Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
вечер тепаме 0-2

да ја освоиме оваа лига на европа, ќе биде една мала утеха секако заедно со 4то место. се друго е пропаст
или ако више не не` бидува годинава, боље од сега да изгубиме да се спремаме за наредна.
само не знам што би се спремале посебно, кога е истиот тим од лани без алонсо. така да до формата е, иако ќе ме испотепате ако речам дека сум за рафа да остане. да, во моментов не е најдобар тренер, ама мислам дека понуда на пазарот за негова замена нема. моментално, затоа од коњ на магаре - не!

ајде, со среќа вечер, во комплетен состав (колку-толку) една рутинирана победа очекувам

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
вечер тепаме 0-2

да ја освоиме оваа лига на европа, ќе биде една мала утеха секако заедно со 4то место. се друго е пропаст
или ако више не не` бидува годинава, боље од сега да изгубиме да се спремаме за наредна.
само не знам што би се спремале посебно, кога е истиот тим од лани без алонсо. така да до формата е, иако ќе ме испотепате ако речам дека сум за рафа да остане. да, во моментов не е најдобар тренер, ама мислам дека понуда на пазарот за негова замена нема. моментално, затоа од коњ на магаре - не!

ајде, со среќа вечер, во комплетен состав (колку-толку) една рутинирана победа очекувам

Да ке те тепаме!:kickbox:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Glen Johnson starts his first game of the year as Liverpool take on Lille this evening - listen live online from 5.50pm GMT.

Johnson hasn't made a starting XI since injuring his knee at Villa Park on December 29.

Babel also starts on the left in the first leg of our Europa League last 16 clash.

The team in full: Reina, Johnson, Agger, Carragher, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Gerrard, Babel, Torres.
Subs: Cavalieri, Aquilani, Riera, Kyrgiakos, Ngog, El Zhar, Kelly.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/glen-and-ryan-start-listen-live

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ајде со среќа момци идам да ве бодрам.Ја имате мојата искрена поддршка.:smir:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Ова Ливерпул е шо го дават на Канал 5?:nesvest:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Таква е тактиката да не се прими гол ама тоа е тоа.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.816
Поени од реакции
12.214
dobro ovie normalni li se???? ama ako....ajde da vidam do kade mozat da odat

Y

Young J

Гостин
Одлично!!! Повторно се враќа Бенитез у форма!:tapp::kesa::kesa:

Хазард остана дужен на одбраната, треба космодиск на сите да им купи. Џерард 2 пати го видов на натрпеварот, кога изведуваше корнери.
Никаква креативност, ништо. Само Бабел се трудеше колку толку, Аквилани се загреваше од 30 минута, и на крај прегреа. Незнам што кур му е на Бенитез :mad:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Тонеме и понатаму, буквално секој може да не победи у моментов ама битно Рафето не отстапува од неговите прекрасни тактики. Иди си бе кретенчуго го расипа еден од најголемите клубови во светот. Шенкли во гроб се превртува сега ебате.
Додека не си замине смрдежот ја веќе не ги пратам, не можам да гледам како пропаѓа тимот за кој навивам од 10 години. Бенитез :pusk:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.816
Поени од реакции
12.214
Одлично!!! Повторно се враќа Бенитез у форма!:tapp::kesa::kesa:

Хазард остана дужен на одбраната, треба космодиск на сите да им купи. Џерард 2 пати го видов на натрпеварот, кога изведуваше корнери.
Никаква креативност, ништо. Само Бабел се трудеше колку толку, Аквилани се загреваше од 30 минута, и на крај прегреа. Незнам што кур му е на Бенитез :mad:
vreme e da go izbrkaat

Тонеме и понатаму, буквално секој може да не победи у моментов ама битно Рафето не отстапува од неговите прекрасни тактики. Иди си бе кретенчуго го расипа еден од најголемите клубови во светот. Шенкли во гроб се превртува сега ебате.
Додека не си замине смрдежот ја веќе не ги пратам, не можам да гледам како пропаѓа тимот за кој навивам од 10 години. Бенитез :pusk:
vo pravo si......za zal
a me interesira dali lucas igrase???bese najaven vo prviot tim..ama ne go gledav prvoto...a vo vtoroto nemase takov igrac...barem ja ne vidov i ne 4uv da ima

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
не мора па се за фудбал да збориме, можеме да смениме малку тема, а? еве на пример за глобалното затоплување?

уште во 10то коло кога бенитез (во очај) изјави дека сигурно ќе освоиме 4то место, ми стана јасно на каде води сезоната...

единствена добра работа е што составот беше полн, ако може нешто добро да произлезе од ова.
него ајде, има и реванш...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Не е провокација..али Хазард ви ја скрши кичмата , човекот е ѕвер, заслужен пораз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom