Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Кога патува Ливерпул за Скопјје????На 29 или на 5 август???

T

the Carpenter

Гостин
Кога патува Ливерпул за Скопјје????На 29 или на 5 август???
Зависи дали Тетекс ќе иде понатаму. Ама, не е битно
Дечки, се гледаме на градски, здравје.

П.С. Изгледа со Хунтелар е готова работа. Ќе го гледаме на Енфилд ..

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Да не знае некој каде ќе се продаваат и по колку ќе бидат картите за Rabotnicki - Liverpool ? :)

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Ајде и Ливерпул ќе го видиме на градски.:vozbud:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Може некое инфо за Бабел? Карактеристики и слично?
Колку да бидам информиран ако се оствари трампата
Фала однапред..
И мора да го гледаме Ливерпул тука во СК,ако сакате можеме да се собереме кајганџии на едно место,зошто не верувам дека некој нема да сака да оди.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Може некое инфо за Бабел? Карактеристики и слично?
Колку да бидам информиран ако се оствари трампата
Фала однапред..
И мора да го гледаме Ливерпул тука во СК,ако сакате можеме да се собереме кајганџии на едно место,зошто не верувам дека некој нема да сака да оди.
Одличен фудбалер со еден збор......брз,спремен,силен,добра техника и одличен шут......арно ама не доби вистинска шанса кај нас за да го покажи ова......може тој и многу повеќе......се надевам нема да се оствари трампата затоа што вие добивате мноу многу повеќе....................Бабел > Хунтелар

--- надополнето ---

http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=185322
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: муабетот

--- надополнето ---

И Среќен Роденден Кајт!!!!!!!!!!!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Одличен фудбалер со еден збор......брз,спремен,силен,добра техника и одличен шут......арно ама не доби вистинска шанса кај нас за да го покажи ова......може тој и многу повеќе......се надевам нема да се оствари трампата затоа што вие добивате мноу многу повеќе....................Бабел > Хунтелар

--- надополнето ---

http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=185322
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: муабетот

--- надополнето ---

И Среќен Роденден Кајт!!!!!!!!!!!
Хахаха не е скапо пивото,море како ке рипнат цените коа ке дојдете хаха:)))
Го немам многу следено Бабел па затоа прашав,Хунтелар е изгубен од кога замина од Ајакс и така.
Мене ми е сеедно дали ке се оствари трампата,ние ке си добиеме уште едно солидно крило со што ке го бутнеме Роналдињо поцентрално.

п.с Нека му е среќен роденденот на Кајт.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ќе рипнат и тоа како :pos2:..........е мене не ми е сеедно......ние губиме а вие добивате.....рака на срце не сте ни ривали ама сепак.....Бабел е добар играч и мислам дека ќе ни биде потребен......сепак изгледа дека оној вашиот ќе оди во Јунајтед......во Ливерпул наводно само во случај Торес да си оди.....што не верувам......
и фала ...од име на Кајт хахахаха ќе ти прател торта ;)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Dolgo vreme sledam sto se pisuva tuka i so povekjeto od vas se soglasuvam, vsusnost so vasite istaknati mislenja a uzasno me mrzese da otvaram profil i takvi raboti za da stavam svoi komentari......NO, dojde vreme koga nasiot klub imame moznost da go gledame vo Skopje.....pa zosto sakav da psotavam prasanje morav da se zaangaziram i da otvoram profil......Moeto prasanje e slednovo....dali mislite deka kje bide cudno ako na 29ti mesecov se pojavam na gradski so zname od Liverpool i se razbira navivam za MOJOT tim.....dali ima nekoj istomislenik tuka....koj pokraj toa sto naviva za klubov kje go iskaze toa na gradski....!? Pozdrav do site...pa ako ne ima dosta mozeme i zaedno da ideme..da se napieme i da navivame!!!:))))

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Јас сум од Битола и ако најдам луѓе и се разбира ако набавам карти ке одам и ќе навивам за Ливерпул дефинитивно. Ништо нема да ме спречи да навивам за мојот омилен клуб. :):):)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ќе рипнат и тоа како :pos2:..........е мене не ми е сеедно......ние губиме а вие добивате.....рака на срце не сте ни ривали ама сепак.....Бабел е добар играч и мислам дека ќе ни биде потребен......сепак изгледа дека оној вашиот ќе оди во Јунајтед......во Ливерпул наводно само во случај Торес да си оди.....што не верувам......
и фала ...од име на Кајт хахахаха ќе ти прател торта ;)
Хахаха само нека биде чоколадна,не јадам други:)))
Ипак и јас преферирам повеќе кеш за Хунтелар него Бабел.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Dolgo vreme sledam sto se pisuva tuka i so povekjeto od vas se soglasuvam, vsusnost so vasite istaknati mislenja a uzasno me mrzese da otvaram profil i takvi raboti za da stavam svoi komentari......NO, dojde vreme koga nasiot klub imame moznost da go gledame vo Skopje.....pa zosto sakav da psotavam prasanje morav da se zaangaziram i da otvoram profil......Moeto prasanje e slednovo....dali mislite deka kje bide cudno ako na 29ti mesecov se pojavam na gradski so zname od Liverpool i se razbira navivam za MOJOT tim.....dali ima nekoj istomislenik tuka....koj pokraj toa sto naviva za klubov kje go iskaze toa na gradski....!? Pozdrav do site...pa ako ne ima dosta mozeme i zaedno da ideme..da se napieme i da navivame!!!:))))
Обавезно ја само да најдам карта друго не ме интересира. Јас и на Македонија - Шпанија бев со дресот на Liverpool (а нели тогаш дури 5 играчи беа од Liverpool сметајќи ги Xabi и Arbeloa a Reina бранеше) иако ме попцуа неколку наши што го носев дресот сепак бев горд да го носам, а не пак сеа. Се мислам и ја нешто за знамиња и слично ама незнам дали ќе можам пошо не сум од Скопје и тешко ќе биде за носење :)... Но ќе ми биде мило да ја слушнам и пеам You'll Never Walk Alone, Fields Of (Filip II Arena :P) Anfield Road итн у живо :).

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Ке може некој да каже кога и каде ке се продават карти за овој натпревар плисс и ако сака некој на фејсбук нека дојди на македонски фан клуб ливерпул тука се собираме сите заедно и ке одиме да навиваме за ливерпул но некој треба да не извести за картите

--- надополнето ---

и ако сакате придружетесе дојдете со нас ке се збираме на едно место само најдете информаци за карти ве моламмм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom