Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Epa ajde neka e so sreka..samo pobedi da se redat kako u liga na sampioni taka i u Anglija:helou:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Ај нека ни е честито победата и нека ни се множат.:smir::vozbud::vozbud::vozbud:

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Ајде ајде ни тргна одлично, влегуваме во форма.. Прво Манчестер па Марсеј па сеа ни идат 3 утакмици брзо против Стоке дома, па со Crew Alexandra дома исто и потоа дербито на Ливерпул против Евертон на гости.. одлични натпревари и очекувам сите победи да ни бидат.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ајде ајде ни тргна одлично, влегуваме во форма.. Прво Манчестер па Марсеј па сеа ни идат 3 утакмици брзо против Стоке дома, па со Crew Alexandra дома исто и потоа дербито на Ливерпул против Евертон на гости.. одлични натпревари и очекувам сите победи да ни бидат.
ke bide...Se u svoe vreme

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Во сабота ќе можиме да гледаме пренос ќе а дават на а1

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
zal mi e sto ne go gledav inace bravo za liv bez poraz e na startov se nadevame i natamu

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Одличен натпревар. Нова победа на стадионот каде и лани триумфиравте. Овојпат не така убедливо, односно домаќините дури дојдоа и до водство, но Црвените експресно се вратија со двата гола Стиви. Човекот е едноставно ѕвер, играчиште, првиот гол беше breath taking, нешто неверојатно. Btw покрај Џерард, добра партија имаше и Бабел, кој можеби не даде гол, но го изнуди пеналот и доста ремет им правеше на домашните дефанзивци ... !!!* :wink:

T

the Carpenter

Гостин
Честито победа и да дочекаме титула!!

ПС: Мило ми е што Риера се вклопи, видовте одлично ги изигра последните минути вчера

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Vo sabota ideme na nova pobeda.Ja mislam 3-0 bi bilo dovolno.Inace sekoja utakmica ke se sledi vo Shankly,pa site navivaci na crvenite se dobrodojdeni.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom