati mislenja a uzasno me mrzese da otvaram profil i takvi raboti za da stavam svoi komentari......NO, dojde vreme koga nasiot klub imame moznost da go gledame vo Skopje.....pa zosto sakav da psotavam prasanje morav da se zaangaziram i da otvoram profil......Moeto prasanje e slednovo....dali mislite deka kje bide cudno ako na 29ti mesecov se pojavam na gradski so zname od Liverpool i se razbira navivam za MOJOT tim.....dali ima nekoj istomislenik tuka....koj pokraj toa sto naviva za klubov kje go iskaze toa na gradski....!? Pozdrav do site...pa ako ne ima dosta mozeme i zaedno da ideme..da se napieme i da navivame!!!:))))
Чудно????????? Мали чудно е тоа што го прашуваш.......ма каков Работнички......одам таму за Ливерпул.....и не грижи се.......има многу како тебе....еве ја сум првиот

--- надополнето ---

Јас сум од Битола и ако најдам луѓе и се разбира ако набавам карти ке одам и ќе навивам за Ливерпул дефинитивно. Ништо нема да ме спречи да навивам за мојот омилен клуб. :):):)
И јас сум од Битола така да за пат ако одиш извести ме....секако прво карти да се најдат

--- надополнето ---

Хахаха само нека биде чоколадна,не јадам други:)))
Ипак и јас преферирам повеќе кеш за Хунтелар него Бабел.
Уживај......а погоре за тоа со собирањето....баш за тоа се договараме така да остани во контакт и ќе видиме

--- надополнето ---

Ке може некој да каже кога и каде ке се продават карти за овој натпревар плисс и ако сака некој на фејсбук нека дојди на македонски фан клуб ливерпул тука се собираме сите заедно и ке одиме да навиваме за ливерпул но некој треба да не извести за картите

--- надополнето ---

и ако сакате придружетесе дојдете со нас ке се збираме на едно место само најдете информаци за карти ве моламмм
Ќе биде Мерхан.......или тука или на фб ќе има известување....без гајле

--- надополнето ---

Јас сум најголемото јајце на цел свет.Што радости тупив дека на 5 ти ќе го гледам Ливерпул ама ништо...
Утре заминувам на одмор и се враќам на 4 Август што значи нема да си го изгледам Ливерпул...

Ако ништо друго една молба до вас.И играчи и навивачи да дознаат каде е Македонија, пред се.После да видат дека и тука има луѓе кој го сакаат Ливерпул.Сакам многу видеа да има овде за да видам што точно се случувало...

Искрено ми се иде да се акнам од ѕид... И одмор ми се одмили и се
Откажи го бе мали......и ја ќе одев ама по ждрепката го откажав.....за секој слушај.....е сега ако не појдам Скопје гадно сум се заебал.....ама тоа е

--- надополнето ---

Комбиниран ќе биде тимот....нема да си дозволи луксуз Рој да се посрамоти

М

Мартин`

Гостин
Има некој full acces членство на Ливерпул сајтов како и форумот, да не дојде до забуни еден член најверојатно од нашата драга соседна земја Татарија јаде бурек и ги лаже англичаниве што сакаат да дојдат тука со некои зборови со кои најверојатно ќе си добијат ќотек ако ги кажат :/

http://forums.liverpoolfc.tv/showpost.php?p=3782583&postcount=15

Му мавнав јас репорт ама неможам да реплицирам немам членство платено ..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Има некој full acces членство на Ливерпул сајтов како и форумот, да не дојде до забуни еден член најверојатно од нашата драга соседна земја Татарија јаде бурек и ги лаже англичаниве што сакаат да дојдат тука со некои зборови со кои најверојатно ќе си добијат ќотек ако ги кажат :/

http://forums.liverpoolfc.tv/showpost.php?p=3782583&postcount=15

Му мавнав јас репорт ама неможам да реплицирам немам членство платено ..
Баш сега ќе ве прашував да не е некој од нашите????????Ја сакам да се регистрирам сега и ќе им објаснам....и дајте кажете им како изгледа стадионот.....извадиле слика од пред 5 години

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
јас имам членство кажете само каде е напишано

--- надополнето ---

еј до лани можев да пишам сега не можам да пишам на форумот на ливерпул :nesum:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
јас имам членство кажете само каде е напишано
Избришано е....или недостапно.....значи на официјалниот форум па на football discussion и барај таму Rabotnicki Skopje....opponent for UEFA EL

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
најдов каде е ама не можам да пишам ништо на форумот
сакав да им кажам на навивачите што планираат да идат дека нема да бидат сами на филип 2 дека има и многу навивачи на ливерпул во македонија, али јбг тоа е

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
e bas mi e milo....cekam togas izvestuvanje tuka za mozno sobiranje na fanovite na liverpool.....bas bi sakal da spodelam mislenja i takvi raboti....Pozdrav!!!

М

Мартин`

Гостин
Баш сега ќе ве прашував да не е некој од нашите????????Ја сакам да се регистрирам сега и ќе им објаснам....и дајте кажете им како изгледа стадионот.....извадиле слика од пред 5 години
Јас се регистрирав за таа цел да им пишам дека членот лаже за ова, и да ставам нови слики од стадионот и уште некои информации ама неможе. Треба да имаш fan card за форумот така нешто се плаќа 5 долари месечно или 45 годишно можеш да купиш иста така преку Visa, Mastercard и слично, ајде фанови ли што ли сте направете еден акаунт :baeh:

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Rosemberg јас сум од македонски брод поточно од пласница ако најдиме карти ке се договориме со некој превоз ке одиме ке се договориме до тогаш моментално сум словенија али у понеделник поради ливерпул се вракам од одмор

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
замислете дуел на оној дечконо од работнички као беше Петковски Филип ми се чини шо доби црвен на веќе решена утакмица против Џејми Карагер:tv:

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
По секоја цена ке одам да го гледам ливерпил и во нивната публика ке бидам со шал дрес капче и др и ке навивам од се срце за мојот омилен клуб но голема штета ке биди што ке неможеме да гледаме премиер лига на македонски канал

--- надополнето ---

Оваа сезона

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Нема да има таков дуел бидејќи Петковски тешко да заигра ке ја грее клупата можеби ни тоа.
Инаку очекувам ако настапите со вториот состав да ве поминеме.
Со овој тим реално бевме слаби,но со новите неколку засилувања очекувам победа од 3:1
Стрелци за Работнички Вандаир,Глигоров и Зе Карлос,а за Ливерпул Агер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom