Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Најдобро да си завршиме 8 ми.Да не одиме на никаква европска сцена и одгодина да се игра само во првенството.Ем нема прилики за повреди ем одморени играчи ем подобар успех.Ако не бидеме 4 ти тогаш зошто ни е европа лигата...
Е уште тоа ви фали нигде да не се квалификувате па да ви отидат сите играчи.:toe::kesa:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Е уште тоа ви фали нигде да не се квалификувате па да ви отидат сите играчи.:toe::kesa:
Па за Торес и Џерард а Европа лигата а ништо исто му се фаќа.Моментално во лигава има барем 10 тима што играат подобро од нас...Ништо не правиме.Ова ти се вика две у едно.У една сезона да уништиш две сезони...Надешта последна умира но Сити по тие вложувања треба да бидат будали да го испуштат 4 тото место.А и овие торлациве(голема тројка четворка) кога треба да играат занас како да намерно губат

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Не ми е јасно зошто кога ги има Babel, Riera и Aquilani здрави и спремни па дури и Johnson (кој не е заздравен целосно), ги игра Lucas и Maxi против тим кој очигледно ќе се брани цело време и ќе напаѓа само преку контра напади. Премногу дефанзивно за со тимови како Wigan, Wolverhampton, Portsmouth итн.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Уште еднаш......по кој знае кој пат изгубивме благодарејки на Бенитез!!!!

Менаџер кој не знае да си ги мотивира играчите.....
Менаџер кој не знае да промени тактика во даден момент, уствари во ниеден.....
Менаџер кој не знае ни основни измени да направи...
Менаџер кој ......може да се гоне у Пичку матер!:nerv:

Ебате работа за кој кур Аквилани почнува од клупа?

Нема ни спас оваа година, едино да се надевам да играчите ке си ја вратат (сами) самодовербата!
Белким Капетанот ке почне да работи.

Y

Young J

Гостин
Катастрофа....
Кога не можеме еден просечен премиерлигаш да тепаме, не заслушуваме 4 место. Едина светла точка вчера беше влегувањето на Аквилани, ама мала точка. Не очекувам подобра игра ни против Лил:toe:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.625
Поени од реакции
11.692
Најдобро да си завршиме 8 ми.Да не одиме на никаква европска сцена и одгодина да се игра само во првенството.Ем нема прилики за повреди ем одморени играчи ем подобар успех.Ако не бидеме 4 ти тогаш зошто ни е европа лигата...
da ti kazam i u pravo si

Уште еднаш......по кој знае кој пат изгубивме благодарејки на Бенитез!!!!

Менаџер кој не знае да си ги мотивира играчите.....
Менаџер кој не знае да промени тактика во даден момент, уствари во ниеден.....
Менаџер кој не знае ни основни измени да направи...
Менаџер кој ......може да се гоне у Пичку матер!:nerv:

Ебате работа за кој кур Аквилани почнува од клупа?

Нема ни спас оваа година, едино да се надевам да играчите ке си ја вратат (сами) самодовербата!
Белким Капетанот ке почне да работи.
Menager koj veli deka osvojuvanjeto tituli ne e bitno
Menager koj nema sram i moral-inaku ke si podnesese ostavka do sega a nemase da 4eka da go izbrkaat i da zeme 20 milioni

Не ми е јасно зошто кога ги има Babel, Riera и Aquilani здрави и спремни па дури и Johnson (кој не е заздравен целосно), ги игра Lucas и Maxi против тим кој очигледно ќе се брани цело време и ќе напаѓа само преку контра напади. Премногу дефанзивно за со тимови како Wigan, Wolverhampton, Portsmouth итн.
zatoa sto e IDIOT

ako dojdat novi sopstvenici nikoj nema da zamine....a i ako eventualno se slu4i nekoe 4udo da doturkaat podaleku vo evropa ligata da vratat nekoj denar nema da ima pogolemi finansiski problemi....togas najvazna bi bila zelbata na igracite....sega ako ne gresam mislam deka poveke pari bi se zelo so osvojuvanje na liga evropa otkolku so ispaganje vo 1/8 od CL(oti tolku mozat-i da se plasiraa tuka ke bese krajot)

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Катастрофа....
Кога не можеме еден просечен премиерлигаш да тепаме, не заслушуваме 4 место. Едина светла точка вчера беше влегувањето на Аквилани, ама мала точка. Не очекувам подобра игра ни против Лил:toe:
Јас очекувам поради тоа што денеска ке фрчат критики од поранешни лица во Ливерпул кој имаат сериозно влијание врз навивачите и играчите!

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Sto se slucuva so Liverpool
Kako ste pocnale i narednata sezona ce igrate Euroliga:nesvest:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.625
Поени од реакции
11.692
braka deka ste be??

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ja mislam do kraj na sezona da si igrame so rezervniot sostav , posto vaka samo se brukame ... Seriozen sum koga kazuvam deka mislam deka rezervistite ke gi tepaa wigan .. Edinstveni sto zasluzuvaat da igraat se Reina , Mascherano , Torres i Johnson. Eve vaka nesto moze da igrame

Reina

Johnson Kelly Caragher Ayala

Eccleston Mascherano Spearing Kacanlikic

Pacheco

Torres
Barem ke ima na teren 11 igraci sto imaat zelba da igraat , mozda rafa ne uspeva da gi motivira nasite zvezdi da , ne velam ne ama zaboravaat deka igraat za navivacite , za tie sto po najgolemi studovi i snegovi se mknea niz cela anglija da gi bodrat i pokraj se pak da bidat najdobrite navivaci vo Anglija ... Go izgubija duhot na Liverpool , ja izgubija borbenosta , ne mi e krivo tolku sto gubime od timovi kako wigan kolku sto mi e krivo sto veke ne im gledam zar vo ocite koga ke se pojavat na terenot .... Vo ocekuvanje na podobri denovi .

Y.N.W.A

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ja mislam do kraj na sezona da si igrame so rezervniot sostav , posto vaka samo se brukame ... Seriozen sum koga kazuvam deka mislam deka rezervistite ke gi tepaa wigan .. Edinstveni sto zasluzuvaat da igraat se Reina , Mascherano , Torres i Johnson. Eve vaka nesto moze da igrame

Reina

Johnson Kelly Caragher Ayala

Eccleston Mascherano Spearing Kacanlikic

Pacheco

Torres
Barem ke ima na teren 11 igraci sto imaat zelba da igraat , mozda rafa ne uspeva da gi motivira nasite zvezdi da , ne velam ne ama zaboravaat deka igraat za navivacite , za tie sto po najgolemi studovi i snegovi se mknea niz cela anglija da gi bodrat i pokraj se pak da bidat najdobrite navivaci vo Anglija ... Go izgubija duhot na Liverpool , ja izgubija borbenosta , ne mi e krivo tolku sto gubime od timovi kako wigan kolku sto mi e krivo sto veke ne im gledam zar vo ocite koga ke se pojavat na terenot .... Vo ocekuvanje na podobri denovi .

Y.N.W.A
Eccleston е на позајмица у незнам точно кој клуб од англиската 2-ра лига, затоа место него Aquilani може пошо и он е "резерва" и вчера само он покажа желба да игра... Со друго се се согласувам... :smir:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сеуште има надеж!!!

Верувам дека тимот ке се издигне кога е потребно највеќе.

Сепак................. Бенитез ОДИ СИ доста беше!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.625
Поени од реакции
11.692
ke se sredi se ako i SAMO AKO dojdat novi sopstvenici....inaku ke go trpime benitez uste 4 godini...a moze i amerikan4injava da mu go prodolzat dogovorot....eve do 2030 dovolno ke bide....samo novi sopstvenici...pa potoa celosen remont...na celo so benitez pa uste nekolku 'zvezdi' po nego

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom