Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Зошто го изваде ? ахх бе Бенитез Бенитез..

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Фаците на Торес и Џерард само да се видат и доволни се.Ако и тој самиот знае зошто го извади.Остава впечаток ко да сака намерно да добие отказ и да си земе огромна сума на пари и да си отиде во Шпанија.Немам коментар.А овој идиотов што влева тргнува со десна нога ко некое суеверие.Леле колку е и тој идиот само не е свесен...

Некој спомна погоре Венгер.Па Венгер си бара песпективни момци и го надоградува талентот и го искористува.Му дава значајна улога.Се е исто и кај нас. И кај нас Леива и Нгог добиваат шанса ама џабе е.Јас незнам што е тоа што Бенитез го натерало да го купи овој антиталент...
Тројна штета од тој ебан Шпанец.Ја уништи сезоната,ја уништи наредната и на крај за да не го гледаме веќе ќе треба тимот да ги даде сите пари планирани за засилувања за да се ослободи од идиотот...

Зошто го изваде ? ахх бе Бенитез Бенитез..
Уште кога беше тренер на Валенсија секогаш мислеше на клупата на Реал Мадрид.Во Сабота ќе си навива за Барса за да не ја земите титулата и да летне Пелегрини.А ваму дава мотив да биде отпуштен.Пишав уште во Ноември нешто вакво.Со 80 % сигурност ти гарантирам дека Бенитез ќе биде следниот тренер на Реал Мадрид...Едино што се надевам е дека ќе се спогоде и дека беш оштета ќе се гамлоса каде и да е...

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Da bideme realni...
Vie ocekuvavte da go pobedite Birmingham ( koj na sredinata gi ima Bowyer i Ferguson Hart na golot i Johnson vo odbranata?!) :nenene:
Kutrite vie :tapp:

Najgolema greska vi e sto go prodadovte najdobriot lev bek na svetot....

Vie Maxi go smetate za zaisluvanje?:tapp:

Ajde be...

PS Zemete si go McLeish

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Da bideme realni...
Vie ocekuvavte da go pobedite Birmingham ( koj na sredinata gi ima Bowyer i Ferguson Hart na golot i Johnson vo odbranata?!) :nenene:
Kutrite vie :tapp:

Najgolema greska vi e sto go prodadovte najdobriot lev bek na svetot....

Vie Maxi go smetate za zaisluvanje?:tapp:

Ajde be...

PS Zemete si go McLeish
Колега ти како да ми кажуваш дека Бирмингем ги има Меси во средината и Касилјас на голот.Незнам за кој бек мислиш.Јас незнам за кој навиваш и колку е финансииски моќен тиа тим.Но нашиот не е и затоа и Макси ни е засилување.Но ете за чудо да видиш уште си го сакаме

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Овај изгледа ќе ни биди главното засилување следната година за да евентуално со негова помош стигниме до Лига Европа:nesum:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Дефинитивно вчера се виде дека Бенитез како да сака намерно да го потоне клубот. Ако не е намерно тогаш не заслужува да биде менаџер ни во македонска лига. Штета за Ливерпул.....

Дефинитивно вчера се виде дека Бенитез како да сака намерно да го потоне клубот. Ако не е намерно тогаш не заслужува да биде менаџер ни во македонска лига. Штета за Ливерпул.....

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Вијналдум ако го земеме, ќе биде добро (Баба Ратка стајл), само да не се упропасти како Бабел.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пак некои непознати лица!:uvo:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
po gjavolite so toj benitez.....dajte be da sobereme pari i da mu platime da si odi....ili pak so parite sto ke gi soberime da kupime karti i pravo vo liverpool da go pretepame....a moze i onie amerite gratis da si go dobijat.....i slusam informacii ako benitez si odel oneil od aston villa recisi sigurno doagal.....

T

the Carpenter

Гостин
Дечки, вака сега. Оваа сезона е промаршена. Ништо од оваа сезона, едино ако успееме да напрајме нешто во Уефа Куп-от, по ново Европа. Е сега, освоиме не освоиме, не е толкава работа. Додуша, добро би ни дошол еден второ класен пехар. па преку тоа можност за освојување на Евро супер куп.
Но, финтата е Премиер лигата. Оваа година нема да сме четврти, а тоа значи нема ЛШ следната година.
Мене искрено, ме заболе за лига на шампиони. Најверојатно нема да го освоиме пехарот и да играме во следната сезона, па што е разликата ако испаднеме или да не влеземе воопшто. Парите!!!! Од нив, ние како навивачи (симпатизери) не гледаме аир, па затоа, воопшто нека не ве занима дали ќе бидиме 5, 7 или 9ти. Битно е, следната сезона да играме само Премиер лига и ништо друго. Па, ваљда ќе биде поинаку.
Најверојатно ќе биде. Со уште едно засилување, и ТОП!

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Во Европа треба сега да се насочиме со сите сили ако ја победиме Бенфика и одиме понатака треба да се откажат од ПЛ а ако испадниме да се проба да се дојде до 4 место. Е ако поминиме во Европа во ПЛ да играме со Нгог,Елжар и Деген а Торес,Џерард да се одмараат за да можиме да освоиме титула во Европа.Со тоа слободно можи да паднеме и на 8 место и в година да не играме никаде освен во ПЛ а и во купот да испаднат во 1 коло.Да останат сите подобри играчи да се продадат некои кои што не се потребни и да се подсоберат пари плус и сопствениците тоа што ветуваат и да се купат нови и ЈАКИ играчи и да се освои ПЛ

П.С. Малце не реално

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Дечки, вака сега. Оваа сезона е промаршена. Ништо од оваа сезона, едино ако успееме да напрајме нешто во Уефа Куп-от, по ново Европа. Е сега, освоиме не освоиме, не е толкава работа. Додуша, добро би ни дошол еден второ класен пехар. па преку тоа можност за освојување на Евро супер куп.
Но, финтата е Премиер лигата. Оваа година нема да сме четврти, а тоа значи нема ЛШ следната година.
Мене искрено, ме заболе за лига на шампиони. Најверојатно нема да го освоиме пехарот и да играме во следната сезона, па што е разликата ако испаднеме или да не влеземе воопшто. Парите!!!! Од нив, ние како навивачи (симпатизери) не гледаме аир, па затоа, воопшто нека не ве занима дали ќе бидиме 5, 7 или 9ти. Битно е, следната сезона да играме само Премиер лига и ништо друго. Па, ваљда ќе биде поинаку.
Најверојатно ќе биде. Со уште едно засилување, и ТОП!
Во право си дечки.И да влеземе во ЛШ парите што ке се земат ке одат в џеб кај америте.Така да кога веќе нема пари за клубот нема да има ни за америте,а ние ке си се насочиме само кон ПЛ...Иако не ке биде лошо да се оди на 2 фронта...Годинава 4то место и ЕЛ а наредната сезона ЛШ и ПЛ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom