Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Се извинуваме, но вашиот пристап кон оваа тема е забранет.
Вака пишува на фаан клуб Ман УТД.
кој губи има право да се љути.:toe:
не брат, тоа е затоа што изиграваше тежок идиот(се надевам дека нема да бидам баниран ради ова:))
Не беше случајно тебе да те ,,избркаат,, кога би победил манчестер, сигурно никој од нашиот фан клуб не би пишувал глупости и не би ставал провокации на овој фанклуб!~

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Ајде вечер на ред е Марсеј да ги здробиме.. иначе нашата утакмица ја има во живо, па мислам фала богу се знае кој се најдобри :)

Поздрав

G

Gray Foxx

Гостин
Drugar znaes sto e podarena uakmica???Ke bese podareno da Vie pobedevte.Za da poklonis nesto treba da go imas pa da mu go poklonis na drug.Na primer kako so bese vo konkretniot slucaj Liverpool imase apsolutno se...odbrana,napad a za sredinata da ne ni zborime partal ve napravivme(Maskerano sam vredese poveke od site vasi 4+tie trojcata so vlegoa) i na kraj dojde rezultatot.Sto znaci nie sme imale se i sami sme si go osvoile.A Vie nemavte nisto za da mozite eventualno da ni go poklonite..Prosta matematika neznam so ne Vie jasno.Nego gledajte za vo Nedela so Chelsea.Ne ke bide loso za nas edno remi da izvadite
Сакаше да ти каже дека головите се подарени а со самото тоа и победата.
Имаш ли забележано дека без Жерард играте поубаво?

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Сакаше да ти каже дека головите се подарени а со самото тоа и победата.
Имаш ли забележано дека без Жерард играте поубаво?

Значи он не има извлекувано без број пати и он е моторот на тимот и ти ми викаш дека играме поубаво без него? Иди лечи се, без навреда.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Значи он не има извлекувано без број пати и он е моторот на тимот и ти ми викаш дека играме поубаво без него? Иди лечи се, без навреда.
Море шо се замараш нели гледаш дека ни завидуваат оти они немат таков играч и сега ај.
Инаку за вечер фиксна 2 ка.:vozbud:

G

Gray Foxx

Гостин
Не се навредив оти не може да се навредам од ништожник. Така да :pusk:.
Иначе зборуев за играта на Жерард оваа сезона.

N

n/a

Гостин
Мислам дека Ливерпул ќе оди на победа вечер.
Имаат тешка група,и знаејќи го карактерот на Рафа Бенитез,јас сум сигурен дека вечерва ќе одиграат на 100% од можностите и сум просто убеден дека ќе го совладаат Марсеј.

Од секогаш,традиционално добро им оди со француските екипи.
Ви пожелувам нова важна победа!!! :smir: :back:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Лани Ливерпул триумфално помина низ Велодром, но сепак тоа не мора ништо да значи. Ова е нова сезона и прво коло од ЛШ. Не ми се верува дека Ливерпул и вечерва на ист начин ќе го прегази Марсеј. Ќе биде интересно и крајно неизвесно ... !!!* :wink:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Тимот на Ливерпул за вечер
Reina Dossena Carragher Skrtel Arbeloa Lucas Mascherano Gerrard Babel Kuyt Torres
резерви-Cavalieri Agger Keane Riera Alonso Benayoun Degen.:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Добро бе... зошто играте одличен за очи фудбал во лига на шампиони а во англиско ве нема никаде?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom