Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
И Милан имаа секогаш...

Него честито победа, ме изненадивте.
Биче жустро, ако игра Видич на Торес примате 2 до 3 гола обавезно.
Ама не знам кај нас кој ќе го сопре, како го викаа ... Руни.
Јас, во Мурињо стил, би го пуштил гркот да му ја скрши ногата на почеток па после и со 8 играчи, без Руни, манчестер не може ништо.

Ама тоа јас ... Бенитез сигурно со 3 ќе го чува и Карагер ќе му ја пукне аркадата на Агер/Шкртел!

Иначе замре играта а? Нит картон нит бутур? Торес веќе 200% е заменет?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Биче жустро, ако игра Видич на Торес примате 2 до 3 гола обавезно.
Ама не знам кај нас кој ќе го сопре, како го викаа ... Руни.
Јас, во Мурињо стил, би го пуштил гркот да му ја скрши ногата на почеток па после и со 8 играчи, без Руни, манчестер не може ништо.

Ама тоа јас ... Бенитез сигурно со 3 ќе го чува и Карагер ќе му ја пукне аркадата на Агер/Шкртел!
Во колкава заблуда си ни самиот не си свесен.И да не игра Руни, некој најлев играч како Гери или Парк може да реши утакмица, треба да го знаеш ова од искуство :tv:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Во колкава заблуда си ни самиот не си свесен.И да не игра Руни, некој најлев играч како Гери или Парк може да реши утакмица, треба да го знаеш ова од искуство :tv:

Тотално си во право, прв што ми иде од меморија е Досена, па дури и Нгог (или ЕНгог шо би рекол коментаторот на канал 5) :vozbud:
НО! Тоа ретко се случува, а непобиен факт е дека Руни е тој што ве движи сезонава. Нешто слично со Ибра и Интер во претходните 2 сезони.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Тотално си во право, прв што ми иде од меморија е Досена :vozbud:
НО! Тоа ретко се случува, а непобиен факт е дека Руни е тој што ве движи сезонава. Нешто слично со Ибра и Интер во претходните 2 сезони.
Признај си сеа

:)

Инаку, да не беше средниот ред Руни немаше ни пола да има од овие голови, сите топки му се наместени од играчи од средината, Гигс(кој патем се враќа за во недела),Валенсија,Флечер заедно имаат 30+ асистенции, + остали играчи како Нани,Керик,Сколс итн.Руни покрај другото, е перфектен финишер, нешто што Бербатов го нема и сигурно дека кога не игра он Јунајтед е ослабен.Слично како со Торескиња кај вас.

Y

Young J

Гостин
Џерард многу слабо одигра, исфрустриран е што е во слаба форма па удира противнички играчи (и против Лил удри еден мислам). Можеби Рафа треба да го седне на клупа и да размисли малце....
Иначе одличен натпревар:vozbud: Очекувам вака и со Лил и Манчестер

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Признај си сеа

:)

Инаку, да не беше средниот ред Руни немаше ни пола да има од овие голови, сите топки му се наместени од играчи од средината, Гигс(кој патем се враќа за во недела),Валенсија,Флечер заедно имаат 30+ асистенции, + остали играчи како Нани,Керик,Сколс итн.Руни покрај другото, е перфектен финишер, нешто што Бербатов го нема и сигурно дека кога не игра он Јунајтед е ослабен.Слично како со Торескиња кај вас.
Добро сеа нека биде по твое. Иако ако би побарал и јас така сигурно ќе најдам некое видео да те побијам но интернетот ми е шит.

Како и да е, за ваше добро, надевајте се вакви дешавки да се случуваат на секоја 4 утакмица оти последните 3 го кркате :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ќе го јаде Џерард за лактот 100%... Што му требаше тоа на ваков резултат:kesa:

Y

Young J

Гостин
Ќе го јаде Џерард за лактот 100%... Што му требаше тоа на ваков резултат:kesa:
Па да ти кажам баш сакам да го јаде... да размисли малце, не му е прв пат али не го казнувале заради реномето:toe:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
odli4na utakmica...babel i aquilani vezea....samo vaka da prodolzat...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Де бе попуште те им малку гледате последни се кутрите :kesa:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
ова е најдобарата партија на Аквилани во дресот на Ливерпул не само поради голот туку и онака изигра прекрасно... но за жал голот не го видов ако може линк

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Малиот принц од Рим, малиот принц од рим, олеее, олеее... Браво за Aqua одличен беше цело време, гол и асистенција за голот на Torres. Исто и Babel одлично изигра, а и Maxi покажа "what he's made of". Иако е против Portsmouth сепак да беа Kuyt и Lucas немаше да биде ни приближно на ова, може ќе беше 1-0 или 2-0 :). За со Man. Utd. само ми е страв од грешките на Insua друго ништо, во лош момент се повреди Aurelio сепак ми е посигурен од Insua а и да не го заборавиме слободниот удар против Manchester лани. Ајде сеа со Lille со истиот состав да ги згазиме и да влеземе "on high" (шо викаат англичаниве) со Man. Utd.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Cestito Pobeda!!!:smir:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ova mnogu me podseti na igrata lani so aston villa , 5-0 koga tepavme . Totalna dominacija , ofanzivev fudbal ubav za gledanje . Epa ova e toj Liverpool sto sakam da go gledam , znaci eve i so manchester vaka bi igral . Dodusa mozda ke izgubime ama barem da vidam zelba za igra , da vidam deka sakaat gol da dadat... Inace Babel i Aquilani mislam deka si obezbedija uste nekolku prvotimski nastapi .. Aquilani bleskase , nasekade bese .. Bravo momci , stvarno mi go razubavevte denot :0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom