Ливерпул
Red Scouser
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 967
- Поени од реакции
- 833
Ќе има, ќе има и за вас. Само нека продолжат вака... пу пу да не ги урочиме сеа.Чувајте нешто и за нас.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ќе има, ќе има и за вас. Само нека продолжат вака... пу пу да не ги урочиме сеа.Чувајте нешто и за нас.![]()
Биче жустро, ако игра Видич на Торес примате 2 до 3 гола обавезно.И Милан имаа секогаш...
Него честито победа, ме изненадивте.
Во колкава заблуда си ни самиот не си свесен.И да не игра Руни, некој најлев играч како Гери или Парк може да реши утакмица, треба да го знаеш ова од искуство :tv:Биче жустро, ако игра Видич на Торес примате 2 до 3 гола обавезно.
Ама не знам кај нас кој ќе го сопре, како го викаа ... Руни.
Јас, во Мурињо стил, би го пуштил гркот да му ја скрши ногата на почеток па после и со 8 играчи, без Руни, манчестер не може ништо.
Ама тоа јас ... Бенитез сигурно со 3 ќе го чува и Карагер ќе му ја пукне аркадата на Агер/Шкртел!
Во колкава заблуда си ни самиот не си свесен.И да не игра Руни, некој најлев играч како Гери или Парк може да реши утакмица, треба да го знаеш ова од искуство :tv:
Признај си сеаТотално си во право, прв што ми иде од меморија е Досена
НО! Тоа ретко се случува, а непобиен факт е дека Руни е тој што ве движи сезонава. Нешто слично со Ибра и Интер во претходните 2 сезони.
Добро сеа нека биде по твое. Иако ако би побарал и јас така сигурно ќе најдам некое видео да те побијам но интернетот ми е шит.Признај си сеа
Инаку, да не беше средниот ред Руни немаше ни пола да има од овие голови, сите топки му се наместени од играчи од средината, Гигс(кој патем се враќа за во недела),Валенсија,Флечер заедно имаат 30+ асистенции, + остали играчи како Нани,Керик,Сколс итн.Руни покрај другото, е перфектен финишер, нешто што Бербатов го нема и сигурно дека кога не игра он Јунајтед е ослабен.Слично како со Торескиња кај вас.
Па да ти кажам баш сакам да го јаде... да размисли малце, не му е прв пат али не го казнувале заради ренометоЌе го јаде Џерард за лактот 100%... Што му требаше тоа на ваков резултат:kesa: