Оу јеееееаааааааИ готово е!! Мика - Работнички 0-0 !!!!!!!!! Ливерпул патува за Скопје.
Зависи дали Тетекс ќе иде понатаму. Ама, не е битноКога патува Ливерпул за Скопјје????На 29 или на 5 август???
Одличен фудбалер со еден збор......брз,спремен,силен,добра техника и одличен шут......арно ама не доби вистинска шанса кај нас за да го покажи ова......може тој и многу повеќе......се надевам нема да се оствари трампата затоа што вие добивате мноу многу повеќе....................Бабел > ХунтеларМоже некое инфо за Бабел? Карактеристики и слично?
Колку да бидам информиран ако се оствари трампата
Фала однапред..
И мора да го гледаме Ливерпул тука во СК,ако сакате можеме да се собереме кајганџии на едно место,зошто не верувам дека некој нема да сака да оди.
Хахаха не е скапо пивото,море како ке рипнат цените коа ке дојдете хаха))Одличен фудбалер со еден збор......брз,спремен,силен,добра техника и одличен шут......арно ама не доби вистинска шанса кај нас за да го покажи ова......може тој и многу повеќе......се надевам нема да се оствари трампата затоа што вие добивате мноу многу повеќе....................Бабел > Хунтелар
--- надополнето ---
http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=185322
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: муабетот
--- надополнето ---
И Среќен Роденден Кајт!!!!!!!!!!!
Хахаха само нека биде чоколадна,не јадам други))Ќе рипнат и тоа како :pos2:..........е мене не ми е сеедно......ние губиме а вие добивате.....рака на срце не сте ни ривали ама сепак.....Бабел е добар играч и мислам дека ќе ни биде потребен......сепак изгледа дека оној вашиот ќе оди во Јунајтед......во Ливерпул наводно само во случај Торес да си оди.....што не верувам......
и фала ...од име на Кајт хахахаха ќе ти прател торта
Обавезно ја само да најдам карта друго не ме интересира. Јас и на Македонија - Шпанија бев со дресот на Liverpool (а нели тогаш дури 5 играчи беа од Liverpool сметајќи ги Xabi и Arbeloa a Reina бранеше) иако ме попцуа неколку наши што го носев дресот сепак бев горд да го носам, а не пак сеа. Се мислам и ја нешто за знамиња и слично ама незнам дали ќе можам пошо не сум од Скопје и тешко ќе биде за носење ... Но ќе ми биде мило да ја слушнам и пеам You'll Never Walk Alone, Fields Of (Filip II Arena ) Anfield Road итн у живо .Dolgo vreme sledam sto se pisuva tuka i so povekjeto od vas se soglasuvam, vsusnost so vasite istaknati mislenja a uzasno me mrzese da otvaram profil i takvi raboti za da stavam svoi komentari......NO, dojde vreme koga nasiot klub imame moznost da go gledame vo Skopje.....pa zosto sakav da psotavam prasanje morav da se zaangaziram i da otvoram profil......Moeto prasanje e slednovo....dali mislite deka kje bide cudno ako na 29ti mesecov se pojavam na gradski so zname od Liverpool i se razbira navivam za MOJOT tim.....dali ima nekoj istomislenik tuka....koj pokraj toa sto naviva za klubov kje go iskaze toa na gradski....!? Pozdrav do site...pa ako ne ima dosta mozeme i zaedno da ideme..da se napieme i da navivame!!!)))