Уште кога беше тренер на Валенсија секогаш мислеше на клупата на Реал Мадрид.Во Сабота ќе си навива за Барса за да не ја земите титулата и да летне Пелегрини.А ваму дава мотив да биде отпуштен.Пишав уште во Ноември нешто вакво.Со 80 % сигурност ти гарантирам дека Бенитез ќе биде следниот тренер на Реал Мадрид...Едино што се надевам е дека ќе се спогоде и дека беш оштета ќе се гамлоса каде и да е...Зошто го изваде ? ахх бе Бенитез Бенитез..
Колега ти како да ми кажуваш дека Бирмингем ги има Меси во средината и Касилјас на голот.Незнам за кој бек мислиш.Јас незнам за кој навиваш и колку е финансииски моќен тиа тим.Но нашиот не е и затоа и Макси ни е засилување.Но ете за чудо да видиш уште си го сакамеDa bideme realni...
Vie ocekuvavte da go pobedite Birmingham ( koj na sredinata gi ima Bowyer i Ferguson Hart na golot i Johnson vo odbranata?!) :nenene:
Kutrite vie
Najgolema greska vi e sto go prodadovte najdobriot lev bek na svetot....
Vie Maxi go smetate za zaisluvanje?![]()
Ajde be...
PS Zemete si go McLeish
Под водство на Рафа ке се упропасти 100%Вијналдум ако го земеме, ќе биде добро (Баба Ратка стајл), само да не се упропасти како Бабел.
Во право си дечки.И да влеземе во ЛШ парите што ке се земат ке одат в џеб кај америте.Така да кога веќе нема пари за клубот нема да има ни за америте,а ние ке си се насочиме само кон ПЛ...Иако не ке биде лошо да се оди на 2 фронта...Годинава 4то место и ЕЛ а наредната сезона ЛШ и ПЛДечки, вака сега. Оваа сезона е промаршена. Ништо од оваа сезона, едино ако успееме да напрајме нешто во Уефа Куп-от, по ново Европа. Е сега, освоиме не освоиме, не е толкава работа. Додуша, добро би ни дошол еден второ класен пехар. па преку тоа можност за освојување на Евро супер куп.
Но, финтата е Премиер лигата. Оваа година нема да сме четврти, а тоа значи нема ЛШ следната година.
Мене искрено, ме заболе за лига на шампиони. Најверојатно нема да го освоиме пехарот и да играме во следната сезона, па што е разликата ако испаднеме или да не влеземе воопшто. Парите!!!! Од нив, ние како навивачи (симпатизери) не гледаме аир, па затоа, воопшто нека не ве занима дали ќе бидиме 5, 7 или 9ти. Битно е, следната сезона да играме само Премиер лига и ништо друго. Па, ваљда ќе биде поинаку.
Најверојатно ќе биде. Со уште едно засилување, и ТОП!